Jump to content

Yabrap

Members
  • Content Count

    146
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Yabrap

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dus?!?! is het nou wel of niet veilig om hier mijn verslagen te laten zien? kunnen ze zeggen ik wil zijn ip adres hebben want dan kunnen we hem volgen naar zijn kwekerij ??
  2. @mehighto ze worden nu idd snel bruin. ik heb 2 dagen schoon water gegeven en vanaf vandaag geef ik helemaal geen water meer. ik ga verder niks doen om het klimaat te verbeteren. ik heb ook niet veel opties. en heb geen zin in een verbouwing. men andere hok waar ik de cooltubes heb opgehangen ga ik nu ook weer helemaal veranderen. het maakt te veel herrie met al die bochten . @da dende dankjewel, ik ga voor het eerst met de hand knippen. normaal gebruik ik een tumble/ maar vind het zonde dit keer. ook omdat je met een tumbler olie moet gebruiken om het goed te laten knippen door de machine. @smokesome jah de meeldauw is niet best, dit is de eerste keer dat ik jack gebruik. hij ruikt iig wel heerlijk. enne 1335 is mooi maar ik hoop meer natuurlijk.
  3. bbb wat een superhok. net strak goed uitgedacht voordat je eraan begon. ik moet eerlijk zeggen dat ik, ondanks dat ik wel wat ervaring heb met hokkies bouwen, soms niet erg nauw kijk op hoe net het eruit ziet. als het maar veilig en goed draait. ik ben benieuwt hoe het zal gaan. 1 ding je blaast via de sok verse lucht zo goed als boven je lampen de ruimte in. word dit wel goed verdeelt over de kamer of gaat het rechtstreeks de filters in?
  4. nou de stekken staan erin!!! het zijn pp'tjes, ik vind ze niet erg mooi. ze zijn erg klein en sommige hebben weinig of kleine blaadjes. ik gebruik bionova a + b x-cel met ec van 1.6 en ph van 5.6. ik heb de matten ingewaterd met ph 5.0 en verder niks. vandaag, 24 uur later, ingesneden. er staan nu 3 lampen aan van de 7. die zet ik 3 dagen op 18/6. ik denk toch dat ik na de volgende ronde weer het een en ander ga aanpassen. er zitten een beetje veel bochten in het systeem zoals het nu hangt. ik verlies veel capaciteit zo denk ik. maar we gaan het wel zien. ik ga vanaf de eerste week bn 27 % opbouwen tot de 3e week en dan pk 13 14 opbouwen en geen bn 27 meer. dit ga ik voor het eerst zo doen. in mijn andere kweek heb ik alleen afentoe bn 27 gegeven en de laatste 3 weken pk 13 14 gegeven. nou nu dan de foto's... de buizenspagetti.... en een paar van het veldje. ik zal proberen elke week een update te doen. ik vind het leuk dat ik hier mijn "stiekeme" hobby met andere kan delen dus veel plezier met dit verslag.
  5. het nadeel van die grote slungels is ook dat er onderin niet veel licht komt. dus veel fluf maar misschien haal je nog wel 0.7 / w ofzo.
  6. 1.5 meter!?!?! sjezus. maaruh hoe lang moeten ze dan wel niet staan voor ze afgebloeit zijn? ziet er lekker uit verder. gezonde wijfen
  7. white widdow king, bedankt. ik ben best tevreden over de gang van zaken. helemaal omdat ik behoorlijk last heb van meeldauw. ik heb toch niet durven spuiten. en ik heb nu dan dus ook geen toprot de ec staat nu op 2.3 en de ph 5.7. de ph schiet niet meer elke dag met een paar tienden omhoog. dat kwam door het warme weer denk ik. de toppen staan er heerlijk bij. en de geur die er af komt is geweldig, lekker zoet en kruidig. de haartjes worden nu ook een beetje bruin, komt goed uit want ik moet over 4 a 5 dagen knippen. de temp. en lv zijn licht aan 28 en 44, licht uit 18 en 75. de lv is dus al te best maar het gaat goed. ik laat 2 ventilatoren op de toppen blazen. nou hier dan maar ff wat foto's..... deze is aanzienlijk kleiner dan de rest, dan komt doordat mijn kat de stek bijna helemaal heeft opgevreten toen ik even niet kijk.... even het veldje.. jammie jammie... een lekkere omgeknakte dikke top en hier zie je de meeldauw de meeldauw is wel erg maar het lijkt nog erger door de flits denk ik. ik hoop dat er over 4 a 5 dagen wel zoeen 70 % van de haren bruin zijn. het zou jammer zijn. ik kweek normaal pp, ik begrijp ook pas deze week van de growshop dat jack herer een week langer moet staan dan pp. maar dat de plant wel sterker is. nou we zien het wel. ik heb overigens voor mijn andere hokkie wel pp'tjes, de jack herer kon ik nu niet krijgen. die pp's waren niet zo mooi als toen ik die jack's als stek kreeg. nou volgende week maak ik wel weer wat foto's tijdens het knippen. mzls.
  8. kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan veranderen, ik heb rond gekeken en gezocht maar niks gevonden?!? b.v.d.
  9. idd dat kan best hoor door de filter blazen. ik doe het ook. het is ook meteen een geluidsdemper dan. zorg wel dat je de sok die normaal aan de buitenkant van de filter zit, nu aan de binnenkant doet. of zoals ik het heb gedaan op de slangen die in je hok hangen.
  10. mr. mart , dat zal eerder komen door b.v. niet genoeg lucht, te warm te koud te droog te vochtig. voeding. je zal eerst ff wat meer info moeten geven, maar ik kan je nu al vertellen dat het niet door je kap komt.
  11. nou hier komen dan de beloofde fototjes. ze hebben nu 2 dagen groei en 47 dagen bloei erop zitten. ik denk nog een dag of 10. ff kijken hoe het eruit ziet, en ik ga op vakantie dus ik moet wel. ik hoop dat de meeldauw waar ik last van heb, niet al te veel invloed zal hebben op de opbrengst. misschien dat iemand een goede tip heeft? ik kan niet meer afzuigen dan nu en ik heb links en recht van het hok een ventilator staan. die blazen op de toppen. elke dag chach ik even op rot. ik heb er wel vetrouwen in dat dat goed komt. op de foto;s is het niet goed te zien maar er zit lekker veel thc op. ook hier mag gegokt worden op de opbrenst. zelf gok ik op 1.5 k , lekker lekker.
  12. ja ik heb het piepschuim weggehaald en onder de vsa's een stukje gipsplaat gedaan. ja ze zien er zeker lekker uit. de ec is wat hoog omdat ik een ronde wil kijken wat het doet als ik de ec wat hoog laat, eigenlijk op het randje wil ik het steeds hebben. vandaar dat sommige blaadjes wat licht zijn. ik zit te denken om als de lampen uit zijn een kacheltje neer te zetten, dit om de lv omlaag te krijgen. de temp is dan rond de 21 graden. dus misschien die paar graden verwarmen en dan neem ik hopelijk een paar % lv weg. zijn er trouwens al mensen die een voorzichtige schatting willen doen
  13. ik zal morgen even een update doen. Wel kan ik al vertellen dat het lekker gaat!!!! ik geef nu sinds 3 dagen pk 13 14 mee. 100 ml op 90 l. dit blijf ik doen totdat ik geen voeding meer geef. ik heb jammer genoeg wel last van meeldauw, aan bovenkant blad. heb in eerste instantie toen ik het zag wat blaadjes of delen van blaadjes waar het opzat maar het is toch verder gegaan. ik zal na deze ronde maar gewoon goed schoon moeten maken. ik durf nu niet meer te spuiten, dat had ik dan gedaan met bayer. men lv met lamp uit is 76 %. dus niet echt optimaal. maar geen toprot en dit check ik elke dag. verder is de temp goed lamp aan 27 lamp uit 21. lv lamp aan is 38. ik zit nu op een ec van 2,4 en m'n ph schommelt tussen de 5,7 en 6,1. met het warme weer liep het snel op. de meeste planten zijn een cm of 50 a 55 hoog en meeste zitten ook van onder tot boven vol met lekker toppen. ze beginnen nu allemaal lekker stevig aan te voelen. ff een plantje en nog eentje dan. hmmmmmmm
×
×
  • Create New...