Jump to content

luie hond

Members
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luie hond

  1. ik niet, ik leef nog in het jaar kruik.
  2. weet iemand toevallig hoe dat intro nummer heet klinkt goed.
  3. Als iedere Rus 3 vrouwen zou nemen, dan nog is er een overschot aan vrouwen dus....
  4. tja, leuke actie maar het verhaal was erg slap, vond ik.
  5. Ik vind het een top ding en idd je moet er mee leren werken. Lekker stealth niemand heeft iets in de gaten als je snel een hit neemt, batterij is alleen naadje daar moet je echt meteen andere voor bestellen, als je echt stealth wil gaan heb je tegenwoordig al een verdamper die bijna identiek is aan een inhaler voor astma, ken je op de werkvloer haast verdampen.
  6. Jah, haar op de tanden en over alles en iedereen een mening (vooral over vrouwen die er wel goed uit zien) maar het intellect van een bedorven pinda, maar goed nu ff naar de shop want die lekkere chick staat er, happy smoking
  7. Dat gaat helaas niet, die kleine convector presteert het om bijna de gehele achterkamer te verwarmen en daar staat de pc en andere leuke dingen, cv uitzetten dan maar?
  8. Als je ziet wat er bij ons rondloopt doe je dat ook liever na het werk (als er een horken politie bestond)
  9. Of om een kutklus niet uit te voeren, 'oeps vergeten'
  10. Wat een tyfus kou, die woonkamer hier is niet warm te stoken , maar jah een kleine convector doet wonderen.
  11. O jawel hoor, ik moet alleen wel zeggen dat ik er meer van ben gaan genieten nadat ik een aantal jaren was gestopt. Ik laat het ook af hangen van het werk dat de volgende dag of de rest van de week moet gebeuren, als ik bijv visuele inspecties de volgende dag moet uit voeren maak ik vaak gebruik van de MFLB om even dat relaxte gevoel te krijgen, moet ik gewoon produceren een lekker blowtje erbij. In het weekend gaan we lekker los met het zwaardere werk
  12. edit nee je mening goed onderbouwen dat is een kunst, helaas heb jij je die kunst nog niet eigen gemaakt. Ik begrijp wat je zegt maar een mening is hebben is leuk maar het blijft een kontgat hé.
  13. Ja, daar hebben mensen die niet blowen ook last van.
  14. Ik vind dit nogal een uitspraak! Wie ben jij om te zeggen dat ik een probleempje heb? Ik werk me de tiefus en blow na mijn werk ELKE DAG 3a5 joints? Heb ik een probleempje? Wat voor probleempje? Ik wordt zelfs een beetje moe van personen als jouw! Als je niet zonder kan heb je imho een probleem ja, dan ben je namelijk verslaafd. Je gaat er bij voorbaat van uit dat iemand die elke dag rookt (steek mijn hand omhoog) niet zonder kan, ik vind dat nogal een boute aanname, enige onderbouwing van het geen wat je zegt zou handig dan voegt en namelijk iets toe aan deze discussie. Ik ben officieel geen medisch gebruiker maar een blowtje na het werk helpt mij om te ontspannen en beter te slapen maakt mij dat verslaafd?
  15. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Jah man als ik bedenk wat ik allemaal heb moeten doen voor een blowtje Petrus zal mij wel niet binnen laten denk maar ja......zonder wiet redt ik het.....
  16. Big Buddha cheese, heb een paar droge rooie ogen niet normaal.
  17. Jack He rer dit gaat een nieuwe favoriet dag rokertje worden zeg.....tjonge jonge wat lekker
  18. hier mijn jointje greengo vloei, spiraaltje tip en niet te veel wiet want ik stamp hem behoorlijk aan dus gaat lang mee, raar eigenlijk want ik moet hem vaak opnieuw in de fik zetten en dat is irritant :) o ja eindresultaat .... happy smoking
  19. waarom laat je niet iemand je wiet halen die er verstand van heeft? Of haal het in ieder geval bij een shop die biologisch of organisch spul afneemt/of laat kweken. wat ik persoonlijk altijd doe is de 'as' test, ik draai er eentje en kijk dan hoe doe as er aan de top uit, is deze mooi grijs is er niks aan de hand is deze redelijk zwart dan weet je dat er niet goed gespoeld is er nog allerlei troep is achter gebleven dus dan vraag ik gewoon een andere zak en leg ook uit waarom, meestal doen ze daar niet moeilijk over.
  20. Ik zie dat jij ook greengo vloei gebruikt, hoe bevalt het? Persoonlijk heb ik het idee dat ik wat meer inbranders dan met de wat meer reguliere vloei heb.
×
×
  • Create New...