Jump to content

hova

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hova

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben van plan om particulier een opslag plaats te huren om mijn gebruikte spullen voor een aantal maanden op te slaan!! Puur voor opslag, is dit illegaal? Ik heb hierboven al het antwoord gezien, maar dat is 5 jaar terug.. geld dit nog steeds en hebben jullie nog tips zodat het 100% legaal is?? Al wat lopen googlen kan er weinig tot niks over vinden! bvd!
  2. nice nice nice nice!!!
  3. hierbij de foto http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=188080
  4. Ik heb bij mijn geurilla 40 stekkie's geplant, en ook bij m'n ouders nog wat neergezet ( 5x). ( 28-04 geplant dacht ik ) Deze zijn met cocos en gs grond gemengd. Na het planten heb ik me 5dagen rustig gehouden om daarna eens ff de plantjes te checken. Wat ik tegen kwam was redelijk gunstig ( denk ik, 1 uitvaller ) alleen viel mij op dat zeker 30/40% wit gekleurde bladeren heeft. Dit zijn geen stippen maar gewoon WITTE vlekken. Zowel bij mijn ouders als op m'n spot. Heb hier en daar wat nagezocht erover maar kon niet een goeie bevestiging vinden voor de kwaal. Ik heb er foto's van gemaakt maar die staan op iemand anders ( partner) z'n toestel. Ik ben benieuwd wat het is want ben het nog niet eerder tegengekomen ( niet dat ik zoveel heb gezien maar toch! ) gewoon fucking WIT!!!
  5. Zeer netjes!!! succes met de volgende
  6. Damn.... dat is klote man. Wat ben je nu van plan?
  7. 18 jaar??? damn... Ikzelf speel nu een half jaar lang constant hetzelfde spel : team fortress 2 ( xbox360 ). ps: ik doe niet/amper nuchter gamen, als ik niet blow dan verveel ik me te snel.
  8. Nice!!! ben benieuwd en veel succes...
  9. hova

    handzeven

    Ik heb dus een zeef geregeld en heb wat gezeeft. Nu heb ik toch hasj ( als je geperst etc heb gedaan )? skuff is toch polli methode...?
  10. hova

    handzeven

    Thnx man!! Ga gelijk naar die betere schilderwinkels zoeken
  11. hova

    handzeven

    thnx voor de tip.... ik kende het al maar toch Ik zoek gewoon een rvs zeef tussen 120-150 mcn, voor binnen toch beste? ps: ik ga panty zowieso proberen
  12. hova

    handzeven

    Na een beetje research hier en daar heb ik besloten om hasj te gaan maken ( proberen igg ). Icolater, pullinator en gewoon zeven. Uiteindelijk heb ik gekozen voor "gewoon zeven" lol. Na wat zoekwerk hier en daar heb ik nog niet echt gevonden wat ik wil. Heeft iemand een goeie site of tips om aan een goeie zeef te komen. Erzelf 1 inelkaar flatsen lukt wel alleen kan geen juiste zeef vinden van een redelijke afmeting. Thnx in advance
  13. lo, Ik ben dus hova Na een lange tijd deze forum te volgen voor info etc.. heb ik me eigen geregistreert. Om hier en daar eens wat van me te laten horen. Ik zit nog niet zolang in het kweken, maar rook het al jaren dagelijks. Op dit moment ben ik bezig met een leuke geurilla. En wil me meer bezig gaan houden met hasj. Cu!
×
×
  • Create New...