Jump to content

Balkonkweker2010

Members
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Balkonkweker2010

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dat paars valt is voornamelijk in de special queen. Special Queen Big bang
  2. Ziet er goed uit! Hopelijk gaan we een periode met rustig zacht weer tegemoet!
  3. Dat denk ik ook. Nog een week of 2 a 3 denk ik. De Lemon skunk begint pas met bloei dus daar heb ik niet zo veel hoop meer op maar van de 3 speial queens en de big bang hoop ik toch wel wat mooie toppen vanaf te halen als het van dit mooie weer blijft!
  4. Ik denk dat ik geen grotere potten ga gebruiken omdat de planten nu ook ongeveer 2 meter hoog zijn en dat is al een beetje veel voor een balkon. Mischien dat ik iets meer voeding moet geven of beter bemeste aarde. Hier nog wat foto`s in het donker.
  5. Gewoon de goede moed er inhouden. We hebben net 3 schitterende dagen gehad tenminste in het deel van NL waar ik woon.
  6. Zo even de macro op mijn kodak zx1 geklikt. Special queen: Big Bang: Hopelijk komen er voor iedereen hier een paar mooie zonnige dagen aan!!
  7. Door de lage tamperaturen van de laatste tijd wil het niet zo opschieten met de bloei. Doordat het zo veel regend hoef ik de planten bijna nooit water te geven waardoor ze ook geen voeding krijgen. De big bang. Topje special queen.
  8. Hier gaat mijn Big bang wel in bloei. Suc6 met jou plant!
×
×
  • Create New...