Jump to content

Lovehandles

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lovehandles

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het is helaas weer perfect Toprot weer....heb helaas al weer wat rot uit de heribei moeten verwijderen. Voor de rest bloeien ze lekker.
  2. Volgens mij heet die tent Hebbus. Kwam er 3 jaar geleden voor het eerst, voornamelijk voor grond en voeding. Tegenwoordig herken je er geen growshop meer in. Eigenaar verkoopt nu 2e hands kleding en dat is geen suc6. Jammer want het is een hele aardige kerel. Bedankt Overheid voor je kromme beleid. 'Spullen' kopen kan volgens mij nog steeds maar dat doe ik meestal even van te voren regelen via de telefoon. suc6.
  3. Schoteltje, stukje dubbelgevouwen keukenpapier, natmaken, zaadjes op keukenpapier en andere helft terugvouwen. Schaaltje in donker kastje wegzetten. Elke dag ff controleren of papier nog vochtig genoeg is..alles is in de afgelopen 3 jaar op die manier uitgekomen.
  4. Elk jaar heb ik wel een plant met zaadjes ertussen. Toch zijn deze planten best goed te roken..althans..ik wordt er in ieder geval goed high van.
  5. Da's denk ik een vrouwelijke ventilator.
  6. Ik ben gek op de verdamper van Evert. Maar de Magic Flight launch box lijkt me erg handig voor een relaxt dagje strand...ik ga er denk eens 1'tje aanschaffen.. Mooie tip.
  7. Thanks:) Ja zelfs met zoekfunctie kon ik het ff niet vinden...misschien wat minder
  8. Hoi people, Ik surf hier regelmatig over het forum en pas geleden kwam ik terecht bij een leuke topic m.b.t. het buigen van je takken. In dit topic kwam volgens mij ook de juiste manier van knakken aan bod inclusief foto's. Ik kan het niet meer vinden..... Iemand een idee? Ik zit namelijk met te lange takken. Plantjes zijn 1x getopt maar zijn nu zo'n 1,90 cm lang Volgende keer meer toppen dus... tnx.
  9. Het zou me niets verbazen aangezien het ook gewoon mensen zijn. Is natuurlijk ook niets mis mee als het voor eigen gebruik is:P
  10. Ik gebruik die buffertabs ook voor het eerst in m'n potten. M'n planten staan er in ieder geval mooier bij dan vorig jaar...wat een rust een zeg. Een paar tabs de grond in en laten gaan....
  11. Ik ben nu te om alles te beantwoorden...ben zelf ook nog vrij n00b maar goed. Ik zelf gebruik voor groei: Canna Vega EN voor bloei: Canna Flores. Google it. Werkt prima. grtz. LH.
  12. ...en daarom gaan we geen CDA stemmen he mensen.
  13. Ik zou zo'n grote 5liter bronwaterfles kopen, heb ik ook gedaan. Bodem er uit, 4 bamboestokjes er naast in de grond prikken en klaar. Werkt super.
×
×
  • Create New...