Jump to content

snowro

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About snowro

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. alsnog brutus! veel succes met je kweek!
  2. zijn we hier niet allemaal ERG offtopic bezig in iedergeval, mooi plan heb je brutus! succes er mee! dat je de stroom op jou manier doet is je eigen keus, moet je natuurlijk zelf weten, je zal denk ik wel wat hebben gefixt voor het geval je het niet haalt! want dan is de rekening vaak niet teoverzien! succes met je hobby !
  3. laat zo,n mooi hokkie nou toch niet de dupe zijn geworden van onze blauwe vrienden
  4. //Edit door BBB, onnodig quoten, meer info hier hey nomar, nee dat idee heb ik ook niet hoor dat jeme afprobeert te kraken! oke dat van de lucht via de muur wist ik nog niet, ga ik proberen! van boven af ook een idee? koolstof filter ga ik dan toch maar aanschaffen, nee inderdaad ik woon niet op een onbewoond eiland:P maar heb het al eerder in dit huis gedaan en het is niet opgevallen rondom, maar denk toch wel dat ik een filter aanga schaffen! potjes zijn lichter? op welke manier bedoel je dat? lichter om te tillen:P? ikwiil eigenlijk weten waar ik het meeste in wijd kan, poten of bakken?
  5. //Edit door BBB, onnodig quoten, meer info hier hey dadende die kast is oud , is niet meer in werking, ik heb met 1x 600watt met die buisventilator en zonder filter gewerkt en ik moet zeggen dat ik er zelf geen last van had, zat in een kleindere kamer , nu zit ik in n redelijk groote kamer waar ik die kweekruimte over heb, ik snap dat je nog niet echt n idee kan krijgen van mijn plan, ik zal bij veranderingen aan het hok zo snel mogelijk foto,s plaatsen zodat jullie wat beter kunne zien waar het omgaat!
  6. //Edit door BBB, onnodig quoten, meer info hier zonder koolfstof filter is maar net wat je persoonlijk kan hebben, zoals k al aangaf is de geur niet zo,n probleem bij mij! die kast is n oude zaak, heeft 3x prima gedraait en heb dr n leuke opbrengst van gehad voor zo,n gaar ding! en de reden datik met nog mischien etc praat is omdat ik inderdaad nog niet overal zeker van ben! zit nog redelijk te twijfelen over n koolstof filter en over de keuze tussen aarde bakken of potten! mischien nog tips?
  7. goh dat zijn meer reacties alsik verwacht had is mijn plan in jullie ogen oerstom ? of is er niks op aan of af temerken? kijk vooral even de foto,s in mijn album! ik krijg ze door de een of andere stomme rede niet in mijn verslag
  8. snowro

    nieuwe kweekruimte

    hier foto,s van mijn nieuwe kweekruimte
  9. hey growers&smokers! na n tijdje niks tehebben gedaan ga ik het maar weer proberen heb in mijn huisje een beetje raare ruimte over , heb er 2 opties voor, inloopkast van maken, maja heb al n mooie kleding kast dus dan maar n wiet hokje! ik ben pas net begonne met de voorbereiding, ga denk ik zaterdag de radiator folie halen voor de wanden en overige stuken! mischien dat ik zondag fijver folie ga neerleggen en gelijk houte planken langs de wanden plaats, wat gaat er in: hoeveelheid planten is voor mij nog onbekend aangezien ik nog niet weet of ik met potten of een aardebak ga werken! voorderest! -2x 600watt spiegel lampekap -1x buisventilator 330m3 -1x circulatieventilator en mischien 1x koolstoffilter , t is voor mij nog niet zeker of ik die plaats, ik slaap in diekamer en kan er eerlijk gezegt goed tegen, heb vaker in kamers geslapen met planten er in en heb dr wijnig last van! buren etc hoef ik me niet super druk om te maken foto,s staan in mijn gallerij! tot zover!
  10. ik weet niet wat voor wiet jij er van over wilt houden maar als jij dogshit gebruikt weet je wel wat voor wiet je krijgt;) DOGSHIT WIET:p
  11. ja bijden:P mooie en lekkere wiet gewenst(A) nee heb geen idee welke soort stekjes ik dezekeer krijg, als ze er maar goed bij staan en geen spint hebben dan vind ik het goed;)
  12. ben k zelf ook benieuwd naar, maarja ik vind alles wel best als er maar mooie wiet van af komt;)
  13. Hey medeformurs na 1x op deze manier te hebben gekweekt, besloten om het nog 1x te gaan doen, dit maal op wat betere wijze,(vorige kast was beetje gestuntel) dit maal zet ik de kast niet in mijn slaap kamer (goh wat moeilijk wakker worden zeg ) maar in mijn schuur, deze heb ik goed afgesloten, kiervrij dus geen licht aan de buitenkant te zien, heb meerdere malen (op verschillende tijdstippen) bij de schuur staan luisteren of je de afzuiger+ fan hoort, gelukkig zijn deze allebij niet te horen, voor de zekerheid heb ik super dikke rubber achtige stof langs de wande van me schuur gehangen , geloof het of niet maar dit verminderd het geluid en de stank ook voor buiten af ! er komen 10 stekkjes in deze kast te staan, hangt een 600watt lamp boven met spiegelkap , buisafzuiger en een fan komen 2 bakken in te staan met oldmix aarde ik heb op de wanden radiator folie geplaatst, dit voor n betere licht opbrengst hier wat foto,s: URL=http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=gallery&req=si&img=95672][/url] hij staat nu nog leeg, heb eerst alles eventjes n dagje laten proefdraaien volgende week ga ik de stekke ophalen bij de GS, ik gebruik de partij voeding die ik nog over heb van de vorige kweek, (Canna) ik doe niks met de Ph en Ec, dit omdat ik het persoonlijk niet nodig vind. (heb ik vorige keer ook niet gedaan en daar kwam prima kwalitijd van af!) wat ga ik nog kopen: koolstof filter aluminium luchtslang Thermo / Hygro meter ik zal gaan updaten zodra alles er in staat (stekke-filter-temp meter)
  14. snowro

    mijn mooie kleeding kast

    ikea kleeding kast omgebouwd tot growkast voor 10 planten
×
×
  • Create New...