Jump to content

LuxuryLifeStyle

Members
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LuxuryLifeStyle

  • Rank
    High' Life.

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Miami
  1. Leuk speelgoed en een zeer goede start, veel succes ermee!
  2. Mooi gereedschap, dat wordt knallen veel succes ermee!
  3. Ik heb onlangs ook een soortgelijke topic geopend, kan je ook wat meer lezen. Het gaat hierbij niet om een kabel maar meer om de verwarmingsmatten. Topic.
  4. @ lemonhaze Dat zou inderdaad een goede oplossing kunnen zijn, ben benieuwd naar je toekomstige ervaringen ermee. Zat eerst zelf aan de BioGreen zelf te denken, maar je hebt nog veel verschillende.. Bedankt voor je reactie! @ Soca
  5. Bedankt voor de reacties heren, ik ga het denk ik ook binnenkort testen. Vooral voor een voorgroei hokje lijkt het me ideaal om dit te gebruiken.
  6. Is een 500m3 afzuiger niet wat veel voor een 400 watt lamp?
  7. Nog een vraagje.. volgens een paar van jullie is 250/300m3 afzuiging nodig per 600watt lamp. Ik ging zelf altijd uit van ongeveer 500m3 per lamp. Indien je bijvoorbeeld 3x600 watt hebt hangen en hiervoor 800m3 aan afzuig gebruikt. (266m3 per lamp) Draaien deze dingen dan altijd 100% bij het aanstaan? Dit kan natuurlijk ervanaf hangen hoe je hok is, maar als we uitgaan van een tent bedoel ik dan. Ben hier al een tijdje over aan het denken, en dat minder afzuigen is wel een voordeel kwa geluidsoverlast. Maar je kan natuurlijk ook een wat grotere gebruiken zodat je kan dimmen en de afzuiger niet volop hoeft te draaien niet? Sorry voor het kicken van dit topic, maar kwam er pas later achter dat het een jaar oud is.
  8. Leuke setup, aan het matriaal zal het in ieder geval niet liggen. Ben nu ook met zoiets aan het experimenteren maar vind de stap nog te hoog. Eerst wat ervaringen opdoen met wat minder grote kweekjes. Wens je veel succes ermee, ben benieuwd wat er vanaf gaat komen!
  9. @ groenefingers Bedankt voor je reactie, had eerder willen reageren maar zag het even over het hoofd. Duidelijk, zag het gewoon voor het eerst een beetje staan en vroeg me af of mensen er ervaringen mee hadden. Het is meer geschikt voor de modem en medium, het is niet zo dat ik het ook ga gebruiken maar wou wat bij leren. Misschien dat ik het ook een keer ga gebruiken, bedankt voor je reactie!
  10. Ken de Coffeeshop zeer goed, ga er vaak langs alleen laatste tijd niet meer aangezien hun Haze niet echt van top kwaliteit is. Maar de problemen met deze Coffeeshop duren al jaren voort, ik denk niet dat het ooit ophoud daar in Amsterdam Zuid. Er is al eens iemand dood geschoten voor de deur, ontvoering, schiet partijen. Als ze geen geluk hebben moeten ze serieus bang zijn dat de gemeente de Shop gaat sluiten. Want het blijft een plek waar veel gebeurd, en waar onderwereld figuren (jonge Marokkaanse) ook komen ontspannen.
×
×
  • Create New...