Jump to content

falco

Full member
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About falco

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. ik zelf heb hollands hope en kc33 ben niet erg te spreken over de kiemkracht van de HH van de 10 zaden slechts 3 ontkiemt(kulu seeds), bij kc33 zijn echter alle 11 ontkiemt. zelfde manier andere leverancier!
 2. zeker! dit blijft een zeer goeie buiten soort zoniet de beste!
 3. falco

  Hollands Hope

  nee dacht dat je iemand anders was! noemt zich ook makreel hjm:
 4. dankje! ik ga het even doorspitten! er komt me nog wel een vraag op moet de plant zegmaar "dood" laten groeien/bloeien?
 5. ok bedankt, ik ga het in iedergeval proberen!
 6. volgens mij begrijp je me niet helemaal, ik bedoel of het nut heeft pk13/14 tegeven tav de zaadproductie
 7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie heej! ik gaf pk 13/14 altijd 3 weken, in de laatse week stopte ik altijd met voeding, maar ik wil dus zaad kweken, mij leek het zo hoe groter de toppen de meer zaad?
 8. Goedemorgen! mijn vraag is of ik pk 13/14 moet toepassen bij het kweken van zaden? mijn plan is namelijk om dit jaar een hollandshope en een kc33 te kruisen! heb hier niks over kunnen vinden! zijn er tevens nog andere bruikbare tips? mvg
 9. begin april zaaien, eind april naar buiten, kijk eerst even eind april naar de weersverwachting.
 10. falco

  Sprieten

  je bent eigenlijk te vroeg begonnen! begin april zaaien werkt het beste! je plantjes hebben nu waarschijnlijk een hoop stress wat ook gevolgen heeft voor de plantjes in een later stadium.
 11. falco

  Hollands Hope

  jo bedankt jonge ben je makreel met mat?
 12. Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, ga ik maar weer een een keer een buitenkweekje wagen. Mijn vraag is of iemand weet waar ik in omgeving nijmegen(growshop oid) deze zaden kan vinden. Online verkoop gaat niet werken. Bij voorbaat dank, Rob
 13. Zou ik nou niet meer doen dalijk krijg je groei achterstand ... k2altijd zo vol wel oppassen want alle regen blijft in de plant zitten waardoor er toprot kan onstaan in september/oktober wat plastic erover heen als de bloei begint is geen slecht ID.
 14. ikke egt nooit wiet nemen als ik tot in de morgen wakker moet blijfen hahah redbull does the job
×
×
 • Create New...