Jump to content

pinootjen

Members
  • Content Count

    145
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pinootjen

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Deze heeft duidelijk hele grote honger
  2. Zo te zien heeft ze duidelijk voeding te kort, Dit komt door de bloei. Om te beginnen zou ik een Samengestelde vloeibare NPK mestof geven, velen zeggen dat dit niet nodig is. Maar toch vind ik het van groot belang dat je plant de basisvoeding binnen krijgt die hij nodig heeft. Eventueel koeienmest korrels geven en er een laagje verse grond op doen. groetjes
  3. Valt te zien bij welke plant, de ene wat compacter dan de andere. Bij de andere plant groeiden er heel veel blaadjes uit de toppen wat enorm veel takjes zijn ... Nogal klote. Hoop dat het iets lekkers word.
  4. Vrees dat het moment er gekomen is, Soms is er al wat rot of schimmel op de blaadjes in de top te zien, Bruine haartjes zijn bijna allemaal weg. Wat denken jullie? Kappeuh of niet
  5. Die zal ik morgen posten Groetjes Moet er wel bij zeggen, Bij sommige toppen zijn er zelf al geen bruine haartjes meer te zien.
  6. Wat moetj e dan bekijken via de microscoop? een blad aan de top of iets anders
  7. De vraag is, hoe zal ze smaken.
  8. Dit is men plantje die vroeger voort kwam uit een zaadje van vogelzaad die ik elk jaar gewoon bij de rest zette om wat mee te testen. Eindelijk is dit het resultaat, Een sterke buitenplant, geen toprot gehad en toch een enorm slechte natte zomer gehad. ( ze heeft nooit onder een afdak gestaan De toppen Plakkerig en een lekker geurtje.
  9. Ziet het volgens jullie er goed uit? grt
  10. Lekker toch? Enkele weifies door elkaar
  11. Hmm Ik ben nog altijd aan het twijfelen of ik zou kappen of niet
  12. Kan iemand me zeggen of ik nog beter wacht of ze nu begin te drogen. groetjes
×
×
  • Create New...