Jump to content

kelderkweek

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kelderkweek

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    in de lage landen
  1. Godsamme wat een trieste bende toch weer! En dan ook weer zo,n Typisch zinnetje van de politie dat ze niet op individuele zaken ingaan en ze wel snappen Dat het een beetje vervelend is als zomaar een politieeenheid met geweld binnen komt stormen en Je zonder pardon van je prive beroofd! Is er dan echt geen ENE fuckig agent die bij zichzelf denkt, wat Nou als het MIJ zou gebeuren.... 1000 maal TRIEST
  2. Ja tuurlijk! Sluiten die zwaar criminele organisatie! Dicht met die handel die verrekte drugshandelaren ook! Zomaar een beetje drugs verkopen in een winkel in onze stad!? Ik zal die fcking vergunning snel afpakken en zo de wereld een stuk beter maken! Coffeeshop : maar van u hebben we die vergunning gekregen en hoe willen we anders de aanvoer regelen? Hoe kunnen we NOG minder overlast veroorzaken binnen de vergunning die u ons verstrekt heeft? Burgermeerster: nou dat kan lekker niet! En daarom laat ik jullie lekker sluiten want jullie zijn allemaal vuile criminelen en het mag natuurlijk nooit meer gebeuren dat er hasj en wiet de coffeshop in komt.. Dat het er uit gaat maakt me geen KLOOT uiy maar er in? Nee dat nooit! Oke begrijpt iemand er nog IETS van? :s
  3. Dit is toch te triest voor woorden... Het doet me verdomd veel denken aan een aantal scenes uit de Tweede wereld oorlog waar iedere nederlander over geleerd heeft op school... KOM OP MENSEN! DENK MET UW EIGEN HOOFD !!!
  4. tragisch...helemaal wanneer je je bedenkt dat voor de blauwpetten, ons meest corrupte bedrijf van nederland de term criminele organisatie al gebruikt mag worden als meer dan 1 persoon zich bezig houdt met een kwekerij, of het er dan 10, 30 of 2000 planten zijn maakt niets uit. ( bron: documentaire nederwiet)
  5. jack herrer van the greenhouse lijkt me intressant...of northern lights
  6. misschien is het handig als je er een foto bij zet dan is het probleem duidelijker:)
  7. joww snelbinder.. even heel off topic maar dat over die haarlak....? ga vooral zo door:) des te sneller ben je kapot
  8. beste mensen, ik heb nu 5 lowryder nr 2 in bloei staan die denk ik nog een week of 2 moeten ik heb zelf echter geen ervaring met deze soort dus vroeg ik me af of jullie aan de hand van deze informatie een oordeel kunnen geven en eventueel nog tips of opmerkingen. alvast bedankt! 2 x tl 18 w cool white 2 x spaarlamp 150 w 2 computer fans, in en uitlaat "autoflower" van canna ik zal de foto,s erbij proberen te plaatsen ( ben erg slecht met computers :$)
  9. yoow medekwekers de laatste week erg druk geweest.... maar hier een update van de henkes lolland dames en heertjes ik heb van de 15 nu 4 die mannelijk geslacht vertonen zover ik kan zien dus dat is nog een redelijk aantal als het rond die 4 blijft:) verder gaan de planten buiten loeihard en krijgen ze een mooie stevige stam(A) iemand misschien nog tips voor het kweken van henkes lolland ???
  10. @ carpie : ik had ze onder tl met 18/6 @ highlife : haha een foutje moet kunnen:P;) @ marko 77 : dankje! ik hoop het ook..ben erg benieuwd(A)
  11. @jonk'o'man waar haal je die info precies vandaan? heb je zelf ervaring met guerillia kweken? niks slecht bedoeld natuurlijk maar ik vroeg het me af;)
  12. @ blowsterkte & drips, hmm dat zijn niet echt veelbelovende eerste reacties:S mar gelukkig hoor ik het nu en niet later... er is nog tijd voor een goede ronde autoflowers:D
  13. leuk een autoflower guerillia kweek! ik wens jullie heel veel succes en ik ga het volgen;) grtz kelderkweek
  14. Beste mede tuinmannen en -vrouwen, Na dit jaar heel wat fouten te hebben gemaakt gaan ik en een maat het dit keer even wat groter, beter en slimmer aanpakken. even wat details van de kweek: vanavond gaan er naar buiten: 16 x Henkes lolland de planten zijn de eerste 20 dagen binnen voor gegroeid om zo met wat sterkere en meer ontwikkelde planten buiten te beginnen en zo de kans op slagen te vergroten de temperatuur in het hokje heb ik gelijk gehouden aan de buitentemperatuur en ook gezorgd voor een klein briesje voor het ontwikkelen van een sterkere steel en kluit. ze komen op 3 verschillende spots elke plant komt in een gat met daarin 15 liter bemeste tuinaarde door deze aarde komen ook hydro korrels om het vocht zo goed mogelijk vast te houden en als laatste draai ik er nog ietsje koemest door heen de om elke plant zetten we een rondje kippengaas van ongveer 30 cm hoog tegen de konijnen e.d. vanavond zal ik de eerste foto,s plaatsen van de planten nog in de kast en wanneer ze buiten staan! en last but not least: ALLE reacties en tips zijn hartelijk welkom!
×
×
  • Create New...