Jump to content

Ko de Boswachter

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ko de Boswachter

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    In het bos
  1. Ik heb van mijn 2 plantjes (Bob Marley's Best & onbekende soort) een dikke 2 ons gehaald!! Staat nu te curren op 2 drie liter weckpotten.
  2. Precies hij blijft plakkerig. De BHO van gas word hard in de vriezer daarom kan je deze zachtjes smelten tussen de vingers en er een staafje van maken.
  3. Ik leg BHO gemaakt van gas in de vriezer. Als het goed hard is brokkel ik een stukje BHO af en zodra het warm word tussen mijn vingers rol ik er snel een staafje/sliertje van en die leg ik tussen mijn tabak ik de vloei. Heel makkelijk maar je moet het snel doen anders zitten je vingers onder de BHO. Dit werkt niet zo goed met olie op basis van alchol deze is te vloeibaar en word vaak niet erg hard in de vriezer.
  4. Beste Jeetn, Bedankt voor je reactie! Helaas begrijp ik niet precies wat je bedoelt. Kan je wat specifiecker zijn? Zijn er misschien andere die ook suggesties hebben voor de aanpak van deze gele bladeren?
  5. Het is al weer 2 weken na mijn laatste update. Een van mijn 2 dames ( de onbekende soort ) heeft erg veel last van gele bladeren. De ph van de grond ligt zo rond de 6.8 en ik geef mijn planten bn grondmix + pk 13/14 en water met een PH van 6. Wie kan mij vertellen wat het nog zou kunnen zijn? De andere Bob marley's best gaat prima, de rupsen zijn er allemaal uit! Dit is de onbekende soort met gele bladeren De Bob marley's best
  6. De rupsen zijn hopelijk weg. Ik heb ze er met de hand uitgepikt. Wil namelijk niet sproeien op de bloemen. Weet jij misschien nog een middeltje tegen deze beestjes?
  7. Beste mensen, Zo hier is eindelijk de update!!! Helaas heb ik veel planten verloren . Ten eerste, ik was op vakantie geweest en toe ik terug kwam waren 2 planten al helemaal naar de knoppen. Deze planten stonden op aarde (lightmix) met TABBA outdoor voedingskorrels. Nou dat is niet echt top spul. In mijn afwezigheid is er alleen water gegeven uit de kraan dus niet afgezuurd. De planten op mijn eigen mix gingen prima verder. Ten tweede is de grootste plant een man, dus die is ook om. En ten derde .... het aller ergste. Mannen in blauwe pakken kwamen langs die mij vertelde de planten zo snel mogelijk te verwijderen. Uit eindelijk heb ik er 2 over kunnen houden op een andere locatie. Dit zijn de 2 dames die over zijn Dit is laatste Bob Marley's Best. Ze staat nu lekker in de bloei. Helaas hebben rupsen haar toegetakeld. Dit is Plant-X (herkomst onbekend). Begint nu lekker te bloeien. Ik hoop dat er een lekker rokertje nog af kan komen.
  8. Hallo balkonkweker, Je plantjes zien er goed uit!!! Ik ben ook bezig op het balkon. Ben benieuwd hoe het bij jou allemaal gaat. Kan je me vertellen wat voor voeding je ze geeft? Veel succes verder!!!
  9. Beste mensen, Even een update! Zoals beloofd de foto's. Ze staan net in de bloei maar helaas is mijn camera niet zo goed om close-ups te maken zodat jullie het ook mogen zien. Veel kijk plezier Shortrider 1 - Deze short rider is niet meer zo short Shortrider 2 - Deze blijft wel netjes short Bob Marley's Best 1 Bob Marley's Best 2 - Deze wil niet stoppen met groeien Bob Marley's Best 3 - De gele bladeren waar ik eerder last van had breiden zich niet meer uit Bob Marley's Best 4 - Bij deze dame heeft hele maal geen gele bladeren meer! Plant-X - Nog steeds benieuwd welke soort dit is
  10. Hey Emtee, Mooie plantjes!!! Goed plan om die zakken te gebruiken. Volgend jaar ga ik ze ook maar gebruiken maar dan voor groenten. Balkon bij mij staat al helemaal vol weed & groenten. Kan de was bijna niet meer buiten drogen Ik gok dat je zaden kweek 280 zaden op brengt.
  11. Thanx voor tip over overbewatering. Ik geef ze redelijk veel water. Namelijk om de dag tot het water onder uit de pot loopt.
  12. Meen je dat nou serieus? Gaan planten dood als je er wat magnesium of ecostyle bladgroen plus bij doet? Want dat was niet mijn bedoeling. Ik had ook gele blaadjes van onder en lichtgroene verkleuring in bij de nieuwe blaadjes, deed er 20 gram kieseriet bij (op een pot van 35 liter) en hij is nu weer dik groen.
  13. Bedank voor je comment macerror! \ Die kromme bladeren komen bij alle planten voor op ongeveer de zelfde hoogte (internode). Er zitten geen beestjes in plant die heb kunnen vinden. Vind het maar vreemd De shortryder zou een autoflower moeten zijn maar nog steeds geen bloei te vinden. Ik ben dan ook begonnen met enkele planten te verduisteren waaronder dus ook de shortryders. De shortryders komen van nirvana maar zijn absoluut geen stabiele autoflowers.
  14. FF een update: 3 Dames staan in de bloei. Vrijdag zal ik nieuwe fotos posten.
  15. Misschien dat wat extra stikstof en magnesium uitkomstbieden. Je kan het bijmesten dan met wat bloedmeel en kieseriet of alles in 1 met bladgroen plus van ecostyle. Aan de andere kant verwacht ik niet dat het een stikstof tekort is omdat je al heb bijgemest met brandnetelgier.
×
×
  • Create New...