Jump to content

dampkring

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About dampkring

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. dit was de ronde ervoor 2 shots van de kaasjes
 2. zaterdag schakel ik over naar 12/12 en hang ik de dimlux er weer boven. maar moet zeggen ze doen het niet verkeerd onder deze verlichting.
 3. nee de lamp is niet te blauw spectrum voor de groei ligt rond de 460 de lampen die ik nu gebruik ligt tussen de 420 en 450. in de bloei hang ik me dimlux weer terug met de master greenpower
 4. waarom gebruik je de Multi controller niet zijn de lampen makkelijk mee te regelen,
 5. en wat me ook opvalt is dat er totaal geen stres is of laat ik het zo zeggen er is er geen 1 die paarse symptonen heeft. Had ik in sommige rondes wel hier en daar.
 6. Dames die er staan zijn headcheese en l.a cheese. Zal proberen een verslag bij te houden.
 7. dames zaten nu op de hoogte van het rek. Heb het rek plat gelegd de de dames gefimd. denk dat ik nog een week wacht en dan omschakel naar 12/12
 8. het is niet allleen t5 licht er zitten ook 2 bulbjes in van 150 wat en die zijn 16000k ik dimde altijd me dimlux in het begin, maar vindt wel dat de groei nu beter gaat of dat lijkt maar zo maar voor me gevoel gaat de groei nu sneller en beter en de dames staan er mooi bij. Het is niet zo dat de groei met me dimlux slecht is maar vond het leuk om het verschil te zien nu met dat blauwe licht.
 9. het is een aqua medic 2x150 en 2xt5 die 2x150 is een bulb zoals een bouwlamp aan 2 kanten klik je die erin. weet niet of dat cmh of cdm is staat er niet op. merk wel dat de groei een stuk beter gaat dan normaal met me dimlux over 2 weken schakel ik om dames zijn nu zon 25cm groot en de internodes dicht op mekaar.
 10. Hallo allemaal, had een vraag over de verlichting. Ik gebruik normaal altijd me dimlux met een bloei bulb. nou is me vraag heeft het nut om in de groei fase me armatuur van me zeebak te gebruiken dat is 2x150w 16000kelvin en 2xt5 54w reef blue Volgens de spectrum tabel zit ik dan tussen 400 en 500 nm. of kan ik beter toch me dimlux 600w blijven gebruiken in de groei.
 11. ja dacht ik zelf ook. Meeste dames zijn ook aardig aan het vergelen, maar een paar dames niet zijn nog helemaal groen. Ik heb er 1 op cocos staan kan het zijn dat het op cocos wat langer duurt allemaal dan op aarde.
 12. Wat denken jullie? Zulen de dames laar zijn. Ik heb e foto's ingezoomd p de computer en zie hier en daar wat trichomen die wat bruinig zijn en wit. Ze staan nu 11 weken op 12/12 en 9 weken van de eerste bloei verschijnselen.
 13. vindt het alleen raar dat er niet echt een meer indica is en andersom. vaak uit zaad zie je dat wel.
×
×
 • Create New...