Jump to content

greenron

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenron

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Mischien moet ik ook maar een mini pijpje aanschaffen voor snel te kunnen roken, nu wil ik nog wel eens een shag-jointje draaien als ik snel iets wil rollen, dat gaat met shag wat sneller. Mischie is een grinder ook wel handig, dan kan ik sneller kruimelen en hoef ik dat niet meer als excuus te gebruiken als ik weer eens een shag-jointje rook omdat dat makkelijker en sneller gedraaid is. Nu moet ik zo'n berg wiet kruimelen voor een lekker stikkie, anders is het shag erin, wat toppies vermalen, en klaar. Bij een pure joint moet de wiet ook nog eens fijn zijn, vanwege de verminderde brandeigenschappen....
  2. Ik bedoel het ook nite om je aan te vallen, ik zeg alleen dat het voor mij niets is. Voor anderen kan het mischien wel een oplossing zijn. Ik moet wel zeggen dat ik 350gram heb liggen ruw geknipte binnenwiet, daar moet ik het mee doen voor 1 oogst. Puur rokend is dat wel te doen tot de volgende oogst. Ik merk zelf ook dat ik regelmatig nog met shag draai, alleen het is nu veeeeeeeeeeel minder dan voorheen. Deed ik voorheen een week met een pak shag, gebruik ik nu 1 pak per 3-4 weken. Waarvan het grootste gedeelte is om voor het tippie te stoppen zodat ik geen kruimels in mijn mond krijg, het is dan ook net genoeg zodat ik niet met de laatste hijs nog shag proef, dat net niet. Afgelopen 2 weken weer gezondigd, nu weer opnieuw met frisse start begonnen. Ik weet niet hoe lang het gaat duren maar ik ben in ieder geval aan het minderen.
  3. Nou sorry mensen, als ik puur rook dan rook ik ook puur wiet, en ik ga zeker geen basilicum en munt roken, dan ken je dus ook aan de knaster gaan of niet. Nee, ik vindt idd de beste optie om gewoon met het blad te roken, fabeltjes over koppijn hebben we allang in de wind geslagen. Dat het scherp is tja, dat went op een gegeven moment, en indoor blad is velen malen zachter. Dus buitenwiet puur roken is een hele opgave, vindt ikzelf, maar nu gaat het wel. Het is gewoon een kwestie van kappen, en een puurpijp aanschaffen, geen tabakjoints meer aannemen etc. Als je dit 1 maand volhoudt (echt alleen maar puur roken) dan kom je er wel vanaf. Let wel je bent als het goed is ook verslaafd aan het stoned zijn. Met het puur roken wordt ik alleen maar hihg, da's wel ff anders dan echt stoned. Van die verslaving moet ik ook af.......da's een stuk moeilijker dan kappen met alleen tabak!!!!
  4. Ik vraag me af, waar het aan kan liggen, omdat ik ook 2 stekken in potten voor het raam heb gezet. Deze stekken zijn daarna in 10 liter potten buiten verder opgekweekt. Deze planten hebben dit verschijnsel ook op veel bladeren. Ze hebben niet onder kunstlicht gestaan, ook hebben er geen ventilators opgestaan. Hoe kan dit dan?
  5. Bij mij ventileert de zwenkventilator idd tussen de toppen en de lamp, en niet op de planten. Bambo zijn theorie is een hele goeie. Echter zal het gedeelte wat zo misvormd eruitziet niet minder energie produceren? Aangezien het niet meer geheel groen is?
  6. Dit heb ik alleen als ik mijn planten benevel met water in de groeifase! En altijd bij stekken, nooit bij zaadplanten!
  7. Ik doe dat alleen bij het aanslaan van de stekken, verderop in de groei/bloei benevel ik ze niet meer, is dat beter dan?
  8. Puur is ook veeeeeeeeeeeeeeeeeel lekkerder, die vieze shag. Het wordt ook al makkelijker om puur te roken, minder last van hoesten en zo! Nu ben ik begonnen aan de derde week, nog ff doorgaan.
  9. Tja, ik kan niet zeggen dat de planten verotte bladeren heeft ze zijn gewoon naar links of rechtsom kromgetrokken, niet opgekruld. Die witte vlekken zijn echt plekken in het blad, niet erop. Daar is dus plaatselijk geen chlorofyl aanwezig! Het is inderdaad in het beginstadium zichtbaar en nu inmiddels zijn de nieuwe bladeren netjes recht en mooi groen. Ik zal verslag doen van de nieuwe stekken die volgende oogst niet of nauwlijks worden beneveld, of dat helpt!
  10. En het wordt al beter om puur te roken.
  11. Mijn dames staan in aarde. Zou kalk die witte vlekken veroorzaken?
  12. Hoi, ik blow nu al 10 jaar, daarvoor heb ik mischien een jaartje gewoon gerookt, maar sinds ik blow rook ik alleen maar joints. Natuurlijk zijn de joints wel gevuld met shag en wiet. Ik ben inmiddels dus naast het verslaafd aan blowen ook verslaafd aan de nicotine. Ik probeer nu te stoppen met shag mee te roken en rook vanaf nu dus puur. Maar ik moet zeggen dat het niet meevalt. Het verlangen naar echt stoned zijn (puur maakt high) is steeds aanwezig. Als ik 's ochtens naar mijn werk rijdt wil ik nog steeds blowen. Ik heb nog steeds de behoefte iets over mijn longen te halen terwijl met puur roken je bijna niets voelt (de rook door je longen). Heb iemand zelfde ervaring hiermee , wanneer zal het verlangen naar nicotine nu eindelijk minder worden :twisted: , ben nu net een week puur aan het roken ?
  13. Hallo, als stekken in de eerste week teveel worden bespoten met kraanwater, is het dan mogelijk dat de punten vand e bladeren dan krom trekken, en dat er witte vlekken gelijk aan de nerven op de bladeren komen? De bladeren zien er niet verbrand uit, ze hebben geen voeding gekregen, slechts water en wortelstimulator. Ze zijn wel regelmatig met kraanwater beneveld. Sommige bladeren trekken aan de punten helemaal krom. Alle planten hebben dit verschijnsel, de nieuwe bladeren zien er verder wel goed uit, het zijn alleen de grootste bladeren die dit verschijnsel hebben. Ik zou hulp goed kunnen gebruiken, aangezien ik dit probleem al vaker ben tegen gekomen, echter een oplossing heb ik nog niet kunen vinden....
×
×
  • Create New...