Jump to content

Tuur!

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tuur!

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Een goede middag, Jaja ik ben dit jaar ook met een buitenkweekje begonnen, nl van shack, durban schack en lowryders. Ik heb de indruk dat er dit seizoen in elke tuin wel lowryders staan Mijn bedoeling is om "tussendoor oogstjes" te doen met de lowryders in afwachting van het echte werk in de herfst Ik doe alles met sannie's producten natuurlijk Heb dus alles op een avond in pitpots gestoken met bacto, en wat werken die dingen goed zeg! Volgende ochtend gaan kijken en er waren er al veel ontkiemd. Nog een dag later en ze waren allemaal geboren en boven de grond, super gewoon! Ik had 4 dagen eerder zelfs een onbekend zaadje in een pot met zaai en stekgrond geplant, met folie erboven en daar gebeurde niets mee tot ik de overschot van men bacto-water in het potje goot, toen was er 12 uur later ook ineens een plantje geboren.... toeval? Sindsdien hebben ze dus 5 dagen in de pitpots gestaan, dan een weekje in kleine potjes met zaai en stekgrond. Nu een week geleden heb ik ze overgepot en in "milieuvriendelijk aarde" gestopt met bacto en schimmels en wormen. (jaja milieuvriendelijk aarde stond er op de zak Ik had zo iets van wtf? wat is milieu-onvriendelijk aarde dan? Blijkt dat hier 50% cocosgrond is tussengemengd ipv. meer turf, en dat kan niet slecht zijn dacht ik) Echter heb ik nu pas foto's kunnen nemen, dus van het begin is niets te zien. Here we go: Alereerst de lowryders, deze blijven een stuk kleiner als de rest, maar ze blijven ook klein dus ik veronderstel dat het niet zo erg is. Dit is het grootste probleemgeval. bruine puntjes en randen en vlekken en een beetje spastische blaren. Lowryder nr.2 , dit is de mooiste tot nu toe. Lowryder nr.3, deze heeft ook ietwat verbrande puntjes maar altijd gehad, ook al in de zaaigrond? Lowryder nr.4, is een beetje "wobbly" maar verder blijkbaar gezond. Durban Shack nr.1, gaat heel goed, is de grootste van de hoop Durban Shack nr.2, deze is echt een beetje raar, maar we zien wel wat er van komt Shack nr. 1, ook iets of wat vervormde blaren maar dat valt goed mee. Shack nr. 2, is een triploide vindt ik echt een mooie plant, maar wat zijn weer de eigenschappen van triploïde planten En de onbekende die bijna even groot is als de grote Durban Shack. Voila, wat doe ik goed, wat doe ik verkeerd ? En tips voor mijn zieke lowrydertje te redden zijn ook zeker welkom. Ik had ook nog 1 vraag over het water. We hebben hier een vijver, en een arthesiche put dat het water op 250m diep gaan halen (nope geen water van de "staat") wat is het beste om te gebruiken? Alle planten behalve de lowryders komen ik volle grond te staan. Alvast bedankt iedereen Tuur (die gefascineerd is door zijn groeiende plantjes )
  2. Tuur!

    2008 Buiten

    Eerste kweek - Buitenkweek 2008 Shack - Durban Shack - Lowryder - Onbekend
  3. Ha, ik heb ook een weekje te vroeg besteld.. Maar ik heb ook nog nooit rebelshack gehad dus maakt ni uit... Ow wacht ,ik had iets anders, nl. Durban Shack gekregen als freebee's. Is ook leuk natuurlijk, ,maar is daar misschien meer info over (heb een topic gevonden van patpot die ze kweekt maar dat is het)? durban poison x shack veronderstel ik ^^ , wat deze misschien iets meer geschikt maakt voor buiten?
  4. Neen, ik ben het helemaal met je eens hoor. En dat de Albert Heijn (lekker chocoladevlokken dat hebben we in belgie niet) een vergelijking is, ok. maar je snapt ook wat ik bedoel, niet? De overheid is daar zeer goed in, als zij de kwaliteitscontrole en de inkomsten (!!) eenmaal in handen hebben kunnen ze er nog mee knoeien. Hopen dat het niet gebeurd natuurlijk, overal verkrijgbaar is de boodschap. En als het gelegaliseerd is en je niet blij bent met "supermarktweed" kan je nog altijd je eigen kweken
  5. Mja aan de andere kant... wat in de albert heijn en in andere supermarkten verkocht wordt is allemaal spul met chemicalïen, kleurstoffen, artificiële vanalles. zelfde bij sigaretten enz.. datzie ik ook niet graag met wiet gebeuren Er komt natuurlijk een kwaliteitscontrole op, maar dan nog..
  6. Lol, een "jointrollerij". Maar wat doe je met 11.000 joints Het verkoopt toch beter apart, of zit ik hier juist verkeerd?
  7. En daar zijn ze dan fier op? dat willen ze blijven doen? de bevolking afschrikken? :P
  8. Bwa, Maastricht is ni direkt de beste stad voor goede wiet.. zeker geen speciale lekkere soortjes. Er zijn er natuurlijk eh, de mexican haze in de fantasia is ongeloofelijk lekker, alsook de amnesia in de kosbor (niet altijd). In de heaven 69 is er ook een jack herer, is niet altijd aan te raden maar als ze dan is goeie hebben is die echt wel machtig. De A5haze van de heaven69 is wel heel lekker, maar duur zoals alles in Maastricht... Maar dat zijn niet echt de soortjes die je zoekt me dunkt ..
  9. Tuur!

    Tip Marrocain

    Enkel dat bij zo'n maroc filter tegen dat de toet half op is, het maroc-tipje zo verneukt is dat je met elk trekje tabac in je mond hebt :/ Ik had daar de brammocain op gevonden, iedereen lachtte me uit maar het bestaat dus Maar ik blijf het gewoon met een tipje rollen, is gemakkelijker en lekkerder. Ik ken idd. ook een jonger iemand die "bagatelle" rol met shit. Het is alleen heel omslachtig, duurt lang en de toet is meer een cigaar..
  10. In Frankrijk durven ze echt wel moeilijk doen over weed. In België mag het niet maar het is altijd geval per geval. Soms pakken ze je gewoon met 1 gram op zak of zo en doen ze moeilijk, maar ik heb al meegemaakt dat we in en park met een vrij groot aantal in de zomer blowden, en de flikken gewoon vroegen van da een beetje minder opvallend te doen.
  11. Tuur!

    Night Crawlers

    hey, niemand meer hierzo?
  12. Ik en blijkaar een mengeling tussen wolverine en sid vicious met een vleug bob dylan, dus beeld je maar in
  13. Nu ik er aan denk, ik heb nog iemand gekend, en er gemaan kwaad op geworden ook, die met een klein spuitje en naaldje gewoon water in de toppen spoot! Dat deed hij vrij kort voor het verkopen, de weed zag er nog droog en knisperig uit vanbuiten, maar was dan nat vanbinnen.
  14. Schandalig veel middelen(500+ man..) en geld ingezet voor wat? een paar hondertal gram wiet en 200 xtc pillen? Argh het maakt me weer goed kwaad!!
  15. Persoonlijk zou ik zelf kiezen voor de Durban omdat ik die lekkerder vindt, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak. De hh is iets gemakkelijker te kweken maar Durban Poison is normaal ook niet zo moeilijk, en het is een mooi plekje dus
×
×
  • Create New...