Jump to content

Lovehandles

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lovehandles

  1. Het is helaas weer perfect Toprot weer....heb helaas al weer wat rot uit de heribei moeten verwijderen. Voor de rest bloeien ze lekker.
  2. Volgens mij heet die tent Hebbus. Kwam er 3 jaar geleden voor het eerst, voornamelijk voor grond en voeding. Tegenwoordig herken je er geen growshop meer in. Eigenaar verkoopt nu 2e hands kleding en dat is geen suc6. Jammer want het is een hele aardige kerel. Bedankt Overheid voor je kromme beleid. 'Spullen' kopen kan volgens mij nog steeds maar dat doe ik meestal even van te voren regelen via de telefoon. suc6.
  3. Schoteltje, stukje dubbelgevouwen keukenpapier, natmaken, zaadjes op keukenpapier en andere helft terugvouwen. Schaaltje in donker kastje wegzetten. Elke dag ff controleren of papier nog vochtig genoeg is..alles is in de afgelopen 3 jaar op die manier uitgekomen.
  4. Elk jaar heb ik wel een plant met zaadjes ertussen. Toch zijn deze planten best goed te roken..althans..ik wordt er in ieder geval goed high van.
  5. Da's denk ik een vrouwelijke ventilator.
  6. Ik ben gek op de verdamper van Evert. Maar de Magic Flight launch box lijkt me erg handig voor een relaxt dagje strand...ik ga er denk eens 1'tje aanschaffen.. Mooie tip.
  7. Thanks:) Ja zelfs met zoekfunctie kon ik het ff niet vinden...misschien wat minder
  8. Hoi people, Ik surf hier regelmatig over het forum en pas geleden kwam ik terecht bij een leuke topic m.b.t. het buigen van je takken. In dit topic kwam volgens mij ook de juiste manier van knakken aan bod inclusief foto's. Ik kan het niet meer vinden..... Iemand een idee? Ik zit namelijk met te lange takken. Plantjes zijn 1x getopt maar zijn nu zo'n 1,90 cm lang Volgende keer meer toppen dus... tnx.
  9. Het zou me niets verbazen aangezien het ook gewoon mensen zijn. Is natuurlijk ook niets mis mee als het voor eigen gebruik is:P
  10. Ik gebruik die buffertabs ook voor het eerst in m'n potten. M'n planten staan er in ieder geval mooier bij dan vorig jaar...wat een rust een zeg. Een paar tabs de grond in en laten gaan....
  11. Ik ben nu te om alles te beantwoorden...ben zelf ook nog vrij n00b maar goed. Ik zelf gebruik voor groei: Canna Vega EN voor bloei: Canna Flores. Google it. Werkt prima. grtz. LH.
  12. ...en daarom gaan we geen CDA stemmen he mensen.
  13. Ik zou zo'n grote 5liter bronwaterfles kopen, heb ik ook gedaan. Bodem er uit, 4 bamboestokjes er naast in de grond prikken en klaar. Werkt super.
  14. Nu ik het eerste bericht nog eens nalees. Heb je je zaadjes in het volle licht staan? Volgens mij moeten ze als het ff kan in het donker ontkiemen zoals ze dat ook in de natuur doen. Misschien praat ik onzin, maar klinkt logisch denk ik.
  15. Om de geur enigszins te maskeren zou ik vaste planten plaatsen zoals de kamperfoelie e.d. Deze verspreiden in de bloeiperiode een zeer aangename geur die de geur van je wietplanten wat meer laat wegvallen. Persoonlijk vind ik wietplanten in bloei lekker ruiken. Een goede buitenplant is bijvoorbeeld de Ierdbei. Voor de rest zou ik het hele forum doorspitten op zoek naar info, zo ben ik vorig jaar ook begonnen. suc6.
  16. Ik ontkiem altijd alles op een schoteltje. Op het schoteltje heb ik één stuk keukenpapier, die doorweek ik helemaal. Vervolgens leg ik daar m'n zaadjes op en vouw de andere helft van het keukenpapier over de zaadjes heen. Daarna zet ik het schoteltje in het donker weg. Vorig jaar zijn er op die manier, 9 van de 10 uitgekomen. De laatste die uitkwam heb ik 2 dagen lang laten verzuipen in een vol glas water. Achteraf is dat m'n beste plant ooit geworden. In heb begin was ze superzwak maar eindigde in een plant van zo'n 2 meter suc6.
  17. Ja, ik denk het ook hoor Chris. Die heeft er vast wel van geleerd. Foei.
  18. Ik ben verre van expert maar en heb dit jaar m'n eerste buitenoogst gehad. Vier dames uit 10 zaadjes overgehouden. Twee dames op 20 liter potten gezet en twee dames hebben ergens aan de kant van een akker gestaan. De twee Ierdbei dames in de pot hebben nagenoeg geen high effect op me maar vooral stoned. De dames aan de rand van de akker (1 dame was bijna zeker 2 meter hoog) hadden/hebben een bijzondere stevige high. En zelfs de akkerdames onderling verschillen ook nog eens in effect. Dat de dames in de pot niet zo sterk waren qua effect heeft denk ik vooral te maken met de tekorten die ze hebben gehad tijdens de bloeiperiode (had veel geel blad etc.). De Ierdbeitjes zijn halverwege mei ontkiemt en de laatste heb ik in de 1e week van oktober geoogst (de laatste planten waren die uit de volle grond). Dus misschien gaat het inderdaad wel op..hoe langer ze staan hoe beter?? In ieder geval hebben we er een superdampertje aan overgehouden.
  19. Het toevoegen van suiker bijv. in de vorm van appelsap aan je plant in de laatste week van de bloei werkt inderdaad. Heb dat dit jaar gedaan en nu ruikt en smaakt de plant lichtjes naar Appelsap.
  20. Netjes gezegd Wernerd... De verdamper van Evert is een amazing experience. EVen een beetje off-topic. Ik heb hier een 10ml flesje staan van het merk Chi. Een druppel in water zorgt bij verhitting voor een zeer aangename geur. Nu heb ik mij laten vertellen dat je dit ook kunt inhaleren. Mijn vraag is of dat schadelijk is voor de longen of juist niet? Ik wil het graag proberen voor een extra flavour toe te voegen aan m'n damp.
  21. Ziet er lekker uit allemaal. Ik zie dat je ook binnen knipt..Heb ik ook gedaan..heerlijk een huis gevuld met verse wietlucht.
  22. Vorig jaar 1 lowridertje gehad. Toen kreeg ik de smaak te pakken. Dit seizoen heb ik inmiddels al 3 Ierdbeitjes in diverse wekpotten weg kunnen zetten. Heb nu nog 1 plantje buiten staan die verbazingwekkend genoeg in de volle regen + volle wind geen enkel teken van rot vertoont. Het was een goed seizoen voor de starter. Vrouw is happy en ik is happy...qua high/stoned verhouding is de Ierdbei een goede keuze geweest voor ons.
×
×
  • Create New...