Jump to content

MrMitnick

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MrMitnick

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Haha, zo zal die van mij niet worden. Die is kassie wijlen..
  2. Ja hoor, volgens mij wel, mits je het maar donker en droog bewaart. Weet iemand trouwens of de pitpots van Sannie ook een poos te bewaren zijn?
  3. hehe, lijkt me duidelijk. Ziet er veelbelovend uit.
  4. Damn, dacht ik al. Dan gaat ie morgen om....Of ik moet inderdaad stuifmeel eraf halen. Vreemd dat ik 2 early misty zaailingen had, allebei mannetjes. Maar die andere kon ik weken geleden al met zekerheid zeggen dat het een mannetje was. En deze nu pas.
  5. Ziet er lekker uit. Heb bij die van mij het idee dat het toch een mannetje is, of dat ie een herma wordt.
  6. MrMitnick

    Early Misty

    Mijn Early Misty. Ze gaat nu haar derde week bloei in. Ik heb haar naar binnen gehaald, aangezien hier 's avonds op het balkon veel licht schijnt. Sindsdien is ze de bloei in geschoten. Ze begint ook al heerlijk te ruiken.
  7. En zo zien we maar weer, een goeie guerillastek is echt goud waard. Hoeveel stekken had de topicstarter nu wel niet uitgezet, en hoeveel is er uiteindelijk aan "smokeable" product uitgekomen?
  8. nou, als het een magic shroom is het niet zo erg . Een paddestoel is schimmel, en schimmel moeten we niet.
  9. yep, gewoon 's avonds naar binnen halen, en 's morgens weer naar buiten. als de bloei er eenmaal goed inzit kan ie weer gewoon naar buiten, mits het gewoon donker genoeg is. Bij mij op het balkon is het veel te licht (straatverlichting en reclameborden). Daarom staat mijn dame 's nachts in de badkamer. Ruikt ook lekker als ik 's morgens ga douchen
  10. Bedankt Pinootjen! Ik zal mijn meisje ook moeten ondersteunen, nu de bloei in volle gang is zal ze binnenkort anders door haar hoeven zakken (hoop ik tenminste )
  11. Hoi, Als we nu foto's konden zien, dat praat een stuk makkelijker. Iemand heeft zelfs heel netjes een link naar hoe je foto's moet plaatsen gepost. groeten, Mitnick
  12. Gaat ze nog steeds lekker? Ze wordt wat kaal van onderen, normaal vind ik dat wel prettig
  13. Hey Pinootjen, voor zover ik weet (ben ook een newbie) zijn de paarse takjes of iets wat voor jouw soortje heel gewoon is (kan tijdens de bloei bij sommige soorten voorkomen) Het is zeker geen rot in ieder geval. Het zou ook wat stress kunnen zijn. Als je blad er verder goed uitziet zou ik me niet teveel zorgen maken om je dames. Misschien dat je iets moet bijvoeden, of juist minder. Maar in ieder geval geen rot.
  14. Het grote voordeel van de korte groei en bloeitijd lijkt me ideaal. En op sommige foto's zie ik hele dikke buds op lowryders. (vooral de dwarf soortjes zijn indrukwekkend) Ben nu aan het kijken wat ik dan moet bestellen vanaf de shop. Zit naar een kweektent te kijken. Zie dat jij 400 Watt lampie hebt. Dit tezamen met een homebox light (in mijn toch al heel donkere schuurtje lijkt me donker zat) zou een goeie start moeten zijn voor lowryders. Ik kan alleen niet vinden wat de afmetingen van die tent zijn.
×
×
  • Create New...