Jump to content

groengoud

Full member
 • Content Count

  1,923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About groengoud

 • Rank
  Opperhoofd!!!
 • Birthday 12/05/1912

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  On the interwebzzzz

Recent Profile Visitors

631 profile views
 1. Ik denk dat je met 25+cm wel goed zit, maar is afhankelijk van welke pomp je gebruikt. Afstand van sproeiers tot de deksel moet zo rond de 5cm zijn.
 2. Tsja, foto update... het is een brok hash van zo'n 55 gram nu. (al aardig van gerookt ) Ik ben halverwege de ronde (gedwongen) gestopt omdat ik naar Australie moest. wegens familieomstandigheden. Ik ben daar 4 weken gebleven en dan kan je een ronde moeilijk afmaken, geen verdere foto's meer in dit topic dus, sorry. Al met al is alles gelukkig goed gekomen aan de andere kant van de aardbol dus we gaan hier in nederland weer vrolijk verder met een nieuwe ronde.. Ik ga zaterdag even een stuk of 40 fem. zaadjes kopen en dan van vooraf beginnen, soortje weet ik nog niet maar de mooiste dames worden getopt, de top die eraf komt wordt een stek en die stekken worden 'moeders' Dan draai ik dus even 1 rondje met die fem. zaden en ondertussen komen er ook weer een paar moedertjes die voor nieuwe stekken gaan zorgen voor de komende tijd. Wel balen, de zomervakantie gaat nu niet door want mijn vrije dagen zijn bijna op... zucht. Maar na 4 a 5 weken afwezigheid is het leuk weer op wf te zitten!
 3. Sorry voor mijn late reactie.. Ik was even uit de running (4 weken buitenland en daarbij veel kopzorgen, maar alles is weer in orde) Wat die aireocloner betreft, ik vind de herrie enorm meevallen, het enige dat je hoort is het gedruppel van het water en de pomp, maar die herrie komt ook uit het voedingsvat (als je met pomp werkt) dus dat was ik al gewend. Die ikea bakken kunnen volgens mij ook prima voor dit doel, als de deksel maar enigsinds in de bak wegzakt zodat je niet te snel met wateroverlast te maken krijgt.
 4. Hmm, Cannaworld is (met H&G voeding) zo'n 10 a 15% duurder dan GS Noord, terwijl ze juist claimen de goedkoopste te zijn, beetje jammer..
 5. Juist goeie input, dat is ook mijn zorg namelijk, en van diverse andere wf-ers zoals in dit topic al te zien is. Is het niet mogelijk om zo'n systeem binnen WF toe te voegen? (wanneer er echt behoefde is, topics werken naar mijn mening goed genoeg en zijn ook wat persoonlijker, met de bedanktjes en thumbs up etc + het geeft een persoon ook de ruimte om tegenreactie te geven op eventuele kritiek) Er zijn diverse fora waar een marktplaats achtige plugin aan toe te voegen is, dit in combinatie met een karma systeem. Misschien is er iets te vinden voor het WF-forum? Ik zou een karma systeem sowiezo een goed idee vinden, en dat ook voor de normale topic's, zodat onzin berichten geen waardering of negatieve waarderingen krijgen en de juiste en behulpzame antwoorden meer opvallen. Je kent het systeem wel, zoiets van 'was this awnser usefull? yes/no' en daarmee de karma bepalen.
 6. Ik denk dat je toch in amsterdam uit komt. en dan is growcenter noord toch wel een fijne tent
 7. Leuk topic! Eigenlijk waar en wanneer ik zin heb behalve voor of op mijn werk. Maar thuis is toch wel de plek waar ik 80% verstook denk ik. De rest gaat er doorheen aan de pokertafel, bij vrienden etc. Wat ik wel het allerfijnst vind is gewoon in de wilde natuur, echt in de middle of nowhere dan, niet langs die veredelde hondenuitlaatstroken van staatsbosbeheer maar echt in de wilde natuur, kijken naar vogels en soms andere dieren als herten etc, prachtig! Met een pilsje en een lentezonnetje is het echt heerlijk buiten Ik reken mezelf dan ook tot een van de gelukkige die de natuur echt waardeerd om wat ze is en er zoveel mogelijk van wil genieten. Voor degene die mij zweverig vinden klinken, probeer het eens, fluitende vogels, geruis van de wind en verder niets dan frisse lucht, rust, ruimte en als het even kan een lekker zonnetje! Peace out!
 8. Yep, een pijpje is ideaal, en ook prima voor een lekker brokje hasj
 9. @panjaabie, precies! @Fastbikkel, Inderdaad, het kan prima zonder deze bak maar de voordelen voor mij zijn: -Snellere wortelaanmaak -Minder werk (niets inwateren, geen LV op peil houden, geen stekkengel nodig) En waar ik met stekkenblokken nog wel eens prolemen had met houterige steeltjes van sativa's (met name de erg lang bloeiende zoals een Neville's Haze of een Mexican Sativa) krijgen deze nu ook zeer snel wortels. Kortom, deze methode is voor mij foolproof en daar hou ik van! BTW, ik ga vanavond 20 stekkies snijden en zal er foto's van maken.
 10. Hey Predator, Avonden?? nee man, 1 zondag middag, weinig om over na te denken hoor, veel simpeler dan dit wordt het niet Ik vind het vooral leuk om zelf te doen en vond het leuk deze info te delen. En ik had simpelweg geen 300,- over voor een plastic bak en een pomp, want dat is het uiteindelijk. En in mijn ogen is het origineel wel mooier maar de fabrikant draait je gewoon een poot uit. Dat ding mag in mijn ogen niet duurder zijn dan 100,- want ik heb zeker minder uitgegeven dan 100,- en de prijzen die een fabrikant betaald zijn een fractie van de consumentenprijzen. Zo'n aerocloner zou rond de 50,- euro aan fabrikage kosten kunnen zijn en dan neem ik het al ruim. En natuurlijk moet een fabrikant kosten maken om hem te promoten en verspreiden via distributiekanalen maar 300,- is gewoon een idiote prijs, dan kan je beter met stekkenblokken blijven werken En een slap aftreksel? Heb je het resultaat gezien? Wortels van bijna 10cm, na 7 dagen in het donker met gewoon kraanwater! (PH 7, EC 0,2) Viel me absoluut niet tegen hoor maar als jij graag teveel betaald voor een bak met pomp en wat schuimpjes, be my guest!
 11. De verwarmingsmat is zeker een plus! zou ik ook doen wanneer je met propogator stekt. Met de tips van LC in combi met mijn tips moet het haast wel goed gaan denk ik. Ohja, crusiaal in mijn ogen is het gebruik van steriele schone mesjes, ik gooi m'n mesje na 1x gebruiken al weg. (ik gebruik van die afbreekmesjes van de bouwmarkt, de smalle kosten 1,50 ofzo, de brede 2,- voor 10 stuks reserve mesjes, eenmalig een houdertje kopen en je bent voor een paar euro klaar en je kan 10x stekken )
 12. Thanks Doc, zal het in de gaten houden. Het water komt in principe niet in aanraking met de lijm, en het stammetje zit er zo'n 2,5cm vanaf. Zou het dan kwaad kunnen nadat de lijm goed is gedroogt?
 13. @Elmo, Thanks! ben er erg blij mee! @Lostchild, thanks voor verduidelijken, een Aerocloner dus En inderdaad bij de Action GS kan je van die zwembad dingen kopen maar ik kon ze niet vinden bij mijn lokale action ditributiepunt. Misschien niet het juiste seizoen, ik zou er zelf niet voor kiezen om te zwemmen met dit weer Ik denk dat die schuimstokken over een paar maandjes wel weer verkrijgbaar zijn en dan kan je inderdaad voor een habbekrats van die schuimpies maken
 14. Thanks voor het meedenken jongens! ga zo even wat montage kit halen bij de bouwmarkt en even de puntjes op de I zetten
 15. Hmm, wat ik met mijn stekken deed was: -Stekken snijden, goed schuin, en de weerkant de bast een beetje openschrapen. (betere vochtopname!) -Stekkenblokjes goed inwateren met PH6 en wortelstimulator -Laagje perliet in de stekkenbak -laagje water in de stekkenbak -Stekjes erin -Schuifjes op de kap sluiten -Elke dag een beetje besproeien met plantenspuit Als het goed is heb je dan nauwelijks last van slappe bladeren, enkel de eerste 3 a 4 dagen benevelen met de plantenspuit, daarna zou de eerste wortelgroei enigsinds op gang moeten komen. Maar eerlijk gezegt ben ik nu gestopt met voorgroeien in propegator, zie mijn handtekening voor mijn nieuwe manier
×
×
 • Create New...