Jump to content

A.C.A.B.

Full member
  • Content Count

    522
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by A.C.A.B.

  1. AAAAAAhhhh ik haat die gozer met z'n kut reclame!!
  2. tnx voor de reply's. heb de klok omgezet naar 12/12. Zal ff kijken of ik een fototoestel kan lenen. Dan zal ik een verslagje maken van dit kweekje. grt Acab
  3. @ nederwierie: tnx voor je reply @ carpe diem: digi cam is naar de klote, dus foto gaat ff niet lukken
  4. hey, Ik heb 10x extrema fem en 5x el monstre staan op een ruimte van 120X120. Ze staan nu ongeveer 2 weken boven de grond met de klok op 18/6. Wanneer moet de klok naar 12/12 bij zaailingen? grt Acab
  5. tnx twindaddy hoeveel tl buizen moet ik er boven hangen dan?
  6. @ robbe die hps heb ik al. (heb al wat meer kweekjes gedaan) die tl met toebehoren moet ik nog kopen. grt
  7. tnx voor de reply's. ik wil ze laten ontkiemen in stek en zaaigrond van het lokale tuincentrum. Ik moet die tl buizen en armaturen nog kopen. Zou het niet beter zijn om er gelijk m'n 600watt hps er boven te hangen? Hou ik dat geld van die tl troep mooi in m'n zak. Ik zal is ff kijken naar die pitpots. grt a.c.a.b.
  8. Hallo, Ik wil de komende ronde met zaadjes gaan kweken. Heb al ervaring met stekken. Ik wil de zaadjes laten ontkiemen in kleine potjes met aarde. Boven de potjes wil ik tl buizen hangen van 18watt. Hoeveel tl buizen moet ik er boven hangen? het gaan om +/- 12 zaadjes. Kan je de zaadjes na het ontkiemen ook overzetten in grotere potten met cocos? grt, A.C.A.B.
  9. tnx emtee!! weet ik weer genoeg grt a.c.a.b.
  10. hey, ik ben op het moment bezig met mijn eerste scrog kweek. ik heb 5x nlx staan op cocos 30L potten. mijn vraag is of je de planten nog moet buigen als er kleine topjes beginnen te komen. ze groeiten namelijk nog wel de hoogte in. alvast bedankt a.c.a.b.
  11. ik geloof een week of 3 grt a.c.a.b.
  12. A.C.A.B.

    Vraagje

    hey, drogen in een zeecontainer lijkt mij geen probleem. zorg wel voor voldoende luchtcirculatie. denk ook aan de afzuiging met een koolstoffilter voor de lucht die er vanaf komt. grt a.c.a.b.
  13. ik zou het risico niet nemen. gewoon nieuwe cocos halen. grt a.c.a.b.
  14. haal een flessie PVP van BAC, dit kan je tot enkele uren voor het oogsten nog gebruiken. succes grt a.c.a.b.
  15. leuk filmpie en erg mooie stekken blijf je verslag volgen. grt en succes a.c.a.b.
  16. heb inderdaad een voedingvat waarvan ik het water tot 21 graden heb verwarmd. denk inderdaad dat als het water uit de blumat komt het geen 21 graden meer is. blumats geven alleen water als je grond droog word. zo'n universele thermostaat lijkt me wel wat. daar ga ik eens ff voor kijken. in m'n kacheltje zit ook wel een thermostaat maar die is wat lastig af te stellen grt a.c.a.b.
  17. volgens mij kan c.v. prima in je kweekruimte. radiator met thermostaatkraan erop in je hokkie en je dames hebben het nooit meer koud. wou dat ik die luxe had van c.v. in m'n hokkie. de droge lucht kan je ook wel weer oplossen door bakken water of natte handdoeken in je hok te leggen. of gewoon een luchtbevochtiger erin. grt a.c.a.b
  18. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten verwarmingsmat zit ook onder de bakken. is moeilijk om soortjes te kiezen als je met stekken kweekt. het is niet zo dat je ze voor het uitkiezen hebt. gisteren de kachel in het hokje gezet en dat konden de dames zeer waarderen. ik zag ze helemaal opkomen. straks ff kijken hoe ze het maken. grt a.c.a.b.
  19. gaskachel is voor mij geen optie. (brandgevaar) in huis verder gaan lukt ook niet. (geen ruimte in huis) afzuiging is gedimd. deze draait zelden op 100%. heb nog een honeywell ventilatorkachel van 2000watt staan. ga deze maar in m'n hokje zetten en kijken of er nog wat te redden valt. bedankt voor jullie reacties en ik houd jullie op de hoogte of het nog wat word. grt a.c.a.b.
  20. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten wilde de kachel buiten het hok zetten zodat de warmte het hok in word gezogen. zodat de dames warme lucht krijgen. als ik de kachel in het hokje zet dan word de warme lucht toch gelijk weggezogen? of zit ik er nu helemaal naast?
  21. dit is inderdaad m'n enigste hokje. maar jij denkt dat als ik opnieuw ga beginnen het wel gaat lukken met het huidige kouwe weer? ook om de schuur warm te houden? zouden de dames een te grote klap hebben gehad? grt,
  22. schuur is niet geiosleerd. kweek hokje wel. rond het vriespunt. -isoleren van de schuur is wel een aandachtspuntje voor het komende jaar.
  23. ik heb een verwarmingmat onder de bakken liggen maar die trekt het ook niet echt. mijn set up is: 600watt hps met lumatek 1000M3 afzuiging afmeting hokje: 120x120x200
  24. hey, m'n stekjes hebben het veel te koud gehad de afgelopen weken. bijna 3 weken geleden heb ik de klok op 12/12 gezet, maar ze vertonen nog steeds geen bloeiverschijnselen. de groei is ook helemaal uit. mijn hokje staat in de schuur. nu wil ik de schuur gaan verwarmen met een 1000watt elektrische kachel. denken jullie dat het rendabel is om een schuur van 3x2 meter te gaan verwarmen? gaan de dames weer groeien en bloeien als ik ga bijverwarmen? of kan ik beter stoppen met deze ronde en nieuwe stekken neerzetten? grt a.c.a.b.
  25. ik zou dat wijf echt wel (censuur). en als ik toch bezig ben geef ik d'r dochter ook meteen een (censuur). edit door A.C.A.B.
×
×
  • Create New...