Jump to content

koosie

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About koosie

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Jonge man doodgeschoten in Roosendaal Laatst gewijzigd: vrijdag 5 augustus 2011 - 11:43 | Auteur: Willem Jan Joachems Het stoffelijk overschot lag achter een auto. ROOSENDAAL - In de Jan Vermeerlaan in Roosendaal is vrijdagochtend een dode man gevonden. Hij is omgekomen bij een schietpartij. Volgens de politie gaat het om een jonge man. In Roosendaal is een 16-jarige jongen opgepakt. De politie onderzoekt nog of hij iets met de schietpartij te maken heeft. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Schoten gehoord Buurtbewoners in de wijk Westrand hebben om tien over halfvijf de politie gebeld nadat ze lawaai en schoten op straat hoorden. Ambulancemedewerkers hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat is niet gelukt. Er werd nog een tweede ambulance opgeroepen, maar ook die kon niets meer doen. Jongeren Een buurtbewoner werd wakker van het lawaai in de straat. "Ik hoorde gegil en gekwek. Het zal wel een stel jongeren zijn, dacht ik nog", vertelt hij. "Maar toen hoorde ik een knal en later nog eens. Ik heb uit het raampje in de douche gekeken en zag toen een groepje jongeren wegrennen. Ik heb vier mensen gezien." Volgens een getuige zouden drie jongeren een tijdje na de schietpartij zijn teruggekomen. Ze zouden lege hulzen hebben opgeraapt en het slachtoffer ook verplaatst hebben. Onderzoek De politie heeft 25 mensen op de zaak gezet. Er is een speciale wagen neergezet van waaruit zij werken. De politie doet een uitgebreid sporen- en buurtonderzoek. Dat zal naar verwachting uren duren. De omgeving is afgezet met linten en hekken. Drugs Buurtbewoners melden dat het sinds de sluiting van de coffeeshops in Roosendaal onrustig is geworden in hun wijk. Zij vermoeden dat de schietpartij iets te maken heeft met drugshandel. Sinds 2009 zijn in Roosendaal en Bergen op Zoom alle coffeeshops dicht. Er is in de gemeenten geen wiet meer te krijgen op een legale manier. 'Geschrokken' Loco-burgemeester Kees Jongmans heeft geschokt gereageerd op het nieuws. "Ik ben zeer geschrokken en deel de schok en de zorg met de buurt de Roosendaalse samenleving." Opstelten ik hoop dat je mee leest en dit de rest van nederland bespaart! [/b]
 2. ik heb laatst bij een growshop waar ze ook die tenten verkopen losse onderdelen kunnen krijgen. dat was bij eugrowshop.eu was wel ongeveer net zo duur als die pvc van je maar ik had ze ff snel nodig en waren er maar 2 toen.
 3. Goedemiddag, In china is alles voor een habbekrats te kijken. Chinezen maken alles perfect na. Wel heb ik ervaren met andere dingen die ik geimporteerd heb dat ze alleen echt het uiterlijk van een product imiteren. De werkzaamheid , en de materialen zijn vaak stukken minder als de echte producten. Ik zou je afraden en gaan voor een duurzame officiele tent.
 4. 'Krokodil' is de nieuwe zelfmaakdrug voor arme jongeren in Rusland. Het is levensgevaarlijk, je huid gaat er van rotten, maar het kost bijna niets en is daarom erg geliefd. Hoestdrankje, benzine, jodium en zwavel laten pruttelen tot een dikke plak. Het kost bijna niets, maar heeft ook een vernietigende werking op het lichaam. 'Het breekt alles af', aldus Kysia Hekster NOS-correspondent in Rusland. 'Als je bent begonnen met gebruiken leef je nog een jaar, misschien twee,' vertelt de verslaggeefster. 'Het vreet je vlees op er komen diepe gaten in je huid tot op het bot en het stinkt verschrikkelijk.' Er zijn naar schatting een miljoen 'krokodil' verslaafden in Rusland, maar door gebrek aan afkickcentra kan de overheid niet adequaat optreden. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/art...chtoffers.dhtml 1 miljoen mensen die dit gebruiken en die zijn allemaal binnen 1 a 2 jaar dood. Weer een typisch voorbeeld waarbij regulatie van drugs mensenlevens kan redden. Het zal waarschijnlijk nog wel een aantal jaren duren voordat de oudere generatie politici doorheeft dat reguleren van drugstoevoer de oplossing is.
 5. koosie

  The Wire

  Deze serie ben ik momenteel aan het kijken. Ik kan het iedereen aanbevelen. Net seizoen drie bekeken daar wordt in gespeeld dat een amerikaanse politiebaas stiekem een gedooggebied voor dealers van harddrugs toestaat. Hier zie je heel mooi uitgebeeld wat voor voordelen een dergelijke aanpak heeft. Daarnaast ook hoe jammer het is dat de amerikanen er zo krampachtig mee omgaan. Echt een aanrader deze serie!
 6. Ik snap het niet helemaal van dat omhakken. Alle tijd en moeite voor niets. Wilde je broer een voorbeeld stellen voor de andere planten zodat die wel doen wat hij wil?
 7. Tot nu toe hebben er diverse mensen een leuke bijdrage geleverd aan het topic. Wat ik er uit denk op te tekenen is dat het kastje/dingetje aan een aantal belangrijke punten moet voldoen Goedkoop c.a. 5,- Klein en onschuldig ogend Moet overeenstemmen met 2 punten genoemd in: http://www.andrebeckers.nl/html/downloads/...-07-Beckers.pdf Commercieel aantrekkelijk dus moet professioneel en leuk uitzien Om het kastje als professioneel te laten gelden moet er dus bijv. een professioneel zaadje, in een steenwolplug onder een lampje dan eventueel bovenkant lichtdoorlatend als ondersteunend zonlicht wat denk ik wel essentieel is om het plantje te laten groeien. Ik las in een post van "weetje" ook het idee om er een wedstrijd van te maken. Dacht je dan bijvoorbeeld aan een wedstrijd om het mooiste miniatuurkastje te maken? Of aan een wedstrijd om er zoveel mogelijk opbrengst mee te halen? Hier kun je ook meerdere kanten mee op. plant voor vrijheid is idd een leuke naam die we prima kunnen gebruiken dunkt mij. @chassie had je nog wat van die lampenfabrikant gehoord?
 8. Elk idee zal zijn bijdrage zeker leveren. Als het het bereik maar vergroot inderdaad. Wat dachten jullie van "Nederland Opstelten"
 9. zijn er nog mensen met een goede naam voor het project?
 10. Weetje top man! zo maak je het lekker beeldend en laat je zien dat je dit best op een leuke/ludieke manier in kunt vullen. Wel een briljant kastje trouwens!
 11. Chassie ik denk dat de uitdaging zit in die goedkope led , misschien is zo een usb lampje een idee: http://www.dealextreme.com/p/3-led-usb-light-5452 Goed bezig trouwens ik denk dat het best haalbaar is voor die 5,- @stikkie , ik zal uiteraard wel 1 van de eerste zijn die mee doet en ik ga ook een kweekverslag bijhouden!
 12. @stikkie, ik neem geen advocaat en ik ga ook zeker niet mijzelf aangeven. Iedereen hier is erbij gebaat dus waarom geen collectieve actie? Verder zou ik het op prijs stellen als je hier verder niet op door gaat omdat het niet bijdraagt aan het topic. Een pril idee afschieten is makkelijk omdat het kwetsbaar is.
 13. Misschien snap je het idee hierachter niet. Het gaat er juist om dat het massaal gedaan wordt en dat het belachelijk is. Als jij je geroepen voelt om jezelf aan te geven ga je gang.
 14. Dankzij nieuw beleid kan iedere Nederlander vanaf nu professioneel kweken. Laten we dat dan ook maar gaan doen. Mijn idee is als volgt. Een actie. We maken een startpakket om te kweken voor 5 euro bestaande uit: Een klein bakje 0,2 liter Speciaal bemeste potgrond 0,2 liter een sealtje met voeding een 1 liter afzuiger een 1 liter koolstoffilter tijdschakelaartje Een zo minimaal mogelijk led lampje een growtent van karton, 15 x 15 x 30 een zaadje in een sealtje waarop staat vermeld: "PAS OP UITERST PROFESSIONELE EN STERKE WIETZADEN" Wie wil er meehelpen en bedenken om dit alles tot een succes te maken? Laten we beginnen door uit te zoeken hoe we dit alles kunnen realiseren voor 5 euro zodat het kostendekkend is bij elk verkocht exemplaar. Een kleine marge van 25 cent o.i.d. zou fantastisch zijn zodat we dat kunnen doneren aan een goed doel. NEDERLAND GAAT PROFESSIONEEL. Het doel van de actie? Nederland laten zien hoe stupide deze nieuwe regelgeving is. Het zou leuk zijn als iemand voor moet komen vanwege zo een mini setje. Dan kun je deze regering toch niet meer serieus nemen?
 15. Leuk dat je mijn plan waardeert ik ben al volop aan het sneupen. Laten we er een collectieve actie van maken en een speciaal topic openen waar mensen kunnen meedenken. Ik denk als we krachten bundelen we best een eind kunnen komen. domeinnaam zou bijvoorbeeld iets als "professioneelkweken.nl kunnen worden. Daarnaast moeten we alle opbrengsten naar een goed doel doen en het belangrijkste is natuurlijk laten zien hoe belachelijk dit beleid is. De moeilijkheidsgraad wordt natuurlijk om het op 5 euro te houden. maar moment ik open een topic.
×
×
 • Create New...