Jump to content

mrgreen888

Members
  • Content Count

    201
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mrgreen888

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 06/07/1986

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    amsterdam
  1. he chaz ik heb je hele verslag gevolgd en ik heb ook aardig wat verschillende soortjes op 80x80cm en nu is mijn vraag of niet alles hetzelfde gaat smaken ook denk ik dit omdat het meeste niet echt veel verschild van elkaar qua eruit zien en ruiken alleen zit nu alles nog onder de fiter natuurlijk maar daar ben ik erg benieuwd naar alvast bedankt.En trouwens je heb echt hele vette shit gemaakt kerel!!! groeten mr green
  2. Goedenavond allemaal, - Blackbut, thanks gozer er zitten zeker wat flinke knuppels tussen haha, mij zien ze voorlopig niet in de coffeeshop haha.keep on looking ;-) ik denk dat ik het klieven maar even met 1 of 2 ga proberen. - Slijkhuis, dat is jammer dan bewaar ik dat flushen voor de volgende keer of misschien probeer ik het met 1 of 2 wat blackbut ookal zegt ze zullen vast niet kleiner worden. kan ik ze nu al beter omkappen volgens jou? - Lovit, jaja thanks man het mongooltje gaat lekker door hij is nog aardig aan het knetteren haha.ben blij dat ik hem niet heb omgekapt op het begin het is nou tog een lekker vrouwtje geworden beetje vreemd maar tog knap! ik heb nog een paar vraagjes mensen ze staan nu 90 dagen op 12/12 vanaf zaad ongeveer een week geleden zagen de white pearl, master kush en de fruit spirit er aardig klaar uit de bladeren werden aardig geel de haartjes waren voor 60% rood/bruin. nu geef ik elke dag ongeveer al een dag of 8 a 9 alleen schoon water en nu zijn de haartjes van de master kush en de white pearl weer voor 70% weer wit en de bladeren trekken ook weer aardig bij. wat vinden jullie nou dat ik moet doen? nog gewoon een week doorgaan met schoon water geven en dan omkappen of weer even opnieuw een paar dagen gaan boosten en dan nog een weekje schoonwater zodat ze misschien nog een opkatteter krijgen??? zoizo wou ik de amnesia haze, blue moonshine en de strawberry cough nog een weekje gaan boosten en daarna ook nog 2 weken met water spoelen dat is zeker mogelijk want van die zijn alle haartjes nog wit behalve de strawberry cough begint nou ong. voor 20% rode haartjes te krijgen. graag hoor ik antwoord van jullie. hier zijn nog wat foto's : het gele blad van deze amnesia haze is pur van het licht wat er op het begin te dicht erop stond want alle haartjes zijn nog wit en het onder blad nog mooi groen. en dan hier het mongooltje tog nog aardig aan het uitdikken: en dan nog misschien een beetje een stomme vraag, maar ik zie weinig verschil tussen al deze soortjes alleen bij sommige is de structuur een klein beetje verschillend maar niet echt mega verschillen komt dat misschien omdat ze tog allemaal in 1 ruimtetje staan allemaal naast elkaar dat er minder smaak en geur van het soortje afkomt? Fijne avond allemaal!!!
  3. halloa weinig reactie he mensen. maargoed tog nog maar even een update het is dag 85 12/12 uur. ik geef ze nu al een dag of 4 schoon water elke dag 5ltr dit wil ik nog een weekje vol proberen te houden en dan gaan de fruit spirit,master kush en misschien de white pearl eraf want die zien er nou al aardig klaar uit, daarna wil ik de amnesia,blue moonshine en de strawberry cough nog een weekje B.A.C pk-booster en bloeivoeding meegeven en daarna nog een weekje schoonwater en dan zullen die ook wel beetje klaar zijn dan heb ik voor voorlopig een heerlijk biologisch rokertje voor geen achterlijke prijzen zoals in de coffeshop en dan alsnog is het maar afvragen wat je krijgt. dus ik ben erg blij zo. hier wat foto's: weet iemand wat over een sneetje in de hoofdstam maken zodat hij nog even alle thc naar de topper toe boost? is dat waar zoja hoe gaat dat in z'n werk? of nee het is een verhaaltje? alvast bedankt people. Fijne avond verder mr.green
  4. Good evening, new update!!! Dag 74 12/12 Temp overdag: 28/30 Temp snachts: 20/22 LV: 40 - 60% Voeding: B.A.C bloei House & Garden Top Shooter (niet echt biologisch maar wil het max 2 weken meegeven om hem even extra te laten exploderen en daarna geef ik de laatste 2 weken schoonwater aan de indica's en aan de lange bloeiers ga ik door met de Pk-booster van B.A.C en daarna ook 2 weken spoelen met schoonwater. ik moet zeggen dat je hem door het Top shooter echt ziet knallen! hier wat foto's van me vrouwtjes: de gele punten op het blad bij de amnesia's kwam doordag ze te dicht onder het licht stonden de langste heb ik ook moeten knakken want die kwam boven de lampen. ik spoel ook 1x om de 6 a 7 dagen met schoonwater en een paar druppels B.A.C pro-active. ik geef ze nu 5L per dag. en dan is het gewoon schoon op haha ik moet zeggen ze gaan erg prettig ookal zeg ik het zelf. ik krijg nou trouwens en klein beetje last van spint maar ik wil echt niet iets spuiten is een overdossis roofmijt ook voldoende denken jullie? de amnesia en de strawberry cough zijn wel een stuk lichter qua blad is dat normaal of moet ik bij die 2 de pk omhoog gooien? ik hoor graag reacties en comentaar mensen. Fijne avond groeten mr.green P.S. ik wou eigenlijk bij de dampkring de soortjes cheese x haze - oceans twelve haze - mexican haze - G13 Amnesia bestellen maar vindt het jammer dat ze niet vrouwlijke zaadjes ervan hebben maargoed het zijn echt heerlijke soortjes dus denk dat ik er maar gewoon voor ga heeft iemand ervaring met deze soortjes of zaden merk?
  5. heeft iemand ervaring met dampkring classic zaden? groetjes
  6. Bedankt Blackbut, het is tog echt pas de 2de keer haha, maar ben wel continu opzoek naar informatie en let goed hier op het forum. En ik heb een leuke tip gekregen van een vriend van me om op youtube - URBAN GROWER op te zoeken die kerel heeft zulke gigantische toppen dat is niet normaal, en hij geeft veel intressante tips weg. Bedankt nog R72 het is zeker grappig en leerzaam! Dat is heel mooi blackbut ik ben ook een fan van de haze en de sativa's ik zit ook nog steeds te twijfelen wat ik hierna wil neerzetten, maar ik moet wel beetje haast ermee gaan maken want over een paar weekjes zijn ze klaar en dan wil ik wel graag de nieuwe zaadjes 3 weken laten ontkiemen en voorgroeien.dus als je aanbevelers heb kom maar op. ik zit zelf te twijfelen tussen: - utopia haze - lemon amnesia haze - big buddha cheese - chocolope - jack herrer - kalimist - mango haze Keep on looking people!! Kan ik beter de Amnesia die boven de lamp komt knakken en zoja hoe zou ik dat het beste kunnen doen?
  7. Hallo mensen van het groene leven. * Bedankt Black But ja een beetje een zomber begin maar is nou aardig bij getrokken.we gaan lekker door! *Bedankt voor je reactie R72 ik zat even wat fototje's bij je te bekijken en daar gaat ie ook wel lekker tog. En dat B.A.C is Super voor een lekker biologisch wietje.in de coffeeshop is alles zo chemish als het maar kan volgens mij dat kan nooit goed zijn voor je keeltje haha. en met B.A.C meer euro's in je zak he blijf het volgen kerel ik spreek je. Ik ben het kabeltje van me fototoestel al een tijdje kwijt dus kan even geen mooie foto's maken maar omdat ze zo lekker gaan heb ik maar ff met me telefoon wat pics genomen, als ik het kabeltje van de week heb gevonden of gekocht komen er weer mooiere foto's aan. ik zit nou op dag 66 12/12 zonder voorgroei. ze krijgen B.A.C biologische bloei stimulator,bloei basisvoeding en PK-booster en om de 3 a 4 dagen steeds een paar ml erbij en ze gaan prachtig! hier even wat foto's mensen: amnesia haze: white pearl: blue moonshine: fruit spirit: master kush: strawberry cough: nou ik hoop dat ik snel met betere foto's kan komen, maar jullie kunnen de omvang een beetje zien. ik hoor jullie comentaar wel weer bedankt allemaal. prettig weekend!!!
  8. mrgreen888

    DSC05115.JPG

    dat ziet er erg prettig uit directeur, alles ze zijn niet echt dicht gegroeit he. je heb zeker ook luxe potten staan voor je dames hahaha. nou ik hoop voor je dat ze nog een stuk dikker worden voor je lekker dikke toppen willen we zien!!! en goed met b.a.c he dan blijft ie het lekkerst smaken. veel rook plezier alvast groeten van mr.green.
  9. goeie zondag middag allemaal, ik heb net trouwens even een 600w omgewisseld met de 400w dat omdat me afzuiger maar steeds voor 1/3 z'n werk hoeft te doen dus ik denk wel dat ik met de temp. weg kom, en zoniet dan wissel ik ze weer om. maar ik denk dat ze nou wel een lekkere boost kunnen krijgen ervan tog? groetjes.
  10. Ziet er erg vet uit gozer!!! daar ga je zeker elke avond heerlijk van kunnen genieten. lekker al die soortjes ik heb ook 6 verschillende staan. keep it going.. greets mrgreen Ziet er erg vet uit gozer!!! daar ga je zeker elke avond heerlijk van kunnen genieten. lekker al die soortjes ik heb ook 6 verschillende staan. keep it going.. greets mrgreen
  11. ziet er lekker uit thomson!! gaat de goeie kant op. daar kan je wel lekker van roken denk ik. ga zo door man! groetjes mr.green (kom bij mij ook is een kijkje nemen) met die b.a.c biologische lijn heb je erg weinig last van magnesium tekort en andere tekorten, meestal blijven ze tot het afsterven mooi groen.
  12. Halloa mensen, daar zijn we weer.inmiddels zitten we op dag 52, en volgens mij gaan ze wel lekker ze geven nog geen teken van stress of beestjes (klop klop ff afkloppen). ze krijgen nu: B.A.C bloei voeding B.A.C bloeistimulator B.A.C pk booster en 1x per week een paar druppeltjes pro-active. temp: 20 snachts en niet warmer dan 28 overdag. luchtvochtigheid schommelt tussen de 40 en de 50% hier komen de foto's: links de blue moonshine en recht de amnesia haze master kush en de white pearl amnesia haze ( die blijft de lucht in gaan ) fruit spirit strawberry cough zo dat was het weer reacties en comentaar altijd welkom!!! en wat is jullie voorkeur uit dit lijstje: ? - utopia haze - big buddha cheese - chocolope - kalimist - jack herrer haze - lemon amnesia haze - mango haze ik heb het echt zwaar met kiezen maar wil over een week of 2 wel alvast een begin gaan maken want wil ze klaar hebben als deze eraf komen zodat ik gelijk door kan. want hoe meer soortjes hoe lekkerder natuurlijk he.En ik doe ook alles vanaf zaad dus ben wel ff bezig ermee. groetjes en succes allemaal!!! (prettig weekend!!!) mr.green hoor graag van jullie
  13. hallo rie ziet er mooi uit nog een weekje uitdikken aan je foto's te zien en. maar die bolletjes zien er smakkelijk uit maar ben zeker met je eens dat de amnesia's vele male lekkerder zijn!!! groetjes mr.green
  14. Goeienavond bart zeker leuke soortjes man! rookte laatst die chocolope van de boerenjongens en was echt heftig. ik ga je topic ook volgen man vindt ik wel leuk die soortjes. kom ook eens bij mij langs even gluren. succes!!! groetjes mr.green
  15. bedankt ogdread, ben blij dat je dat zei heb het ook niet gedaan en ze groeien nog wel een stukje door vooral de amnesia's die blijven flink gaan. goeienavond allemaal, daar zijn we weer ondertussen een weekje verder ondanks weinig comments en reacties blijven we tog maar even wat fototjes erop zetten.vindt het zelf ook wel leuk om het zo te zien oplopen. ik zit nou op dag 40 12/12 ze krijgen ondertussen: B.A.C biologische bloei voeding B.A.C blologische bloei stimulator B.A.C biologische pk 13-14 en 1x per week een beetje B.A.C pro-active. tempratuur schommelt tussen de 20 en de 28 met de lamp aan. luchtvochtigheid rond de 50% en dit zijn de vrouwtjes dan: de blue moonshine de amnesia's : (die laten ook nog het minst hun bolletjes zien) de fruit spirit: een mongooltje white pearl: ik laat deze tog nog wel eventjes staan want de bolletjes gaan wel lekker mee. verder vindt ik ze er wel lekker gezond uit zien had alleen liever wat meer vingerig blad gezien maar dat is gewoon omdat ik ze mooi vindt haha als iemand nog comentaar of reacties heb laat maar horen. ik hoorde ook laatst dat je met de gold label grond moest opletten in de 5de week op roest vlekken op je bladeren komt dat door calcium tekort?iemand hier ervaring mee? ik ben er ook ongeveer uit welke soortjes ik hierna ga neerzetten: (alleen vindt het erg moeilijk omdat het allemaal lekker is) - utopia haze - lemon amnesia haze - mango haze - chocolope - big buddha cheese - ik zoek nog 1 hele heftige indica en ben tog nog van plan om tog nog een echte amnesia ertussen te zettne want die blijft super onderdanks de silver haze ook wel lekker is. maarja leuke soortjes zijn dat tog mensen? fijne avond allemaal!!! groetjes
×
×
  • Create New...