Jump to content

Zuen26

Members
  • Content Count

    155
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Zuen26

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • AIM
    Alles wat ik kweek wordt opgerookt

Profile Information

  • Location
    In een grote stad
  1. Heb de kromme recht gezet met stokjes, lampen hangen lager en heb degene met 5 internodes even getopt, rest zat nog op 4. Bedankt voor de hulp, zal ze deze week ook in de bloei zetten!
  2. Ah, zal de lampen morgen even lager hangen dan inderdaad. Hangen nu zo'n 1 meter er boven. En 10 dagen bedoel ik natuurlijk, lijkt me vrij logisch. En de grond is goed vochtig hoor, net nog gecheckt. Maar weet iemand wanneer ik het beste kan toppen/in de bloei zetten?
  3. Hallo medekwekers, Mijn planten uit zaad zijn nu zo'n 10 dagen bezig, dit is mijn eerste kweek. Nu vroeg ik mij af wanneer ik het beste kan toppen, en in de bloei zetten. Ik kweek op 2 x 600 watt, en mijn tent is 2 meter hoog. Hier wat foto's om het te verduidelijken, helaas gemaakt in het licht, aangezien ik er niet kan zijn in de 'nacht' periode. Ook heb ik een probleem dat sommige planten extreem krom groeien, namelijk zo: Gewoon op te lossen met vast maken aan een stokje? Dus wie kan mij helpen? Mvg, Zuen
  4. Of dit nu wel helemaal zo'n verstandige keuze is geweest Fingers crossed dat het gefeminiseerde zaden waren ander is de kans groot dat je flink wat vrouwtjes weg hebt gedaan, de mannetjes zijn altijd het snelst en zien er in begin (later ook nog) prachtig uit gelukkig had je nog niet betaald Ik ga vanavond langs, zal wel even informeren
  5. Oké dankjewel, dan kijk ik het nog even aan ja. Zal over een paar dagen nog wel even een foto posten!
  6. Had niet zozeer specifiek om stekjes gevraagd, aangezien hij degene was die er wat vanaf wist. Maar dat viel dus tegen, heb nu wel de beste eruit gekozen inderdaad. Sommige waren alsnog flink gegroeid, dus ziet er nu al stuk anders uit. Maar zijn het nou stekjes die te klein zijn, of planten uit zaad?
  7. Ik heb toch maar besloten om 2 lampen uit te zetten, aangezien niet alle plantjes er goed uit zagen en het toch riskant was met energie. Heb nu de mooise helft uitgezocht, en de temperatuur en LV is nu ook prima volgens mij. Rond de 26 graden, en lv is nu 50%.
  8. Ah, had het niet gezien, danku.
  9. Oké bedankt hè iedereen, heel erg behulpzaam forum dit, kom je niet vaak tegen. Ga even kijken hoe het met de temp zit met betere inlaten, zal het wel laten horen hier.
  10. 1 groep is wel geaard, daar sluit ik de schakelkast dan op aan met alleen de lampen. Dat is dus 4 x 600 watt, 2400 watt terwijl het maximum 3600 is, dat moet te doen zijn lijkt me? Mvg
  11. Oke, ik ga morgen even navragen of iemand die er is die er verstand van heeft en te vertrouwen is.
  12. Ik heb even gekeken, en de ene groep is wel geaard, waar die nog niet zit aangesloten, en de andere groep is niet geaard. Is het dan alsnog verstandig om 2 schakelkasten te gebruiken, 1 per groep? Of toch de schakelkast laten op de geaarde groep? Het was trouwens nu opgelopen tot 30 graden, dus moet snel die inlaten gaan fixen.
  13. Ik ga ook een 2e schakelkast halen, voor 100 euro ga ik het niet laten nee. Dan heb ik op een groep 2 lampen + afzuiging, en op de andere ook 2 lampen + ventilatoren. Kan er niks fout gaan lijkt me. Maar zit nog wel met me luchtaanvoer probleem, aangezien 350m² blijkbaar niet veel gaat helpen.
  14. Ja moet aardig wat spullen bij hebben, ga even kijken of me verlengsnoer goed genoeg is, anders knal hem ik uit en ga ik morgen even een degelijk snoer halen, het is een afstand van 2 meter. En ja, ik kon geen sterkere inblaas vinden, moet nog wat spullen bestellen dus gooi die poederblussers er ook wel bij.
  15. Is het niet erg dan dat het met een verlengsnoer naar een andere groep is?
×
×
  • Create New...