Jump to content

guerilla

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About guerilla

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    België
  • Interests
    Autotechnologie(veel vermogen en weinig vervuilen, combinatie), altenatieve energie en kweken
  1. ja ik heb al bijna al de topics ervan gelezen maar niemand zegt wat de beste lamp en beste methodes zijn. wil gewoon zeker zijn dat als ik iets koop/doe dat ik het beste koop/doe. natuurlijk zijn er ook mense die anders denken over bepaalde zaken dus het beste is moeilijk te formuleren, mja poging tot vind ik ook al goed Voor die onlinewinkels is het altijd een beetje in het duister tasten, is het wel kwaliteit dat ze verkopen of niet? heb dit jaar gefeminiseerd zaad bij sensiseeds gekocht omdat ik iemand kende die zeker was dat het kwaliteit was, ik heb 15€ per zaadje betaald terwijl er andere waren die ze voor veel minder verkochten. maar daar ben je dan niet zeker dat je het juiste krijgt. in elk geval bedankt voor de tip maar de zoekfunctie had ik ook al lang ontdekt
  2. iep. Mijn resultaat van dit jaar was niet echt slecht maar toch word ik jalours als ik sommige kweekverslagen lees. Vooral van de mensen die gewoon een bloempot buiten zetten en meer dan 300 gr per plant hebben. , Ik heb nu al een goed plekje gevonde voor volgend accademiejaar en heb besloten om het net iets professioneler aan te pakken. Daarom de volgende vraagjes? 1. Ben van plan om men wyfies voor te laten groeien onder tl lampen. Heb er al veel over gelezen maar wat is nu de ideale tl-amp om voor te groeien? 2 Ik kweek altijd outdoor maar heb buiten de hoofdtop gerekend steeds van die pluisjesweed( weed die niet echt compact is). Weet iemand een goede techniek/middel om dit te voorkomen of is dit puur van de zon afhankelijk? 3 Heeft anorganische voeding wel zin als je buiten kweekt? 4 Hoeveel kost een ph-meter? 5 Hoeveel kost ph+ en ph-? 6 En wat zijn de beste adressen om dit allemaal online te bestellen? Alvast bedankt voor de reacties en geen toprot toegewenst!
  3. Ik heb nu ook net hetzelfde voor maar ik betwyfel of het aan insecten ligt. toen men plantjes nog klein waren en ik ze binnen voorgroeide hebben ze dit probleem ook gehad. Ik heb ze toen in een grotere pot gezet en de gaatjes verdwenen?? Ik zou dus eerder denken in de richting van voedingstekort maar hier ben ik ook helemaal niet zeker van. Het lykt me vreemd dat die wantsen bij mij binnen zitten. Ik ga men planten allemaal inspuiten met biologische insectiside en een paar planten extra voeding geven (ik kweek nu buiten). Als er vordering komt laat ik iets weten. Hopen dat het werkt want moest het overvoeding zijn ben ik dik gef*ckt. moest iemand een oplossing weten, laat het ons weten. Grz
  4. volgens mij zijn dit de symptonen van een magnesiumtekort. Kijk eens in de sticky van de belangrijkste voedingstekorten
  5. Daar zou ik me geen zorgen over maken. Ik heb een paar jaar geleden ook zon vervormde blaadjes gehad omdat ik ze te vroeg ontkiemd had. Ze kregen toen te weinig licht maar bij mij is het ook goed gekomen. Miss kan het ook aan de luchtvochtigheid liggen. ?
  6. guerilla

    Licht

    Ik ben van plan om in de voorgroei 2 hallogeenlampen van 150W te gebruiken. In deze topic is wel gezegd dat dit niet goed is voor te kweken maar voor de voorgroei? Als dit kan, welke afstand zou ik er dan tussen moeten laten.
  7. Hello Is inderdaad wel handig want ik heb ook last van overbewatering omdat ze buiten staan. Ik moet je wel eve waarschuwen voor woelratten. Men vader kweekt fruitbomen en gebruikte ook zon zeilen maar dan om het water langer vast te houden in de zomer. Zijn methode lukte wel maar hij had een boom die stuk gegaan was omdat er zich woelratten onder nestelde. Nu weet ik niet of woelratten ook op wietplanten afkomen maar ik zou het toch in de gaten houden als je ze buiten gebruikt. Greetz
  8. Wachten is net het moeilijkste stuk van heel de kweek
  9. hoe lang laten jullie de hasj rijpen voor de optimale smaak?
  10. In men prille begin heb ik ook eens zon blaadjes gehad. Toen heb ik ze echter al rond kerstmis laten ontkiemen wat veel te vroeg is als je geen lampen hebt. Bij mij was het dus dat de lichtverhouding niet ok was in de groei hebben ze meer dan 12uur per dag licht nodig en dit hadden ze toen niet. Vreemd genoeg hebben ze rond oktober nog een kleine oogst gegeven. De aanhouder wint Als je ze voor het raam hebt staan zou ik zeggen dat of je grond niet goed is of het zaad niet goed is. Zelf weet ik er ook niet zo veel van maar een goede raad is dat je niet meteen met voeding (wortelstimulator) moet beginnen als ze zo klein zijn. Hoewel dit wel aanbevolen wordt door de voedingsschemas. Heb ooit ook al eens de plantjes niewe grond gegeven toen ze zo klein waren maar dan moet je dit uiteraard zeer voorzichtig doen.
  11. hoi, Ben twee weken geleden men stekkies in de grond gaan steken. Toen heb ik ook kompost en kippemest (1theekopje voor geen overvoeding te hebben) ingewerkt. Nu heb ik gelezen dat dit veel te laat is moet maanden op voorhand gebeuren Men bladpunten gaan weer omhoog staan wat wil zeggen dat ze het te warm hebben of dat er te veel zouten in de bodem zitten. (heb ik op het forum gelezen) Nu is men vraag hoe je deze "overvoeding" het beste weg krygt? Het regent de laatste dagen zeeeeer veel maar ik denk niet dat deze meststoffen zo weggespoeld worden. Sommige beweren dat als je wortelstimmulator vernevelt dat ze dan weer op krikken.Volgens mij maak je het bij overvoeding alleen maar erger. Of niet? Al veel last van overvoeding gehad dees jaar, volgend jaar doe ik het puur biologisch (dus ook met kippemest)
  12. Ik doe me voor als jul. Ik ben nog student en men hobbies zijn brommers opvoeren en kweken. Heb al een paar goede resultaten behaald maar dit wil niet zeggen dat ik er veel van weet. Deze site is echt kei goed voor het fijne te weten te komen maar ik heb ook al geleerd dat je een beetje kritisch moet zijn omdat veel mensen tegenstrijdige antwoorden geven. Ik ben eigelijk pas dit jaar op het forum gekomen en hoop dus op een mega-oogst. Zal ook een beetje van het weer afhangen. Bij deze heb ik me dus voorgesteld. Veel geluk aan iedereen en bedant voor alle info.
  13. Sorry mensen, Khad beter eerst een beetje beter gezogd op dit forum voor ik de vraag stelde. Het blijkt dat er van een herma toch 99.9% vrouwtjes ontstaan en ze gebruiken die acid (hierboven aangeraden) om van je plant een herma te maken. Deze plant wordt dan niet gekweekt voor de wiet maar voor het zaad. Volgens mij is het gefemeniseerde zaad dat je kan bestellen zo gemaakt. Ik denk dat ik de zaadjes dus wel zal gebruiken.
  14. Vorig jaar heb ik een stek gehad die hermafrodiet geworden was. Het zaad heb ik maar bijgehouden omdat ik het zonde vond om weg te gooien. Op dit forum heb ik al eens gelezen dat uit dit zaad ook zoizo ook hermafrodieten komen. Op wikkipedia zeggen ze dat de hennepplanten die hermafrodieten geworden zijn enkel vrouwelijk zaad geven. 1)De plant die dan uit dit zaad komt is onvruchtbaar. Dit is zo voor de hennepplant maar is dit ook zo voor de wietplant??? 2)Moest dit ook voor de wietplant gelden dan is dit de garantie voor een goede oogst. (grof gezien) Toch? 3)Zijn er ook omstandigheden die je plant een manwijf maken of is dit gewoon pech hebben?
×
×
  • Create New...