Jump to content

NaGa

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About NaGa

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Wat ik naar aanleiding van de uitzending van Zembla kan opmaken is dat de media de bal toespeelt naar de overheid met de stelling dat cannabis legaal gekweekt moet worden door de overheid. Ik heb geleerd tijdens mijn studie rechten dat de media vaak in samenhang met de overheid werkt. De media komt met een situatieschets van het probleem en daarbij spreken ze over een mogelijke oplossing aan de hand van de analyse van een hoogleraar. Bron: http://books.google.nl/books?id=SOEs-CnhosYC Edwin Roelof Muller - Criminaliteit.
 2. Hallo ik zoek een coffeeshop in Amsterdam die Blueberry Kush verkoopt. Bedankt alvast !!
 3. Ik sluit me bij tjapado aan.
 4. Ik hoor zoveel verhalen over de LED lamp en ben zelf van plan om over te stappen mits de resultaten aantrekkelijk zijn. Ik heb overigens gezocht op wietforum naar reviews over de LED Spectra 300 watt omdat die een vervanging zou zijn voor de 600 watt HPS lamp aldus de verkoper. Zijn er mensen die ervaring hebben met het gebruik van de LED Spectra 300 watt Classic en hoeveel gram per plant (droog) je er gemiddeld uit haalt. Groetjes
 5. Zijn er ook coffeeshops hier in Limburg waar je word toegelaten als je buiten de regio komt ? In de omgeving van Heerlen. In Capricorn mocht ik niet naar binnen met de mededeling dat er alleen met uit de regio mogen komen ?
 6. Er zijn meerdere opties mogelijk 1. Ruilen tegen een 16A, (word bijna niet gedaan tenminste meestal is het altijd garantie tot de deur ) 2. Groepen in de meterkast nachecken, nummeren (ook stopcontacten) en vervolgens de afzuiger en inblaas op een andere groep zetten dan de lampen Ik zou optie 2 doen dan weet je zeker dat het lukt !
 7. Beste WF, Hoeveel liter potgrond heb ik in totaal nodig als ik 50 x 18l potten gebruik ? Het is een korte vraag maar de onduidelijkheid hierover heerst omdat ik niet teveel potgrond wil gaan aanschaffen Bedankt alvast !!!!!
 8. NaGa

  11L vs 18L

  Klein vraag, hebben jullie ook ervaring met 18L potten want wat ik mij afvraag is krijg bij een 18l pot meer gram per plant ? En duurt het kweken langer dan 2 en halve maand ? Wat kan ik beter nemen 11l of 18l pot. Adiozz ! Bedankt alvast
 9. 500 planten in een eengezinswoning, dat is nog al 'kweken op de gok'. Doe dan 100 dan weet je zeker dan je minder snel gepakt wordt. Wat mij opvalt is dat de politie/essent (netbeheerder) de laatste tijd wel veel controlleert in de omgeving van Drenthe. Ook zijn ze daar bezig met veel pulse metingen. Let dus goed op...
 10. @Holy Buddy Aan de totale hoeveelheid water die er in het reservoir aanwezig is. Stel ik heb een reservoir met 90l water daar ga ik vervolgens 180ml voeding aan toe voegen. 90l (reservoir watervat) * 2ml (per liter voeding) = 180ml (totale voeding)
 11. Bedankt ! Ik ga morgen wel even naar de dump store , een plunjezak halen ! Hartstikke bedankt ! @amnees Maar ja met een koolstoffilter 'onder de arm' wek ik de omgeving nog meer argwaan. Bedankt allemaal !
 12. Hallo mensen, Ik ben op zoek naar een grote stevige tas waar een koolstoffilter van 3250m3 in past. Ik heb bij de growshop gevraagd maar die hadden niks meer. Bij voorbaat bedankt !
 13. Echt ontzettend dom van deze Australiƫr. Vraag ik dit soort soort landen nooit naar wiet of ga het nooit hier gebruiken. !!
 14. In de vakantie periode (Belgie) vinden er veel meer controles plaats vrijwel iedere dag maar dat zijn dan geen fuik controles.
 15. Beste WF, Ik kwam met het suggestie dat het wel handig zou zijn als er een vraag en aanbod rubriek komt omtrent kweek materiaal. Mvg, NaGa
×
×
 • Create New...