Jump to content

bluelab

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Positief

About bluelab

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ruststand van me compressor geprobeerd te verlagen. Maar hielp ook niet. Compressor staat bij mij steeds 25 tot 30 min uit. Als de ruimte opwarmt.
 2. Ok allemaal bedankt voor je reacties.. @soulfly. Bedankt voor het meedenken maar met een vocht vreter ga ik het denk helaas niet trekken.. @coolie weed. Ik heb nu 3 van deze machines in de ruimte hangen.https://www.trotec24.nl/machines/luchtontvochtiging/ttk-s-commerciele-luchtontvochtigers/luchtontvochtiger-ttk-175-s.html Morgen maar ff kijken of het heeft gewerkt.. (zijn gelukkig wel enorm stil) @mosquitefly hysterese staat zo laag mogelijk.. waarom tempratuur zo doorschiet is denk omdat de opticlimate temperatuur sensor traag reageert. Op de afstandsbediening schommelt de temperatuur ook niet zo. Maar heb een paar (geijkte) temperatuur meters in de ruimte hangen en die geven dus wel enorme schommelingen aan.. @starter bedankt ga ik proberen.. (ik ging er vanuit dat hij niet ontvochtigt als cool at night uitstaat) maar dat is dus niet het geval..
 3. Iemand misschien ervaring met een kleinere stille ontvochtiger? Dat ik er een paar neem om aan de capaciteit komen..?
 4. hulp gevraagd. Ik krijg het nacht klimaat maar niet onder controle. Als ik nacht temp instel op 22 graden, krijg ik pieken in de temperatuur en daardoor ook in de luchtvochtigheid. Temp schommelingen van 16gr. Naar 24gr. Luchtvochtigheid van 60% tot 99% Kachel stookt ruimte Tempratuur tot 24 gr. Lv 99% Opticlimate gaat koelen en brengt ruimte in 6 minuten naar 16 gaden en 60% luchtvochtigheid. Koeling slaat uit. Kachel stookt ruimte weer naar 24gr. Opwarmen duurt 30minuten. Lv staat na 4minuten al weer op 99% Opti instellingen: Cool at night aan 3 kachels aan (kachels werken allemaal) Afzuiger 2500m3 draait op 40% Tijdens ontvochigen geeft opticlimate netjes knipperende druppels, verwarmings plaatje, kraantje, cool at night, en koelpompje op het scherm weer.. Hygrostaat op 50% ingesteld. Wat heb ik geprobeerd: Bouwdroger dryfast DH800. Temp en luchtvochigheid mooi onder controlle Kon zelf kachels van opticlimate en cool at night uitzetten.. Tempratuur 22 gr. En lv 60% (stabiel) (Probleem was te veel herrie. Heb hem in rubbers opgehangen werkte ook niet..) Extra kachel: 6000w boven op de 9000w van de opticlimate. Was Tempratuur en lv ook netjes onder controlle.. (konden me stoppen alleen niet aan..) daarna heb ik 4000w kachel geprobeerd. En schommelen begon weer. Wel iets sneller weer 24 graden maar luchtvochtigheid stond steeds weer 20minuten op 99%. Iemand misschien een idee wat ik nog meer kan proberen.? Alvast bedankt,
 5. Racker is een zware baas.. jammer dat hij niet meer online komt..
 6. Als je verslagen van racker zoekt.. gewoon via google "racker opticlimate" zoeken.. hij heeft best veel verslagen maar op allemaal verschillende forums.. ook een verslag op coco s als ik het me goed herinner.. (Is niet me bedoeling om andere forums te gaan lopen promoten)
 7. Luchtbevochtiger is niet nodig.. krijg je kalk in je koelblok. Gaat je opti van naar de klote.. Heb je bijvoorbeeld veel watt op een meter en moet je dan toch bevochtigen.. Neem dan deze.. http://tuincentrumholland.com/nl/luchtbevochtigers/3830-he402-luchtbevochtiger-10l-p-u.html Zou wel die boosterpomp er bij nemen.. Cannaz heeft ook een leuk verslag.. "Cannaz grote verbouwing" heet die Heeft 3 of 4 verslagen van dat hokje. Gaat veel fout met gif andere problemen.. Dus veel hulp in dat verslag.. (altijd handig om van andere hun fouten te leren..) Vind het ook nog steeds jammer dat groene mugs verslagen zijn verwijderd.
 8. http://www.wietforum.nl/topic/70026-pps-in-mammoth/
 9. Als goed is heeft amnees hier een mooi verslagje van op het forum staan. Gebruikte volgensmij 18 x 600 watt en 2x 4250m2 afzuiger
 10. Lijkt me makkelijk op te lossen met grasdallen dan is je bak in iedergeval van de grond..
 11. Lawaai valt mee.. buiten unit van de 15000 was wel veel groter dan ik had verwacht.. was een blok met 2 fans.. dus 2x zo groot als je normaal aan de buitenmuur bij een woning ziet hangen. Compressor of pomp (weet eigenlijk niet precies wat het is)zit in de opticlimate verwerkt.. dus meeste geluid is binnen in het hok Heb de buiten unit gebruikt maar koelde bij mij veel minder dan de versie op water.. Ik heb ooit aan racker gevraagd of hij ook binnen geplaatst kon worden.. Volgensmij zei hij dat het mogelijk was maar dat er dan wel 4250m3 in en 4250m3 uitgeblazen moest worden.. dat was wel voor de 15000 dus is met 6000 waarschijnlijk iets minder.. Aansluiten vielw el mee.. slangen waren al met gas gevuld dus hoefte ik alleen aan de machine en buiten unit vast te schroeven..
 12. Ripen http://nl.eurohydro.com/ripen.html
 13. Misschien laatste ronde met producten gewerkt om sneller af te bloeien ofzo?
×
×
 • Create New...