Jump to content

Bacardiboy

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bacardiboy

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ja hij heeft het dus wel aan de chef doorgegeven en vriend van me is op het burea geweest. En ondervraagt. Verder vonden ze het niks groots ofzo. Ze hebben meer de intresse in de grotere jongens en probeerde dus wat los te krijgen. Maar daar weten we niks van we kennen geen grotere jongens ofzo dus gewoon vrijgelaten. Maar ze komen dus nog langs ik laat wel weten wat ze zeggen En die agenten zijn geen rokers want die worden bij elke plantage hier in de buurt opgeroepen ( Je ziet ze altijd bij een oprolling staan ) Dus het zijn geen agentjes die toevalig even langs kwamen.
 2. Nee het is een huurhuis dat is het probleem.
 3. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Kijk het verhaal zit zo. Ik zat achter de computer en ineens stond meneer agent voor de deur ik open doen. Had hij een huiszoekingsbevel ik wist al waar voor ze kwamen natuurlijk. Hij zij heb je wat boven staan ik zij ja. Dus wij naar boven treft hij een leeg hok aan ( We wouden ook stoppen ) En het waren trouwens 2 agenten die naar boven kwamen. Hij zij ik zou overleggen met de chef je moet alles opruimen binnen 2 dagen en ff schilderen enzo. Dus dat gaan we morgen even doen. Maar als ze langskomen en de kame is netjes ingericht kunnen ze dan nog wat doen of niet? En ps: De apparatuur stond er gewoon nog en 60potten inclusief grond de lampen hingen er nog vrolijk koolstof filter etc. En het is gewoon in me woonhuis waar ik woon dus.
 4. Ik wil gewoon weten of ze me nu nog wat kunnen maken omdat ze wel over paar dagen terug komen om te kijken hoe het is.
 5. Hallo nou we waren dus gepakt. We hadden gelukig niks staan maar er hingen wel 6 lampen en er stonden nog wel 60 potten. Nu gaven ze ons een waarschuwing hij zij ruim alles op en als je geluk hebt doet de wijkagent niks. ( Ze moeten het helaas doorgeven aan de wijkagent en de kan naar woningstichting gaan ) Maar het kamertje is dus opgeknapt nou en we gaan niet meer kweken. Morgen de boel verfen enzo en er komt gewooon een kamer. Als ze dan nog een keer langskomen kunnen ze niks meer doen toch? Apparatuur is gewoon afgelevert bij de sitta.
 6. Licht eraan hoever je hem boven je tapijt hebt hangen, Ik heb zelf 3 pp buitenplanten binnen laten afbloeien in de logeer kamer gewoon open, Dus alleen lamp en ventilatortje is perfect gegaan. Maar beter kan je idd gewoon een hokje bouwen. Aangezien ik lui ben en maar 1x per jaar zet doe ik de moeite erniet voor voor 8 weken per jaar. Groetjes
 7. Hallo ik stond net op het punt te oogsten bekeek ik een top goed zag ik verschrompelde blaadjes ik erin kijken wat zie ik een rupsje die zich snel de top intrekt wat moet ik hiermee aan? Groetjes
 8. Je bent wel een stoned en maakt dan wat grappigs mee en lacht je dan helemaal kapot heb je dat moment opgenomen? Post dat dan hier. Ik en een paar vrienden van me waren in de stad en een vriend van me had het toevalig opgenomen
 9. Hoi ik heb 3 planten staan onder een 400watt lamp, Kan ik de hoofdtop nu oogsten en de rest later? want de hoofdtop haartjes zijn al voor 90% bruin, en hoelang stopt die met groeien?? Groeten
 10. Kan wel zo zijn want ze staan in de logeer kamer en af en toe moet me moeder iets uit de kast pakken en dan doet ze het licht aan van de gang.
 11. Doe niet moelijk draai een joint en bestel een pizza. Dan ben je stoned en heb je ook nog een lekkere pizza
 12. Oke bedankt ja ik bedoel dus dat het bovenste stuk 1 top is maar wat eronder zit is los. Gr
 13. Ik zou eerst voor goede afzuiging zorgen dan kan het wel. Maar nu denk ik dat het wel veel te warm kan worden in de zomer.
 14. Hallo ik heb een probleem ik had 3pp buitenplanten tijdens bloei week 2 onder een 400watt lamp ze krijgen voeding terra flores en nu pk13/14, Ze zijn sinds 26 augustus verduister ( een weekje toen zat de bloei er wel in ) toen een week buiten laten staan en toen onder een 400watt maar de toppen groeien niet vast Zie foto alleen bovenste stuk is vastgegroeit zon 10 cm maar wat eronder zit zit niet vast. En hoelang zou ik hem nog moeten laten staan?
×
×
 • Create New...