Jump to content

pietpatat

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pietpatat

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Had laatst wel zin om wat te eten na geblowed te hebben, dus waren we naar de burkingking bij schiphol gegaan. Na heerlijk gegeten te hebben waren we vergeten waar de auto stond in die gigantische parkeer plaats Ongeveer uur gezocht voordat we em vonden, toen waren we vergeten dat we nog een parkeer kaartje moesten betalen. Na nog 15 minuten naar de parkeer automaat gezocht hebben en eindelijk betaald te hebben waren we weer vergeten waar de auto stond :S gelukkig kwamen we em na 20 minuten lopen al tegen.
  2. Ik heb een paar weken geleden de 'bucket bong' gekocht; werkt een beetje als een accordion. Echt grappige dingetje, alleen ben ik het tuutje kwijt en kan em nu niet meer gebruiken
  3. Volgens mij wordt dit nogal verkeerd aangepakt...? Zover ik het begrijp verwijderen mensen hun topics omdat ze bang zijn gepakt te worden? Dan kan je het toch beter bij het probleem aanpakken, dus dat mensen niet gepakt worden. Dus zoals hierboven gezegt wordt gewoon als de politie een mailtje stuurt waarin ze vragen om de logs van een bepaald ip adres dit gewoon niet geven. En ja als mensen dan nog hun echte naam in hun profiel zetten als ze verkeerd bezig zijn verdienen ze het wel om gepakt te worden.
  4. pietpatat

    Geur?

    Bedankt voor de reacties. Ik heb inmiddels een betere plek gevonden die ook in de buurt ligt van de bewoonde wereld maar omringt is door een sloot ( moet nog even kijken hoe ik er zelf ga komen ), dus denk niet dat als mensen uberhoudt iets ruiken een sloot gaan oversteken om iets te zoeken. Ik ga er binnenkort eens kijken of er iets te groeien valt, zoja dan zal ik een topic openen waar mensen me guerilla kweekje kunnen volgen.
  5. pietpatat

    Geur?

    Hey, ik ben van plan een klein guerilla kweekje op te zetten ( rond de 10 plantjes ), alleen heb ik wat moeite met geschikte spots vinden. Ik heb nu 2 spots die best wel afgeschermd liggen alleen ligt er 1 spot 50 meter naast een land weggetje waar wel is mensen lopen en de andere spot ligt op 100 meter van een huis. Zullen mensen het ruiken als ik daar 10 plantje neerzet?
  6. hey, ik ben pietpatat, lees al een tijdje het forum door en heb besloten me nu ook maar te reageren. Ben van plan deze zomer klein guerilla kweekje op te zettten. Weet al een afgelegen plekje moet alleen ff kijken of de planten er goed kunnen groeien. Voor de rest ben ik 18 jaar, woon in de omgeving van amsterdam, doen hbo opleiding waar ik niet al teveel voor doe.
  7. omdat paddo's vandaag afgeschaft zouden worden hebben we vrijdag 3 porties paddo's gehaalt en 'geprobeert' te drogen. Maar volgens mij is het niet gelukt. We hebben ze vrijdag 18:00 op een zakje op de verwarming gezet, en nu eraf gehaalt. Kan iemand zeggen of dit nog te eten is? http://img135.imageshack.us/my.php?image=p1010136vv7.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=p1010139mj2.jpg
×
×
  • Create New...