Jump to content

Melissa

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Melissa

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/14/1983

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Flevoland.
  1. hoi pacman83. wat een leuk topic zeg zoals zeebodem al zei ben ik een grote dieren liefhebber,en hebben we hier ook aardig wat vogels in de tuin.musjes natuurlijk maar ook roodborstje,merels,vinkjes,duifen,turkse tortels enz enz.als er eerdaags een leuk exemplaar tussen zit zal ik hem eens proberen te fotograferen sinds 1½ week hebben we er trouwens ook een nieuwe huisgenoot bij hij is nu 10 weken oud. groetjes melissa.
  2. een nieuwe bewoner in ons huis valk parkietje,8 weken oud en hand tam groetjes melissa,
  3. Melissa

    Wietforum Quizzzzz

    het bakje waar je je wasmiddel en verzachter in doet van de wasmachine.
  4. zoals gezegd gisteren meteen onder de gavita gedoken. daarna is zeebodem er onder gekropen....maar die is in slaap gevallen hahah groetje melissa
  5. Melissa

    geurilla

    geurilla 2011 Melissa Zeebodem Stikkie
  6. goedemorgen. ook ik ben alweer 2x meegeweest.de teken lijken hun hooge punt gehad te hebben dus haha. ik wist niet wat ik zag.de laatste keren dat ik er geweest ben is ergens in april geweest.ben benieuwd hoe het er vanavond weer bij staat de jongens zullen vast wel weer fotos maken. groetjes melissa.
  7. lekker op de bank aan het genieten van een dikke groene killing fields. groetjes melissa.
  8. kroop,whazzup en j.p allemaal bedankt voor jullie berichtjes hij is nu echt helemaal super lekker groetjes melissa.
  9. @leo. bedankt voor je berichtje.ben er zelf ook erg blij mee,vooral met al dat groen ook nog bedankt voor je heerlijke casey jones en fusion seeds volgende keer bij ons een bakkie doen en de groeten aan hupla @mrt. ook jij bedankt voor je berichtje. hallo allemaal. hierbij is mijn verslag afgerond. ook de laatste 2 zijn kurkdroog en brachten samen 83 gram. boven op de 469 komen we uit op een eind gewicht van 552 gram. dit dus van 9 dames onder 600watt net niet 1 op 1,maar ik ben dik tevereden. iedereen bedankt voor het reageren en bekijken van dit verslag. man zeebodem is alweer van start met de volgende ronde,misschien doe ik in de toekomst nog wel eens een verslag. fijne dag verder iedereen! groetjes melissa.
  10. hey bosjesmannen :lol wat een mooi veldje is het zo jongens.mag ook wel naar al dat werk wat er in zit haha.wel jammer van die paar kleine tegenslagen. als er wat minder begroeiing is ga ik ook wel weer mee ben als de dood voor die stink teken! groetjes melissa.
  11. bedankt voor je berichtje pablo. een halve kilo sowieso,maar 1 op 1 gaat hem ook net niet worden denk ik. de kleine groene is klaar en deze gaf gedroogd 32 gram haha. afgelopen zaterdag zijn de laatste 2 omgehaald,en deze liggen nu te drogen.ik denk dat ze samen nog een gram of 60 a 70 gaan geven. maar dat is dus nog heel even afwachten tot het einde van de week. totaal droog gewicht tot nu toe: 469 gram. dan de laatste foto,s. deze laatste 2 konden met gemak nog een goeie 2 weken extra staan,maar we hebben er toch maar een einde aan gebreid. stukje kf groen droog. stukje kf paars droog. groetjes melissa.
  12. bedankt voor jullie reacties allemaal.ik verzuim het updaten inderdaad een beetje ja hahaha. maar alles gaat nog steeds lekker hier.alle groenen zijn nu ook om,en er staat nog 1 roze en 1 paarse in de kast. die gaan morgen of zondag om.ze zouden nog een poos langer kunnen staan want ze hebben nog niet veel bruine haren,maar het hok nog langer laten draaien voor 2 planten is ook een beetje zonde bovendien staan de kleine dames voor de volgende ronde te trappelen om te mogen verhuizen naar het bloeihok volgende week dus de definitieve eind uitslag. de score tot nu toe: roze: 74 gram. paars: 106 gram. groen van de 2 reuzen: 257 gram een kleine groene ligt nu nog te drogen,en dan dus nog de paarse en roze. tot de volgende update allemaal groetjes melissa.
  13. killing fields groen op 82 dagen 12/12. gekweekt in een 11liter pot. groetjes melissa.
  14. dat was inmiddels al goed gekomen heh hihi ik zal weer even een update van het topic doen,want er is al het een en ander gebeurd. inmiddels staat de boel vandaag 82 dagen op 12/12. 2 roze killing fields hebben we een week te vroeg moeten knippen.simpelweg omdat onze eigen stash vooraad bijna opwas,en we nu vakantie hebben. toen stonden er nog 2 roze,1 paarse en 4 groenen in.afgelopen zaterdag was dus de tijd om de andere 2 roze om te halen. de laatste 2 roze stonden hlemaal achterin,en om de voorste niet te beschadigen dook man zeebodem de kast in,en knipte in de kast de 2 achterste roze om....maar toen ze uit de kast waren...bleken het geen roze te zijn...maar PAARSE dat was een beste dumper dus...2 paarse rakkers 2 weken te vroeg...we baalden er allebij goed van,maar helaas,er was toch al niets meer aan te doen. gisteravond hebben we ook vast 1 grote groene reus omgehaald.die vragen er om om omgehaald te worden.de andere groenen gaat zaterdag,precies op 84 dagen. na nadere inspectie zagen we ook dat er bij een kleien groene toch nog roze tinten bij doorheen komen.die blijft dus nog een extra weekje staan,samen haar paarse zuster. nu staan nog in het hok: 2x groen. 1 roze. 1x paars paars. de 2 roze killing fields die nu ook al op zijn legden samen 74 gram in de schaal 1 van de 2 was aardig klein gebleven helaas... volgende update zal ook de laatse zijn,en ik zal dan ook de eind gewichten hier neerzetten. man zeebodem is alweer begonnen met de volgende ronde voor te groeien in het kleine kastje groetjes melissa groen...lekker lekker
×
×
  • Create New...