Jump to content

LiSi

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LiSi

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Haha, respect als je het echt hebt opgestuurd
 2. Ik had buiten hetzelfde soortje staan maar door het slechte weer heb ik haar spijtig genoeg iets te vroeg moeten oogsten maar zelf dan is het echt een lekker wietje. Ga je nog veel plezier aan beleven zie ik zo! Denk wel dat je nog een weekje mag wachten voor het oogsten. Je moet niet naar de bruinverkleuring van de zgn 'haartjes' maar je moet kijken naar de trichomen (met een vergrootglasje fzo), als deze amberkleurig zien is ze klaar!
 3. LiSi

  organisch afzuren

  Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Zijn de effecten van een mindere kalkbuffer op z'n korte tijdspanne echt waarneembaar? Ik heb zelf geen praktijk ervaring, ken alleen maar het theoretische aspect. Ik kan begrijpen dat wortels verzurend werken maar op een periode van een aantal maand lijkt hun bijdrage echt minimaal. Maar ik ga niet in discussie gaan omdat ik zelf geen praktijk ervaring heb.
 4. LiSi

  organisch afzuren

  Ik denk dat de aggressiviteit op de kalk te verwaarlozen is omdat de planten maar voor een korte tijdspanne in die bepaalde grond staan. Bij langdurig gebruik zullen er wel nadelige gevolgen zijn ivm bodemstructuur. Persoonlijk zie ik geen probleem tov aanzuren met HNO3, het bodemleven zelf zal uiteindelijk ook een ietswat lagere pH creeëren alleen duurt dit gewoon wat langer. Moest het een moreel bezwaar zijn omdat HNO3 norganisch is, jou organische meststoffen worden toch afgebroken tot anorganische verbindingen die opneembaar zijn voor de plant dus als puntje bij paaltje komt is het hetzelfde
 5. Oke, ik ben gerust gesteld nu. Maar het is niet zo dat de minder stinkende plantjes minder potent gaan worden? Ben is benieuwd hoe hard ze gaan geuren als ze in bloei staan, hopelijk gaat het de buren niet hinderen.
 6. Zijn de plantjes die niet stinken dan abnormaal? Of komt dit nog? Mijn excuses voor de domme vragen maar ben totaal nieuw met het opkweken van wietplantjes en heb me wel grondig ingelezen maar z'n dingen lees je nooit....
 7. Dus het is normaal dat z'n plant al naar wiet ruikt ook al heeft die nog geen toppen of bloeiverschijnselen? Ze zijn alle 3 even oud en toch geurt de 1ne al vrij sterk en de andere totaal niet. Hopelijk gaan de auto's nog niet in bloei want ze zijn nog niet echt indrukwekkend groot met het weer van de laatste dagen, altijd mooi weer geweest tot mijn plantjes uitkwamen
 8. Beste, Ik weet niet goed waar ik deze vraag moet posten, als dit de afdeling is dan mijn excuses. Mijn vraag is het volgende:Ik heb momenteel 3 plantjes in mijn tuin staan. Twee ervan zijn "think different" autoflowers en 1 church van greenhouse. Nu ze zijn een week of 3 oud en één van de autoflowers heeft al een harde wietgeur als je er aan reukt terwijl de andere geen geurtje hebben. Is dit normaal of betekent het dat deze autoflower al gaat beginnen met bloeien? Hopelijk kunnen jullie me verder helpen!
 9. Een heerlijke melange van een goude marok, super pollum, super silver haze en een vleuge amnesia. Wow, dat smaakte lekker! Dat kruidige van de haze in combinatie met de zurige toets van de haze Ga nu even lekker na genieten!
 10. LiSi

  Wietforum Quizzzzz

  Ik zat er zo dicht bij met mijn buiten wc
 11. LiSi

  Wietforum Quizzzzz

  zeg het gewoon, kan het niet meer aan
 12. LiSi

  Wietforum Quizzzzz

  uithetzwembadstapladder
×
×
 • Create New...