Jump to content

Chauncy

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chauncy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zelf gebruik in een T-neon 2 x 36 watt lamp voor de voorgroei. Die zit dan meestal op enkele centimeters afstand. Dit is wel uit zaad. Je kan hem de eerste dag op 15 cm zetten en elke 2 dagen een paar cm lager totdat je op enkele centimeters zit.
  2. Ik had al zo'n vermoeden dat hij dat bedoelde thanks, maar ik doelde meer op eventuele aanleidingen die dat veroorzaken. Ook eventuele oplossingen zouden zeer welkom zijn.
  3. Hmmmm, zal de volgende keer wel met 6 beginnen dan. Dan met de 4 mooisten doorgaan. Groen gif, hoe bedoel je hij zit er niet lekker bij? Kun je er iets meer over zeggen?
  4. Is het zo apart om door te selecteren en de 4 mooisten in het bloeihokkie te zetten. De 1 had aparte bladeren de ander iets verbrande bladpunten etc etc. De 4 mooisten zijn dus doorgegaan nadat ik 10 zaadjes ontkiemd had. Het leek me niet heel lastig te snappen wat ik bedoelde maar ik snap hierdoor dat het niet gangbaar is om gefeminizeerd zaad "door te selecteren".
  5. Hey daar, ik ben met 10 begonnen en ze kwamen alle 10 uit hoor. Met de 4 mooiste ben ik de bloei in gegaan. helaas is 1 daarvan een mannetje. Er is absoluut geen licht bij gekomen in de donkerperiode afgezien van een paar minuten voordat het licht aan ging. Ik zal een kijken naar wat foto's.
  6. Heey thanks voor de replay, heb gister avond ook contact gezocht met sannie's shop. Zal zijn antwoord afwachten. Wel mooie plantjes alleen echt zonde van die man, 25% opbrengst kwijt.
  7. Hallo daar, ik ben nu in de 2,5 week bloei en omdat ik er niet eerder op gelet had kwam ik er nu pas achter dat er een mannetje tussen zat. Heb ik iets fout gedaan zodat het een mannetje werd? Of is er een andere reden dat er een mannetje tussen mijn feminized mad kush zaden zaten? Ben ik nog wel op tijd zodat mijn vrouwtjes niet bestoven zijn? Wel erg jammer was met 10 begonnen en de beste 4 gingen bloeien en nu zijn er nog 3 over. Heeft iemand advies of tips over dit onderwerp?
  8. Hallo wietforumenaars. Ik had en vraag over het afzuren van een biologische kweek. Heb thuis 4 plantjes en ben een helemaal biologische kweek begonnen een week of 5 geleden. Gisteren heb ik de stekker eruit getrokken want de jongste delen van de plant werden allemaal geel en vergingen even later. Is het mogelijk dat dit gebeurd is omdat ik met mijn domme kop ben gaan afzuren terwijl ik verder een helemaal biologisch kweekje heb. Buffertabs, schimmels en bacto. Kwam er een week geleden achter dat dat niet afgezuurd moest worden. Alvast bedankt.
  9. @ Weetje Ja inderdaad hele coole video had hem ook al eens gezien. Het gaat om de frequentie die je uitzend, pure gedachtes en pure muziek zenden pure frequenties uit.
  10. Ik heb ook behoorlijk vaak over het onderwerp nagedacht. Het begint natuurlijk met kennis. Als de massa de kennis in huis heeft om over deze plant, de alleskunner te kunnen oordelen zal de massa eisen dat de overheid stopt met het zwart maken van cannabis. Je zou dus inderdaad kunnen beginnen met flyers en posters, maar dat heeft pas een effect over een langere tijd. Je zou ook kunnen gaan denken aan iets groters, bijvoorbeeld een documentaire maken waarvoor het allemaal gebruikt kan worden, over de geschiedenis en over de statistieken. Misschien dat die ergens uitgezonden kan worden. En anders op het internet zetten en zorgen dat iedereen de iedereen kent hem te zien krijgt. Ook zou je overal die zaden uit kunnen gaan strooien natuurlijk. Of het helpt weet ik niet maar het zou wel cool wezen. Eens praten met de jongerenpartijen van de politieke partijen, die zijn vaak een stuk verstandiger.
  11. Hallo mede wietforumenaars. Een vet nummertje die ik gisteren op youtube vond. Heel erg informatief en best een lekker nummertje moet ik zeggen. Heb het ook naar 3fm en Qmusic gestuurd. Spread the news. Peace.
  12. Chauncy

    importverbod Hasj

    Ik heb het ook met verbazing zitten lezen, dan wel op fok. Daar is de stemming 62% vind het een slecht idee. Zelf vind ik het de zoveelste vrijheidsbeperkende maatregel van dit kabinet met mooie namen. VVD, PVV allebei partijen waar het woordje vrijheid in voor komt maar dat zijn ze even vergeten natuurlijk. Een beetje de natuur gaan verbieden. Hoe dom zijn ze nou dan. Er moeten veel meer tegengeluiden komen in Nederland die deze mensen even flink de waarheid gaan zeggen anders blijven ze door gaan en is er over een aantal jaar helemaal niets meer van ons gedoogbeleid over. Geloof me als dit niet word tegen gegaan gaan ze door tot we allemaal criminelen zijn. Of we moeten een referendum gaan houden, of we moeten 1.000.000 handtekeningen gaan verzamelen die de overheid nog eens met de neus op de feiten gaat drukken. Kwekers tot 15 plantjes decriminaliseren, landelijk veiligheidskeurmerk invoeren die van de kleine thuiskwekers kleine veilige thuiskwekers maken. Peace. P.S. heb een email naar Avaaz.org gestuurd dat er een campagne in Nederland moeten komen die zoveel mogelijk handtekeningen verzameld over dat onderwerp. Als er nou nog 50 mensen een email sturen over hetzelfde misschien kunnen hun het groots aanpakken. Keep on
  13. Ik had een vraagje wat betreft de pc-fans aansluiten. Nu heb ik straks 4 pc-fans in mijn kassie en wou ze graag allemaal op dezelfde adapter aansluiten, de enige vraag is hoe krijg ik dat voor mekaar. Er zit een draad aan de adapter met aan het eind 2 gaatjes in een soort van stekkertje en als ik de draadjes van de pc-fans erin druk draaien ze wel maar dat lijkt me toch niet de bedoeling. Iemand een idee hoe ik dat het beste kan doen? Een link naar een topic die het uitlegt en de ik over het hoofd heb gezien volstaat ook. Alvast bedankt. Peace
  14. Okee ja ik denk dat ik er wel een kleine luchtuitlaat in ga maken en van onder een klein systeempje dat er ook een beetje frisse lucht in kan komen. Ik denk dat ik gewoon 1 pc fan onder de lamp monteer en 1 voor een uitlaat bouw. Onder langs ga ik het hokje dan van wat frisse lucht voorzien. Peace en wederom bedankt voor je reactie.
  15. Okee dus een met een in/uitlaat hoef ik verder niet te gaat stoeien als de lucht in het hokje maar verplaatst word? Zijn de plantjes verder helemaal geen frisse lucht nodig? Ze blijven denk ik wel een week of 3 ik dat hokje staan, ga met zaadjes werken. Peace en bedankt voor je reactie.
×
×
  • Create New...