Jump to content

mistermart72

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mistermart72

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. hallo beste medekwekes, hoe weet je nou als je zaadjes gaat ontkiemen of het nou mannen of vrouwen zijn. zeg niet dat ik de zoekfunctie moet gebruiken daar heb ik al heel wat ingetikt zonder resultaat, maar misschien wel niet het goede dat zou best kunnen.
  2. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier dus ervoor zorgen dat hij de lucht uitblaast naar buiten ofzo, en een verse lucht vanuit een andere ruimte erin blazen
  3. het is een growtent xl. en het waren 6 x nlx in 25 liter potten de tent staat op zolder. heb ze drie weken in groei laten staan en in de tweede week op meerdere plekken getopt. en hangt een softbox van 500 kuub buiten de tent om af te voeren en dat blaast hij uit op zolder waar de tent staat. aanvoer van verse lucht heb ik niet. temperatuur met lamp aan en uit is goed geweest. voeding ook, want dat liet ik om de drie weken testen.
  4. ik wil overstappen van een spiegelkap naar een diamond reflector kap. is dat aan te raaden of niet, ik kweek in een growtent xl met een spiegelkap en een 600 watt lamp, met 6x nlx erin, nu was mijn laatste oogst 230 gram beetje schraal he.
  5. hoi allemaal, ik wil overstappen van 1 x 600 watt naar 2 x 400 watt kan ik dan die vsa van 600 watt gebruiken met een lamp van 400 watt erin of gaat dat niet werken. of iemand nog een idee. om meer licht te verspreiden. kweek in een growtent een xl om precies te zijn.
  6. dank je weet genoeg weer. gooi maar op slot
  7. hoi medekwekers, zal het wel over het hoofd zien sorry daar voor. maar ik wilde weten waar je moet toppen als je je planten twee weken in groei hebt staan of langer nog. want de plant word nu steeds groter en ik zie op verschillende plekken kleine uitschieters komen. of moet ik het topje verwijderen wat het hoogst bovenin zit.
  8. zet er even een plastic zakje over. wil ook wel eens helpen.
  9. even zoeken joh op deze site is genoeg over te vinden.
  10. hebben jullie wel eens gehoort van firepro
  11. hallo medekwekers, had een vraagje over het kweken op zolder, heb een homebox xl staan met een 600 watt lamp. aangezien de temperatuur. lastig omhoog te krijgen is. heb ik het met lamp aan op 21 graden staan en met lamp uit heb ik al drie keer gekeken en dan is de temperatuur 10 graden. wat kan ik ik doen, zou de tent in mijn slaapkamer kunnen zetten. maar wil graag weten wat jullie hier van vinden. alvast bedankt voor jullie reactie.
  12. mistermart72

    Potten

    hoi hier een vraagje van mij, heb een homebox xl wil hier 6 dames in gaan zetten, hoe groot moeten de potten zijn waar ik ze in gaat zetten. hoorde dat ze groot moeten zijn, maar waar vind ik grote potten hoeveel liter moeten ze zijn.
  13. mistermart72

    Diamantkap

    wat zijn de voordelen van een diamantkap, zie ze steeds vaker
  14. mistermart72

    Homebox

    zijn er misschien mensen die ook kweken in een homebox. of die foto''s hebben van wat ze er in hebben hangen. lamp, wat voor afzuiger, koolstoffilter etc etc etc.
×
×
  • Create New...