Jump to content

HazeGasy

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HazeGasy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Maar goed, die shop is goed voor iedereen: goeie wiet en hasj en veel plaats om te zitten. Kunsje heeft EN goeie dope EN goeie plaatsen om te zitten. Ik kocht: 5 gram casa voor 35. MIN 2,50 = 32.50 voor hasj die OK is. Bij 5 gram krijg je altijd korting. Ik weet alleen niet 100% zeker of de hasj bij t Kunsje dezelfde is als altijd, maar, whatever. Groetjes, De Damek, hasj en wietsmoker.
  2. Vandaag was ik bij 't Kunsje, Nijmegen Centrum en kocht (denk ik; ben vergeten wat er verder gebeurde) de hasj genaamd casa. 't rare was: ik kreeg toen ik 5 gram vroeg een zakje met een stickertje erop. Hierop stond: 'casa'. Niet echt wereldschokkend zou je zeggen, ware het niet dat ik die stickertjes alleen maar ooit bij coffeeshop ketama in bottendaal heb gezien, en guess what; die marokkaan die er stond in 't Kunsje, stond er ook een keer toen ik bij Ketama dope kocht. Ik moet hierbij vermelden dat deze heer mij een hele mooie bijna kurkdroge top verkocht, voor 10 euro/1,1 gram, en dat deze 5 gram hasj ook gewoon 5 gram is, en de prijs OK is. Afgezien van de hasj geloof ik dat de kwaliteit van de wiet bij t Kunsje een stuk hoger ligt dan bij Ketama, anno 2012. Ik raad dan ook niemand aan te shoppen bij t Kunsje voor je wiet en hasj, en als je meer wiet wil, ga dan effe naar Jamaica in de van welderenstraat. Die hebben veel wiet.
  3. Nee het is heel normaal je te laten oplichten, natuurlijk. En al helemaal als je je er 100% bewust van bent dat het gebeurt.
  4. Mja, betere vraag is OF je het kunt vinden. Bij koffie en dromen hebben sowieso ze niks, maar misschien kun je het bij cremers proberen.
  5. de laatste keer was de wiet van de wedren een beetje nat . overigens hebben ze ook daar haze, 2,4 gram voor 25 euro geloof ik.
  6. Bij smokey krijg je 1,4 gram 'oase' for 16 euro, daarnaast hebben ze alleen white widow (krijg je 1,7 geloof ik :') ) en een kuthasj. Keiduur en weinig keus dus; boycot. koffie en dromen is daarbij vergeleken nog 'goedkoop', want daar kost een gram 'dynamite' 8 euro geloof ik. verder hebben ze daar veel keus uit wiet en is de kwaliteit altijd goed, voor zover ik het heb meegemaakt. 't zit alleen niet echt centraal. de blue waterman shop in de wagenstraat is dicht en de shop die esvet wordt genoemd heet spaceball; daar kwam ik vroeger vaak maar toen gingen ze de prijzen van de hasj verhogen, en de wiet is daar ook aardig kut/chemisch.
  7. Greenhouse heeft geen hotel, wel appartementen; Greenhouse Effect heeft wel een hotel en ook appartementen. Daarbij krijg je tevens korting op de wiet/hasj (15% meen ik) en nog beter: de hele dag drinken á happy hour-tarief in het café.
  8. Haze rules, en die bij de kruidentuin is erg duur (10 euro) maar wel erg lekker. Ik vind die santa daar trouwens wel OK, maar ook flink duur (8,50). Geen idee hoe de prijs en de kwaliteit bij de dreadlock is want ik kom daar nooit. De laatste keer dat ik daar santa haalde was iets van 5 jaar terug of nog langer. 1 gram voor 6 euro echt goeie wiet. Daar kan die van de kruidentuin nu niet aan tippen. hehe.. houje.
  9. leer quoten, aub, gebruik voortaan de knop onderaan Ik moet zeggen dat wedren high een goeie sterke wiet is, hehe... dus wat dat betreft niks te klagen; maandag nog een 25 euro-zak gehaald (3,5 gram). De hasj is ook echt niet slecht; 1,2 gram/10 euro voor hun beste hasj (ik meen wedren special geheten ) is dus zo'n 8,35 per gram, en deze hasj doet echt niet onder voor die hasj van 8 euro van de Kruidentuin. 5 euro voor 0,8 gram afghaan is karig, hoewel dit niet erg slechte afghaan is, maar verder hebben ze 1,2 gram polm voor 5 euro, wat een goeie deal is voor de kwaliteit geboden. De Wedren is dus zeker geen slechte coffeeshop als je 't mij vraagt. Personeel valt mij persoonlijk ook wel mee eigenlijk. Over de Kruidentuin: die hasj waarover men meestal spreekt is sterk maar ook erg duur. Liever rook ik hun huismerk-hasj. Die is behoorlijk sterk voor die prijs, en bij 5 gram krijg je 5 euro korting, dus geen 25 maar 20 euro voor 5 gram hasj. Goeie deal lijkt me. Deze korting geldt niet voor hun dure soorten (die chocolade-achtige namen hebben ). Maar effe serieus: de Kruidentuin is de beste shop in Nijmegen voor hasj; ze concurreren met de de meeste andere coffeeshops met hun goedkopere soorten (huismerk, twisla, crystal) en de duurdere springen boven de Nijmeegse top uit. Je moet echter wel bereid zijn 9 a 10 euro neer te tellen voor een grammetje (persoonlijk zou ik die van 9 nemen; ik merkte t verschil niet echt). Wiet hier is duur en slecht (nou ja, niet echt slecht in de zin dat je niet high wordt of hoofdpijn krijgt, maar wel zwakke wiet voor de prijs die je betaalt); Niet kopen. Personeel bij de Kronkel is meestal wel aardig idd, net zoals bij 't Wonder. Daar kun je ook altijd hun 'aanbieding' (hoe lang is ie er al) van 3 gram superpolm voor 12,50 kopen. Is wel acceptabele hasj. Alles wordt daar trouwens per 5 euro of 12,50 verkocht Buiten 't centrum (in de wijk genaamd Bottendaal) heb je Ketama, en die hebben altijd wel goeie hasj (kwaliteit en prijs zijn al 6 jaar hetzelfde; wat zegt dat?), en de laatste keren dat ik er was ook goeie wiet, surprisingly, nl. white widow en super silver haze. De meeste shops vind ik eerlijk gezegd wel OK in Nijmegen, alleen de Buggy zal best slecht zijn (heb hier geen idee van, maar in de tijd dat coffeeshops in Nijmegen bijna alleen maar kwaliteitswiet hadden, verkochten zij natte of verrotte wiet... overigens had Panorama in zijn nadagen ook vnl. slechte dope). Smoke al zo'n 12-13 jaar wiet en hasj uit Nijmegen en de kwaliteit van wiet was 10 jaar terug echt veel beter. Maar goed, dat geldt voor heel Nederland, denk ik. Als je wiet wil ben je 't goedkoopst uit bij de Dreadlock/Jetset. Maar die lui gaan pas om 11 uur open, terwijl je al om 9 uur wiet kan oppikken bij 't Kunsje (best goeie haze voor 9 euro) en hasj bij de Kruidentuin. Ik ben overal vaak geweest. Alleen nog nooit in Labda Labda. Kan iemand me vertellen hoe de wiet daar op dit moment is?
×
×
  • Create New...