Jump to content

killerbees

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About killerbees

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Profile Information

  • Location
    zutphen gelderland
  • Interests
    wiet wiet wiet en nog eens wiet
  1. killerbees

    Levi

    ik wil hier maar 1 ding op zeggen en dat is jongen word snel weer beter en de ouwe.
  2. kijk hier op het forum bij linkies daafr vind je zat sites en daarbij kunnen we hier wel allemaal links neer zetten dat schiet niet op kennen de kamer linkies ook wel van het board afhalen dus gewoon naar linkies gaan daar vind je zat sites.] Suc6
  3. al zou het zulk mooie weer blijfen en onze vrouwtjes lekker bloeien het zou nooit net zo als binnen wiet zijn wel jammer maar toch.
  4. killerbees

    Hasj

    Nee stand 3 is 75 graden. want als het bijna 100 graden is houd he geen 10 min vol en op 75 wel. maar suc6
  5. kijk dat ziet er weer leuk uit nu beginen de foto's ook leuk te worden op het forum de toppen zijn nu mooi te zien:)
  6. dat denk ik ook of staat je plant tussen andere soorten ???
  7. Heb er wel van gehoort maar ik blijf gewoon bij me voeding die ik altijd geef dat spul ken ik verder ook niks van dus dan ga ik er ook niet zo maar mee bezig.
  8. Wist al hoe het werkte maar wel hele goeie post voor mensen die het nog niet wisten thx voor de info M8:)
  9. killerbees

    Hasj

    he leuke vraag ik heb vandaag nog een paar gam hash gemaakt en ik maakt het gewoon op de ouwe manier een soort raam kozijn met in plaats van een raam een zeef gaas daat op de gedroogte afval even zeefen en de skuff ligt onder de zeef nou dan even in een zakje doen goed aan stampen dicht vouwen plakbandje er over heen stukje krant pakken ook er strak om heen vouwen en dan ook een stukje plakband er op en dan heel goed het papier nat maken onder de kraan. Daarna even 10 min in de oven op stand 3 en daarna persen of er overheen rollen met een deegroller en dan in de koelkast leggen. Naar een uurtje er uit halen en alles er afhalen en je hebt een stuk hash. dit kan je dan in een ander zakje verpaken en laten rijpen of gelijk roken maar dan smaakt ie wel minder. nou nu weten jullie ook hoe ik het maak en nog niet goed mail me dan even dan zal ik je er een filmpje van stuuren waar het nog een keer word uitgebeeld groeten martijn.
  10. pfffff dan blijf ik lekker met me gewoone schaatje knippen dan maar iets langer knippen 8)
  11. killerbees

    Kut Wouten

    politie mensen vinden het volgens mijn een kick geven als ze even niks te doen hebben mensen om de stomste dinggen te bekeuren. maar ja we kunnen wel vloeken en tieren en wat je nog meer op wilt noemen je kan er toch niet onder uit je zal en moet em te betalen hoe kut het ook is.
  12. Ja idd klote voor je maar ja die dinggen kunnen gebeuren he. En niet om met je prive leven te bemoeien maar je zal dan ook wel heel bond hebben gemaakt. Maar wat je nu kan doen is klote voelen of gewoon proberen nog wat van je omgehakte plant te maken er is altijd nog wel iets mee te doen. maar het is klote voor je en hoop dat je het niet nog eens mee hoeft te maken.
  13. mischien is een een telefoontje de oplossing 8) .
  14. Ja maar hoe ver moeten we gaan dan tot het dood schieten van iemand? Ze moeten gewoon met de poten van spullen afblijfen die niet van hun zijn. en daarbij hoef niemand iets neer te moeten zetten om af te schiken.
×
×
  • Create New...