Jump to content

Anoniem

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anoniem

  • Rank
    Groentje

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Helmond
  1. Dat lijkt me echt sterk, ben je niet in de war met xtc ?
  2. Denk het wel hoor. Dit is nl. gewoon PH - voor de bloei Ph - voor de groei is saltpeterzuur Ik ben een van die weinige kwekers die niet met PH werkt :wink:
  3. Ik zou dit ook zeker niet doen, stilstaand water is nooit goed. Voor een paar buiten plantjes op aarde raad ik Blumat® druppelaars aan, deze kosten iets van 14 euro per 4/5. Je kan dan bv. een regenton of specie kuip vullen met water/voeding en daar een circulatie/vijver pompje in hangen zodat het water in beweging blijft. Dan hebben de plantjes altijd voldoende water.
  4. Ik denk zelf dat kweken op een aqua systeem een van de makkelijkste methode's is.
  5. Ik zal hier ook meteen mijn schema neerzetten: Groei: EC op 1,2 Ph op 5,8 Bloei: Week 1 : Ec 1,4 Ph 5,8 bijvoorkeur 2 keer per week sproeimix Week 2 : Ec 1,6 Ph 5,8 bijvoorkeur 2 keer per week sproeimix (als er toppen in komen niet meer sproeien!) Week 3 : Spoelen met enzymen Ph 5,8 Bak weer aanmaken met de Ec op 1,8 Ph op 5,8 Week 4 : Ec op 2 Ph op 5,8 Week 5 : Ec op 2,2 Ph op 5,8 Week 6 : Spoelen met enzymen Ec op 2,4 Ph op 5,8 Week 7 : Ec op 2,5 Ph op 5,8 Week 8 : Ec op 2,8 Ph op 5,8 OF NAAR VOORKEUR Week 8: Alleen blank water!
  6. Graag gedaan gwiet, denk eraan dat je PH en EC niet door elkaar haalt ( overal waar ec staat hierboven moet ph staan :wink: Ik heb helaas geen ervaring met fosforzuur. Nee, je geeft gewoon continu voeding ( Oni geeft 24 uur voeding, mijn voorkeur gaat uit naar 12 uur als de lampen aan zijn ). Je kan dus als je je wietje zelf oprookt het beste in week 8 stoppen met voeding, dus alleen blank water.
  7. Anoniem

    Lachen

    Kijk en van die ingeleverde spullen heb ik mn kast gebouw
  8. Ja dat klopt, ik gebruik alleen A+B hydro voeding. Het is zoals je mischien wel weet pas de eerste keer dat ik op mapito draai en dus dit schema toegepast heb. Ze zijn lekker rijp ga zo foto's maken en knippen :wink:
  9. Ik geloof dat wortelstimulator ook niet goed is om op de bladeren te spuiten, of zit ik er nu naast ?
  10. Ja als ik morgen thuis ben zal ik het schema online zetten. Het kan overgens ook geen kwaad om de startblokken 24 uur in te laten trekken met water/wortel. Kun je wat foto's maken van je systeem, ben namelijk wel benieuwd 8)
  11. Er zijn tegenwoordig ophangbeugels speciaal voor de koolstoffilter ( gezien op de beurs ?). Deze werken 100% en je kunt het inprincipe in je eendje ophangen.
  12. Ja idd piepschuim ook wel tempex genoemd wordt vaak gebruikt bij het isoleren van kisten en het is nog goedkoop ook.
  13. Ik ken best veel kwekers maar ik ken er geen één die op zo'n bed kweekt, mensen die ik ken die op aarde kweken halen stuk voor stuk nette resultaten met gewone potten. Als ik je een advies mag geven zou ik zeggen, zet dat " kweek bed " voorloopig uit je hoofd :wink:
  14. Mag ik vragen waarom je eigelijk op een " bed met aarde " wilt kweken ? Er zijn naar mijn weten meer na als voordelen, en ruimte verschil is ook niet zo verschillend ( met vierkante potten ).
  15. Gelukkig zijn er altijd wel vrienden die thuis blijven
×
×
  • Create New...