Jump to content

Anton-NL

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anton-NL

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Anton-NL

    1e x wietboter

    Dat is het afval... het is ongeveer 10 - 15 gram... en ik heb nog denk ik zo'n 10 gram afval aan de takken hangen die ik nog heb.
  2. Anton-NL

    vragen

    Vragen over mijn plantje
  3. Anton-NL

    1e x wietboter

    Hallo, Ik wil binnenkort een wietcake maken... ik heb echter nog nooit echt geblowd. Ik ben ook nog nooit stoned geweest en had dit jaar een plantje met wat knipafval. Het afval wat ik heb is allemaal rondom de toppen vandaan dus geen grote bladeren, ik vind niks terug over hoeveelheden knipafval om boter van te maken.... Ik wil het met 3 andere mensen doen die het ook nog nooit hebben gedaan. Hoeveel gram knipafval moet ik ongeveer gebruiken voor een grote cake (gewoon zo'n formaat als die je in de supermarkt koopt). Het afval is afkomstig van takken die ik na het knippen klein heb gemaakt... de bladeren met THC heb ik erop gelaten zo lang als dat er THC op zat en de rest heb ik er af geknipt tot maximaal 0,5cm vanaf de stam. Mijn vraag dus: Hoeveel gr afval op een grote cake? Groetjes, Anton
  4. Hallo, Net een vieze plek ontdekt bij mij plant... dus ik dacht daarboven afknippen en dat stuk eruit halen en de rest laten staan... nu was dit hetgeen wat er boven zat. Zal ik dit gewoon laten drogen? Ik weet niet of dit iets is wat je later kunt roken.... gr, anton
  5. Oke thnx! Toprot komt helemaal goed denk ik... heb ze in de schuur staan met de deur open... vangen wel wat licht (wel wat minder natuurlijk) maar worden niet nat... hoewel het wel vochtig is natuurlijk worden ze niet nat. Enkel als ik ze water geef En hoe lang doet een autoflower er dan ong over? een weekje of 14? Ik stop iig wel met bloeivoeding geven aan mijn autoflowers.
  6. http://www.wietzaadjes.nl/shop/flower-powe...arm-p-1739.htmlDat soortje heb ik... Als ik uitreken kom ik uit op ongeveer 11 weken dat ze staan... maar volgens mij zijn ze nog niet klaar zo lijkt het.... En dat terwijl er 9 - 10 weken staat.
  7. http://www.wietzaadjes.nl/shop/flower-powe...arm-p-1739.htmlDat soortje heb ik... Als ik uitreken kom ik uit op ongeveer 11 weken dat ze staan... maar volgens mij zijn ze nog niet klaar zo lijkt het.... En dat terwijl er 9 - 10 weken staat.
  8. Hallo, Heb een paar plantjes buiten staan en ik weet dat ze ongeveer vanaf 60% bruine haartjes geknipt enz moeten worden... maar wanneer is dit nou precies? En wat is dat witte spul op de bladeren... want bij de een heb ik het wel en de ander niet. terwijl het dezelfde soort enz is en in dezelfde pot staat. Foto 1 is pas in de bloei zoals hier te zien is: Info over de planten: De een is een Afghan, de grootste en die andere 2 zijn autoflower, flowerpower. Maar voordat ik te lang door ga met voeding wil ik vragen aan de kenner hoelang ik nog ong door kan gaan bij de kleinsten met bloeivoeding... En wat zal de opbrengst ong worden? De een is bijna 70cm en de andere 35cm. De grootste is 80cm.
  9. Denk het niet omdat de plant op een gegeven moment in de bloei schiet ivm licht/donker cyclus. En ik dacht te hebben gelezen dat ze over ongeveer een 1,5 a 2 wee in de natuurlijke bloei gaan. Dus lang zullen ze niet groeien...
  10. Hmm, ik heb net ook amar even een spuitbusje opgehaald voor spint. Ik heb het voglens mij ook... Bladluis is het volgens mij niet hoewel ik daar ook wel spul voor heb.
  11. Dat lees ik in dat topic. Er staat vanaf eind juli tot ong half augustus. Betekend dat gewoon ongeveer 2 a 3 weken verduisteren en daarna gewoon telkens buiten laten staan? Zoals je daarvoor gewend was?
  12. ..edit.. Ik bedoel niet continue maar gewoon 2 minuutjes hooguit of zo. En thnx, ga ik eens voor kijken
  13. Ik zal eens kijken of ik zoiets kan maken dinsdag! En verduisteren, dat weet ik nog niet... heb ik daar baat bij of niet? EDIT: Ik zie het al. Hmm, kan ik zeker gaan doen. Misschien dat ik er een soort karretje onder maak dat ik hem elke dag in de schuur kan zetten zodat hij kan verduisteren. Is het dan erg dat er af en toe een TL lamp aanschiet of niet?
  14. //edit// Als het heel erg hard regent dan zet ik hem binnen en vaak is de grond niet heel erg nat. En dat kan wel kloppen... hij heeft in het begin ook binnen gestaan en wisselende omstandigheden. (heb hem zelfs 4uur in een bak in mijn koffer gehad tijdens de treinreis haha). en voeding krijgt hij al, plagron. Zowel bloei als groeivoeding aanwezig Op bloeivoeding ga ik over op het moment dat dit nodig is Gr, Anton En ik ben blij te horen dat hij er netjes uit ziet voor de eerste keer!
×
×
  • Create New...