Jump to content

jochendude

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jochendude

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. jochendude

    JWH-018

    Al veel lof over gevonden op internet. Zou super effectief zijn en hetzelfde effect hebben van wiet ze verkopen het op internet voor zo'n +/- 50€ per gr en de dosering bedraagd 1 tot 3 mg ! Super goedkoop dus iemand ervaring mee ? Kan iemand me een goeie internet verkoper PM-en van de UK of NL ofzo
  2. Iemand hier ook ervaring mee ? Komt het effect hiervan dicht bij onze groene vriend ?
  3. Hoi, Het bestaat al een tijdje, maar ben wel geïnteresseerd... Iemand ervaring mee ? Zou ietwat hetzelfde effect hebben als onze groene vriend. Kan iemand mij aub een PM sturen waar ik dit kan bestellen ? Liefst NL of BE of toch Europa Dank u
  4. Ben het moe om te roken, mijn longen gaan eraan... Op internet vond ik info over Green Dragon (Alcohol met Wiet) Zijn hier mensen die reeds Green Dragon gemaakt hebben ? Ben dit dus van plan, maar had hierover wat vraagjes: - Vanaf welk percentage alcohol lukt het best ? wat is hier in Belgie/Nederland in de supermarkt te vinden. - Hoeveel gr. wiet /per fles van 0.75L doe ik best als ik met een klein shotje als stevig wil gaan - Welke methode is het best om Green Dragon te maken ? THX!
  5. Hoi, Ik vroeg me eigenlijk af welke partij het meest voor de legalisering is in België. Heb hier en daar wat onderzoek gedaan, maar de meeste blijven er héél vaag over... Iemand een idee op welke partij we best stemmen ? (België)
  6. Nadat ik ene gesmoked heb dan ben ik best wel stoned, maar dat verdwijnd dan na een halfuurtje, wat wel snel is... Nochtans goeie K2 Zijn er manieren om de stonedheid langer te houden ? Ik drink meestal een pintje of 2 en daardoor blijk ik wel wat langer te spacen, maar niet veel. Iemand anders ideeën of suggesties ? PS: Ik woon in belgie en heb nooit veel in huis, dus moet ik het doen met zo weinig mogelijk.
  7. Metal !! en ECHTE hardcore, niet die stomme thunderdome bullsh*t
  8. Als ik smoke dan heb ik niet direct een angstgevoel, begin soms wel zwaar te denken, maar niets depressief Soms begin ik wel te trillen, meestal gepaard met een koud gevoel... ? Ik weet dat alcohol je lichaam afkoelt, maar bij wiet .. ??? Of is dat soort trillen iets anders ? Heb ik meestal als ik thuis alleen smoke en vb: wat tv kijk
  9. Iemand reeds geprobeerd ?
  10. Zal de opbrengst dan nog hetzefde zijn als 200W of minder ?
  11. Bestaan er eigenlijk nog andere methoden om geur wat te filteren ? dit zonder afzuiging enzo ? iets zoals kattebakvulling ? nee ?
  12. alweer een laatste vraagje Is het misschien beter meerdere lampjes van minder watt dan één met veel watt ? En 0,2 gr/watt is dat dan per plant ?
  13. Laatste vraagje: Hoeveel zou er dan ong. vanaf komen (droog) van 4 PP met spaarlamp 200W ? En welke kleurcode gebruik ik dan best ?
×
×
  • Create New...