Jump to content

Oppertop

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Oppertop

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. De echte white widow is de black widow van Mr. Nice. Wat je ook zou kunnen proberen daar is G13xwidow. Verder is elke soortje wat deze zaadbank heeft absolute topkwaliteit.
  2. In India binden ze in sommige plaatsen de toppen een paar dagen voor de oogst af met een zakje zodat er geen licht bij komt. Dit wordt gedaan om de potentie te verhogen door de plant plaatselijk stress te geven..maar dan nog hoe meer stress hoe hoger de kwaliteit hoe lager de opbrengst. Dit wordt al zo lang gedaan daar dat het de beproeving van de tijd heeft doorstaan..dus het werkt..denk ik. de vraag is alleen..er zijn zoveel manieren om je plant te stressen=betere kwaliteit te halen.. Waarom kiezen voor deze methode?
  3. ik heb gehoord dat ze wel te vertrouwen zijn maar laks of liever lui dan moe. misschien gokken ze er op dat 10 procent vergeet dat ze ooit wat hebben besteld daar door wat voor reden dan ook. je moet er wel vaak achter aan.. maar ze zijn 100% betrouwbaar.
  4. Ik schakel meestal over op 12 12 als mijn hok 70 procent vol is horizontaal. Dus als ik van boven kijk moet ik nog maar dertig procent van de bodem zien.. dit werkt altijd heel goed..zowel voor een sog als een scrog. Je moet natuurlijk ook altijd rekenig houden met hoe hoog ze worden. Hoop dat je er wat aan hebt.
  5. Ik weet niet of dit echt is maar als je op MONSANTO (tegenwoordig eigendom van de DeutscheBank) zoekt zal je ook leuke dingen tegen komen deze dingen zijn wel echt!!! die hebben hier in nederland ook genoeg te doen..denk maar niet dat het alleen in het buitenland gebeurt. Dit zaad van het kwaad zou van alle kanten aangepakt moeten worden en wij zouden dat vanuit hier moeten doen omdat wij met zijn allen verantwoordelijk zijn voor wat er hier gebeurt! zelfs als je niks doet:Steun Wikileaks!! MONSANTO en zijn vrienden zijn een van de grootste gevaren voor de mensheid.
  6. kan ik een link krijgen van een nederlandse webshop dan waar ze het hebben?
  7. Ik zoek zo'n inleg reflector vervangsetje voor de Tripplestar. Zo geweldig als gavita is en de growshops die hun meuk verkopen heb ik ze niet kunnen vinden.. Kan iemand me helpen?
  8. Ik ben op zoek naar een K.O. couchlock killer wietje met lekkere smaak en hoge opbrengst. Ik heb me laten vertellen dat de afghanica de strain is om voor te gaan dus. Mijn vraag is welke soort met een afganica ouder indruk op jullie hebben gemaakt. Alvast bedankt voor reacties
  9. verder zie ik op de site van Sensi seed bank Power Plant van White Label. Alleen is deze PP 75% indica. Terwijl die van Nirvana en DP 75% sativa zijn.. Ik dacht dat een witte soort betekende dat een plant overwegend indica is.
  10. Ik heb net als vele anderen een jeugdsentiment voor PP. Nog iets wat meetelt is dat mijn vrienden het graag roken.. Ze willen een knock out- couch lock- killer- weed! Ik wilde daarom PP gaan doen.
  11. Wat zijn de alternatieven dan? hoe zit het dan met de pp van nirvana en dp? Elke stekkenboer biedt het anders nog steeds aan..alleen is de vraag natuurlijk wat het echt is.. Daarnaast vraag ik me altijd af hoeveelste snee het is bij de stekkenboer (dus een stek van een stek van een stek).
  12. Ik had perongeluk Serious Seeds geschreven omdat ik net naar de ak-47 aan het kijken was als alternatief.. maar het hoort Nirvana te zijn.
  13. eeh klopt..sorry ik bedoelde nirvana..foutje bedankt
  14. Hallo beste kwekers en martelaren (gevallen vrijheidsstrijder) wrekers. Ik wil binnenkort een ronde met zaad doen van PP. Nu ken ik 2 soorten die van Dutch Passion en Serious Seeds. Mijn vraag is welke geniet jullie voorkeur en wat is het verschil m.b.t. opbrengst, sterkte v.d. buzz en kweekgemak. Zijn er nog andere soortgelijke strains (witte soorten) die op PP lijken of beter zijn en zo ja in welke opzicht. (het moet zaad zijn dus nlx valt af) Alvast bedankt.
  15. Oppertop

    Gepakt.....

    Ik ben het helemaal met amnees eens! dat wordt afzien.
×
×
  • Create New...