Jump to content

jochendude

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jochendude

  1. jochendude

    JWH-018

    Al veel lof over gevonden op internet. Zou super effectief zijn en hetzelfde effect hebben van wiet ze verkopen het op internet voor zo'n +/- 50€ per gr en de dosering bedraagd 1 tot 3 mg ! Super goedkoop dus iemand ervaring mee ? Kan iemand me een goeie internet verkoper PM-en van de UK of NL ofzo
  2. Iemand hier ook ervaring mee ? Komt het effect hiervan dicht bij onze groene vriend ?
  3. Hoi, Het bestaat al een tijdje, maar ben wel geïnteresseerd... Iemand ervaring mee ? Zou ietwat hetzelfde effect hebben als onze groene vriend. Kan iemand mij aub een PM sturen waar ik dit kan bestellen ? Liefst NL of BE of toch Europa Dank u
  4. Ben het moe om te roken, mijn longen gaan eraan... Op internet vond ik info over Green Dragon (Alcohol met Wiet) Zijn hier mensen die reeds Green Dragon gemaakt hebben ? Ben dit dus van plan, maar had hierover wat vraagjes: - Vanaf welk percentage alcohol lukt het best ? wat is hier in Belgie/Nederland in de supermarkt te vinden. - Hoeveel gr. wiet /per fles van 0.75L doe ik best als ik met een klein shotje als stevig wil gaan - Welke methode is het best om Green Dragon te maken ? THX!
  5. Hoi, Ik vroeg me eigenlijk af welke partij het meest voor de legalisering is in België. Heb hier en daar wat onderzoek gedaan, maar de meeste blijven er héél vaag over... Iemand een idee op welke partij we best stemmen ? (België)
  6. Nadat ik ene gesmoked heb dan ben ik best wel stoned, maar dat verdwijnd dan na een halfuurtje, wat wel snel is... Nochtans goeie K2 Zijn er manieren om de stonedheid langer te houden ? Ik drink meestal een pintje of 2 en daardoor blijk ik wel wat langer te spacen, maar niet veel. Iemand anders ideeën of suggesties ? PS: Ik woon in belgie en heb nooit veel in huis, dus moet ik het doen met zo weinig mogelijk.
  7. Metal !! en ECHTE hardcore, niet die stomme thunderdome bullsh*t
  8. Als ik smoke dan heb ik niet direct een angstgevoel, begin soms wel zwaar te denken, maar niets depressief Soms begin ik wel te trillen, meestal gepaard met een koud gevoel... ? Ik weet dat alcohol je lichaam afkoelt, maar bij wiet .. ??? Of is dat soort trillen iets anders ? Heb ik meestal als ik thuis alleen smoke en vb: wat tv kijk
  9. Iemand reeds geprobeerd ?
  10. Zal de opbrengst dan nog hetzefde zijn als 200W of minder ?
  11. Bestaan er eigenlijk nog andere methoden om geur wat te filteren ? dit zonder afzuiging enzo ? iets zoals kattebakvulling ? nee ?
  12. alweer een laatste vraagje Is het misschien beter meerdere lampjes van minder watt dan één met veel watt ? En 0,2 gr/watt is dat dan per plant ?
  13. Laatste vraagje: Hoeveel zou er dan ong. vanaf komen (droog) van 4 PP met spaarlamp 200W ? En welke kleurcode gebruik ik dan best ?
  14. Hoi, bedankt voor de snelle reactie Heb op het internet een spaarlamp tegengekomen van 200W die geeft iets van 14.400 Lumen. Maar ik denk dat er enorm veel meer verbruik van komt. Is dat dan gewoon 9,96 euro * 4 ? Zou er echt maar 2 gr ? van die 4 pp planten komen met 50W spaarlamp?
  15. Hoi, Ik vroeg me af of ik max. 4 plantjes zou kunnen kweken onder een 50W spaarlamp ? En wat zou de ongevere opbrengst zijn van de PP plantjes ? 50W spaarlamp verbruikt toch echt niks of toch ? PS: kan ik die spaarlamp aansluiten op zo'n tijdklokje zonder gevaar in een kleine kast ? THX!
  16. Hoi, Interessant en leuk kweekje Hoe is de reuk ? stinkt gans je kamer of valt dat enorm goed mee ?
  17. Wow electriciteit is duuuuuur , maar is te verstaan van een lamp met 400/600W... Als je dan echter nog bij je ouders woont dan valt dit toch direct op! Ik begin binnenkort ook met maken van een klein kastje, voor eigen gebruik. Ik zal het echter wel zo goedkoop mogelijk houden dacht aan +/- 100€ Men zegt dat een spaarlamp van 11W evenveel licht geeft als een gloeilamp van 75W, zou dit ook werken voor een kleine opbrengst ? Dit zal toch echt niet veel aan electriciteit kosten dan ? (12/12) en wat zou de opbrengst zijn van 1 Power Plant ? (ben nog beetje noob )
  18. Hoi, Ik heb op m'n ietwat donkere zolder plaats vrij om iets te kweken. ik vroeg mij af als ik daar een wietplant kweek of die zal groeien met weinig zonlicht of enig ander vorm van licht. M'n zolder heeft wel een constante temperatuur van zo'n 15-20 °C... Welke plant groeit en bloeit zonder enig apparatuur, zelfs op een ietwat donkere zolder en is er toch zo'n 10 gr. winst aan ? Bestaat die wel ? Ruikt één of twee planten al enorm of valt dat goed mee ? (zolder heeft geen gesloten deur en er kan volk naar boven komen die dit niet mag weten) Ik vraag waarschijnlijk wel het onmogelijke...
  19. Ik heb het moeilijk te herkennen als er nog geen bloem aan is... Ik heb een paar exemplaren getrokken met wortel en al, maar die ziet er niet echt uit... Eerst wassen en dan alles koken met de bloemen en al ? of hoe krijg je het meeste sap ?
  20. En heb je meer effect als je het drinkt/eet dan ? zoals bij wiet ? Nadat ik de plantjes heb uitgetrokken uit de tuin, snij ik die in kleine stukken of kraak ik ze gewoon of samenpersen ? Welke methode heeft het meeste 'melk' af ? Ook heb ik het nog steeds moeilijk om hem te herkennen... Weet iemand het beste verschil tussen de sla en de bladeren van een paardebloem. Ik hou die bladeren niet uit elkaar: http://www.herbies-herbs.com/pages/herbpic...ttuce5945lg.jpg http://www.woodcraftsurvival.nl/plaatjes/v...paardebloem.jpg Alvast bedankt voor je antwoord
  21. Moet die donkerbruine 'opium' dan in een pijpje gerookt worden of kan je die uitstrijken op een vloeitje en met tabak oproken ? Welk effect heeft het roken van gedroogde bladeren, waarschijnlijk heel wat minder dan het zuivere spul ?
  22. Bestaat er nog een ander (legaal) 'kruid' dat een stoned gevoel geeft. gewoon om lekker te spacen in de zetel 's avonds
  23. Is dagelijks gebruik van kratom, Kratom Poeder, gevaarlijk ? of slecht voor de gezondheid ? Ben op zoek naar een Wiet vervanger, want erg moeilijk te vinden in mijn buurt... Misschien in de kortste tijd wat Kratom bestellen.
×
×
  • Create New...