Jump to content

Edba

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Edba

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dus jij raad aan om snachts een kacheltje aan te zetten? Ik heb ze trouwens direct water gegeven Ook geef ik al zo'n 10 dagen geen voeding meer, dat is de bedoeling begrijp ik? Is er verder nog een middeltje wat het afbloeien kan bevorderen?
  2. Hier wat extra info: Voorgroei 15 dagen op 18\6 Nu 13 weken op 12/12 (bloei) 600 watt cooltube (voor de zomer) Hok is 90x90 met 9 bakken van 30*30 500m3 afzuiger en normale hema ventilator Ik heb onbemeste aarde gebruikt en het voedingsschema van Sannie (Bakto, buffer, BAC, etc) nooit naar PH gekeken!!! Temperatuur heeft in de zomer vaak boven de 30 gezeten, en snachts vaak onder de 20 maar nooit problemen gehad. De temperatuur is nu 27max en s'nachts min 15, lucht vochtigheid is gemiddeld 40% De laatste 4 dagen had ik geen tijd om ze water te geven, dus ja ze staan er een beetje droog bij.... Zal ik de timer op 13/11 zetten?
  3. Heey mensen! Ik heb een vraagje:D Mijn Amnezia hazejes staan nu 13 weken in de bloei maar de laatste 2 weken is er niks veranderd! Daarmee bedoel ik dat ze niet afbloeien, de haartjes worden maar niet bruiner. De oorspronkelijke bloeitijd had: 10 - 11 weken moeten zijn maar ze staan al veel langer... Iemand een idee? Kan ik ze al oogsten? Owja, sommige hebben nog helemaal geen bruine haartjes, andere a 50% Tnxs
  4. Edba

    Amnesia week 13

    9* Amnesia Haza
  5. Ik ben bang dat ze weer in de groei zijn geschoten, tips?
  6. Je bedoelt toch niet dat gele blaadje he? Het is namelijk vrij normaal dat in de 3 a 5de week bloei, (waar jij zo te zien inzit) er een tekort ontstaan aan kalk in je aarde. Hierdoor instaan er gele bladeren met roestvlekjes.... Laten drogen heeft geen zin, zit nog geen thc in
  7. Ik heb een relais en goeie schakelkast, het knopje stond gewoon op aan Maar dat betekend dat ze nu nog eens 12 uur moeten branden...... Of kan ik dag en nacht nu omdraaien?
  8. Hallo allemaal! Tot mijn schrik kwam ik er vandaag achter dat mijn timer op "aan" stond, dus de lampen hebben veels te lang licht gekregen..... Stom, ja maar ik het probleem is dat ik mijn god niet weet hoelang ze nu licht hebben gehad. (Min 24 uur, max 64 uur) Die planten zien er gelukkig nog goed uit, de grond was vochtig genoeg dankzij irrigatie systeem, temperatuur heeft de 30c niet overscheden. Ze zitten in de 7de week van de bloeiperiode (12/12) Nog 2 a 3 weken te gaan Moet ik me zorgen maken? Kan ik wat doen? Bedankt Alvast
  9. Ik zit met het zelfde probleem!! 9 x Amnesia Haza maar er zit 50 cm verschil tussen de kleinste en grootste..... (week 4 bloei)
  10. Groen Gif & Lostchild, Bedankt voor jullie reactie!! Ik zal mijn lucht-aanvoer uitbreiden aangezien jullie beide zeggen dat dit niet voldoende is, als dat niet help zal ik een ventilator ophangen. Mijn planten staan nu 4 dagen droog en zal straks weer beginnen met water geven, morgen zal ik een tensiometer kopen. Ik begrijp nu in ieder geval wat er fout is gegaan, bedankt voor jullie hulp, ik hou jullie op de hoogte, thnxs
  11. Robbe, Dj & Pierr bedankt voor jullie reactie, dit helpt me weer even vooruit De potten staan op dit moment aardig droog (4 dagen geen water) en zal ze vanavond weer wat water geven. Ik hou jullie op de hoogte btw ik zal alle plaatjes deze week even opnieuw uploade;)
  12. Beste mensen! Vorige week kwam ik erachter dat mijn plantjes veels te nat stonden, na 3 dagen geen water te hebben gegeven stonden ze er weer een stuk vrolijker bij. Nu weer een paar dagen later krijgen ze last van veel gele bladeren aan de onderkant. Is dit een gevolg van het nat-staan? Of is er wat anders aan te hand? Zie mijn andere topic voor meer info over mijn kweek en set-up: http://www.wietforum.nl/Wanneer-zal-ik-ze-...ten-t80138.html Alvast Bedankt!
  13. Dj, Bedankt voor de tip betreft het quote:) Ik heb net onder de potten gekeken en daar lag een plasje water, blijkbaar geef ik ze dus te veel. Ik gaf ze ongeveer 3 liter per 5 planten per dag voor de laatste 2 weken, het lijkt echter dat ze minder water drinken sinds ik de lamp op 12/12 heb staan. Klopt dat? En betreft de ventilator, daar bedoel ik afzuiger mee:) het gaat om een 400m3 met 2 standen. (Ik heb hem nog nooit op full power gezet) De temperaturen zijn s'nachts 17a18 graden, met de lamp aan minimaal 25 graden. (afzuiger staat alleen aan als de lamp aanstaat) Ik ga even wat onderzoek doen betreft fancontrollers;) Thxs!
  14. Dj, Bedankt voor je reactie:D Ben blij om te horen dat het een gevuld hokje gaat worden Het gaat om de onderste blaatjes die geel zijn, daar had ik met mijn buitenplanten ook last van. Of het gaat om te veel water of te veel voeding weet ik niet. Het is trouwens feminised zaad Ik zit wel even met een andere probleem, sinds de klok op 12/12 staat wordt het koud in mijn hok, tussen de 17 en 22 graden. Kan ik mijn ventilator minder lang aanzetten of is dat echt nodig?
×
×
  • Create New...