Jump to content

Busse

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Busse

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, Ik ben een casual smoker en ga een paar keer per jaar naar Tilburg. Ik ga naar verschillende shops zodat ik een paar maand verder kan. Maar hoe denken de shops over buitenlanders? Bezien ze die als last of beschouwen ze die als normale klanten. Wat denken de gasten in een cs van die buitenlanders die elke dag in hun shop staan en soms voor last zorgen als ze met een grote groep zijn? Misschien worden sommige buitenlanders in zak gezet (bv amnesia vragen maar een goedkoop soortje krijgen zonder dat ze het weten). Zelf heb ik nog nooit een negatieve ervaring gehad maar was eens benieuwd om dit te weten. Ben altijd beleefd en vraag niet meer dan wettelijk toegestaan. Ik blijf ook niks drinken achteraf maar misschien vinden de uitbaters het onbeleefd ofzo?
  2. Hallo, Ik ben vergeten om een zakje white widow uit mijn broekzak te nemen voor ie in de was ging . Dus het zakje is gewassen , gedroogd en gestreken . Nu zie ik dat alles bruin is ( groen is donkergroen geworden ) en het boeltje plak . De weed zelf voelt wat vochtig aan . Het zakje zelf zat nog goed vast en er zit geen water in . De geur is nog hetzelfde . Zou iemand kunnen vertellen of dit nog rookbaar is ? Het is een zonde om 5 gram widow weg te gooien .
  3. Dank u . Wou er morgen ( vandaag dus ) eens passeren .
  4. De mijne leek precies nog maar gisteren . Tis ondertussen al een jaartje geleden . Zenuwachtig naar de YLM in Roosendaal maar die was dicht . Dan naar die 1 in dat klein straatje beetje terug ( naam kwijt ) . Eerste en laatste keer dat ik daar kwam . Dan nog een paar keer na de YLM en dan maar is door gereden naar Tilburg ( tis verder maar veel beter en goedkoper ) Int begin voelt het wa onwennig maar na een paar keer lees je rustig de kaart door , je doet een praatje met iemand je koopt je spul en je bent door ( of je drinkt nog iets ) .
  5. Ik heb vandaag voor 35€ +-5 Gram Haze gekocht . Netjes verpakt in een plastic doosje dat geurvrij is met een sticker op van prijs/hoeveelheid . Ze hebben nog WW , Shiva , Jack Herrer en nog wa gewone soortjes . Soms staat daar een neger buiten , doet er is een praatje mee 5 Gram is geen 5 Gram . Heb 2 doosjes van 1.88 en 1 van 0.98 Gram gekregen . Strikt zijn ze daar wel Ook Seeds te krijgen en vlak voort station . Beetje verder ( +-1 km ) heb je de level , ook nietveel keuze maar toch een chille shop . Toermalijn is ook een goede keuze ( ook een goede 1 km vant station ) maar is helaas gesloten ( "Verlof" denk ik , heb het niet gelezen )
  6. Ja gewenning . Ik rook elk weekend toch een jointje of 3 . Maar het gevoel blijft hetzelfde , geen gekke zakens meer , het voelt allemaal zo vertrouwd aan . Het effect is denk ik , altijd hetzelfde . Effe high , dan stoned en dan na een uurtje en half beetje vermoeid en begin ik last te krijgen van mijn ogen .
  7. Ik ga altijd naar de Toermalijn . Effe kaartje lezen , bestellen , wat vloei/tipjes krijgen en doorgaan . Altijd vriendelijk , waar voor je geld .
  8. Reis een kwartiertje verder joh
  9. Busse

    Bad Trip

    Ik helemaal in het begin eigenlijk ( niet voor experimenteren ) . Paar pintjes gedronken en een jointje smoren..Na een kwartiertje goed voelen , voelde ik alles omhoog komen...:s En sinds dan heb ik het eigenlijk nietmeer . Soms krijg ik effe een kotsneiging maar op sommoge momenten walg ik even van de smaak ( vermengd met tabak ) . Wat ik wel regelmatig heb en meestal als ik een een goede film/serie zie . Dat ik op een gegeven moment begin te beven ( meer bibberen ) . Dit gaat na een tijdje over maar vind het toch best lastig .
  10. Roosendaal en BoZ zijn nu plekken waar amper nog iets open is . En het enige wat daar nog open is zal wss van heel slechte kwaliteit zijn voor een TE dure prijs . Zak meer af naar Tilburg/Breda . De regering verschuift het probleem alleen maar...Als er al een probleem is
  11. Yup, Door dat hele gedoe rond die sluitingen van de cs's in BoZ , Roosendaal enzo , heerst er toch een zekere "haat" bij de nederlandse bevolking die hun cs'en zien sluiten door het buitenlands "gespuis " ? Ik kan begrijpen da ze nu minder happig zijn om een buitenlander te bedienen omdat ze vrezen voor hun CS ? Ik was er eens even over aan het nadenken en leek mij wel best logisch dat dat mogelijk is . Of moet ik mij er geen zorgen over maken en gewoon heel leuk weedjes blijven halen ? Miss hebben sommige belgen dit al wat gevoeld in een CS ( kortaf , minder krijgen , etc ) ?
  12. Toermalijn Tilburg Is zo mijn enige vaste . Ben er vree content van Zullen de cs'en open zijn rond de kerstperiode ?? de 24ste enzo bedoel ik dus . Hopelijk van wel anders wachten tot het nieuwe jaar
  13. IK denk alleen aan de grenzen door de "overlast" gelijk Roosendaal en BoZ . Vandaag geweest . Vriendelijke vrouwen achter de toog . Goed behulpzaam om veel uitleg te geven enz...9% korting Veel soortjes en de weed zelf ziet er goed uit Meer moet dat niet zijn
  14. Yup, Ik ga stilaan uitwijken naar een andere stad voor betere kwaliteit enz... Kan iemand mij zeggen wat zo de goede shops zijn in Tilburg die gemakkelijk te bereiken zijn met de auto ?? Kwa shops heb ik al gehoord van de toermalijn , xtra , shiva en de the grass company . Welke is zowat de beste keus voor een belg ? Gewoon weedje gelijk jack herrer en WW en miss een haze soortje is goed voor mij Goedkoper dan aan de grens zal het in ieder geval wel zijn denk ik Miss eventuele zakens waar ik kan op letten ?? ( Andere stad = andere gevaren kwa straatdealers , politie , afrip enz ) Zijn de cs'en gesloten op feestdagen eigenlijk ?? Denk van niet mor voor de zekerheid Thx
  15. Ik heb eigenlijk nooit geen zin in eten Zo ontspannend , rustig , wat denken en kapot lachen met grappige gebeurtenissen van de afgelopen dagen EDIT : Amnesia Haze dichtgerold en mij aan het voorbereiden op de explosie...
×
×
  • Create New...