Jump to content

Guerilla tacticz

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Guerilla tacticz

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    t zonnige zuiden
  1. Nou, de natuur heeft zijn werk ook weer gedaan... Het blad is er af gewaaid. Ook goed. @panjaabi Ah ok, dat dacht ik al... ach ja.. misschien voor de volgende lading maar een lampje aanschaffen om voor te groeien...
  2. Hoe zie je dat eigenlijk ? dat ze te droog staan ? groet GT
  3. Nog iets trouwens... Omdat er op t moment weinig zon is en de temperatuur ook niet te best, is het een goed idee om als de zon onder gaat mn planten te verplaatsen onder een tl lamp van 8 watt (looplamp) of heeft dit helemaal geen zin ?
  4. Als eerst een vraag. Dit blad is afgebroken door de wind. Het plantje is nog klein dus ik ben bang dat ik deze verpest. Wat zeggen jullie ? Afknippen, afbreken of laten hangen ? Dan hier nog iets leuks. Een vriend van me zei dat t een tweeling is. Wat zeggen jullie ? Ik heb deze eigenlijk te lang in het kleine potje laten zitten (Of toch niet ? nu krijg ik er 2)
  5. @opperhoofd: Erg bedankt ! Ik ga je tips in praktijk brengen ! Dat is nou info waar ik iets mee kan.
  6. Nou, aangezien ik helaas geen antwoord kreeg, heb ik op mn spot de aarde wat omgeploegd, kippemestkorrels erop gestrooid en nog wat gesnoeid. De grond lijkt haast te nat op 1 stuk van de spot (waar de foto van is). Heeft iemand ervaring met het groeien op zeer vochtige kleiachtige grond ? Er staan wel brandnetels op. Of houden de planten daar van ? Het regende wel al de hele dag... en gisteren ook. Ik heb evt op dezelfde spot nog wat drogere grond... ook met brandnetels en meer zon. Het liefst gebruik ik wel beide spots natuurlijk. advies gevraagd !
  7. Deze foto is bij schemering genomen en de zon kwam niet door de wolken. Ik denk het wel. Anders kan ik wel wat snoeien.
  8. Hier alvast 2 foto´s van 3 auto-Northern Lights en 1 spot. De spot waar ik hierboven een paar vragen over heb. Als je goed kijkt zie je kleine brandnetels. Verder ben ik nog 5 x Auto-Northern Lights aan het ontkiemen.
  9. Ok, voordat ik het verpest heb ik een paar vragen voordat ik verder kan en daar foto´s van kan maken. Ik heb kippemestkorrels en kalk. 1 Ik weet hoeveel ik waarvan moet mengen in de grond - of kan ik het er beter bovenop doen ? 2 Hoe lang moet ik minimaal wachten nadat ik er kalk en kippemestkorrels toegevoegd zijn voordat ik mn kleintjes er in kan zetten ? 3 Verder ben ik bang dat de grond op mn spot te vochtig is.. er groeien wel brandnetels precies waar ik ze neer wil zetten dus betekend dit dat de grond zowiezo geschikt is betreffende het vochtgehalte ? Als ik dit weet, kan ik verder aan de slag. Wel heb ik het een en ander gelezen op het forum maar op deze vragen heb ik nog geen antwoord kunnen vinden.. Ik ben blij als jullie me wat hints kunnen geven
  10. @guerilla90 Je kan bij google earth de optie aanklikken om fotos te weergeven waar beschikbaar bij de locaties.
  11. Ik heb een keertje Hawaiian Snow gehaald bij de Greenhouse... shit was bijzonder vol thc en errrrrg goed te roken. Een van de beste die ik ooit gerookt heb. Mn bro uit Cali is erg sterke wiet gewend maar hij zei dattie de ochtend erna nog steeds high was En dat niet eens met blunts. Met hollandse joints.
  12. Kan je ook spiegels gebruiken ? Ik neem aan dat deze goed geflecteren ?
  13. Wat ik doe is die plek waar ik ben geweest en een kuip tegenkwam zet ik wel wat neer maar waar ik die ¨snuiter¨ tegenkwam doe ik niets meer. T probleem is n beetje dat ik alleen dure zaden aan t zetten ben. Dus ik heb helaas geen zaden of stekkies over. Foto´s komen er nog aan. Mooi, t regent weer. Gratis goed water.
  14. Hehe, stelletje droogkloten @Highlife: Zeg maar waar in de buurt t was... dan geolof ik je misschien
  15. Hoe perfect de spot ook was, ik ga er iig niet meer heen. Dit is al de 3e van de 5 keer dat ik op zoek ga en iets van voeding zie liggen, plantenbakken of een begraven emmer. Tjongejonge. T valt niet mee. Al heb ik nog wel 1 spot in gedachten, nadeel is dat r geen brandnetel is. Lekker rustig plekje is t.
×
×
  • Create New...