Jump to content

Paaskonijn

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Paaskonijn

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

287 profile views
  1. Ey Henkie, Ik ga vanmiddag op vakantie, dus nu zul je het 2 weken zonder mijn tips moeten doen Ik kom af en toe wel kijken als ik daar ben. Veel succes nog. Hopelijk redden de mijne het 2 weken zonder mij, haha. Zijn ze ondertussen al boven de grond ofniet? Laturz,
  2. Word wel vaak vervangen Die takken gaan namelijk dood he. Maar zodra je planten tegen t dak van je kweekserre komen, gewoon weghalen dat plastic Dan kun je eventueel daar nog een scrog rooster maken, zoals je bij mij hebt gezien.
  3. Gewoon 1 cm diep in de potgrond, beetje vochtig maken. Dan komt het goed
  4. Ziet er goed uit Ik plaats mijn gokje op 54 gram. Paaskonijn.
  5. Mooie bomen hoor! Toen ik vandaag bij mij ging kijken heb ik ook zoiets gezien dus ik denk dat ze bij mij ook beginnen^^. Paaskonijn.
  6. Mooi Prof. Ik denk alleen dat het geen dikke struiken meer gaan worden. Maar voor de rest gaat het zo te zien goed Ik wacht op update plek 2. Paaskonijn.
  7. Oiii, Ikzelf heb two-apples, aardbei en een fruitmix met mango etc. Zelf vind ik aardbei de lekkerste maar dat moet je voor jezelf maar even zien. Je kan er natuurlijk ook gewoon wiet in doen.. Meestal hebben ze die tabak wel in coffeeshops of van die buitenlandse winkeltjes. Ik betaalde zown 10 euro voor een halve kilo dacht ik. Paaskonijn.
  8. Hey Graaf, Zoals ik zie jij ook al aan de Megalomania's Waarom zet je ze niet gewoon in volle grond? Heb je ook geen NOG-grotere potten nodig. Gaat bij mij perfect. Mooie foto's! Paaskonijn.
  9. Mooi mooi, Ik gok(joepie gratis gokken) op 120 gram. Paaskonijn.
  10. Oii Mensen, Ik ben dus Paaskonijn, 19 jaar. Ik woon net over de grens in het land der Belgen, maar ik kan me aardig redden met de wiet uit NL. Ik ben zelf ook nederlander. Ben al heel lang geintresseerd in zelf wiet kweken etc, maar me moeder is het daar niet helemaal mee eens. Paasknijn.
  11. Ik heb net Keesjes zijn beroemde ''Wiet O Mel''( ) gemaakt, dat word dadelijk smullen. 0.6 Gram Orange bud in 300 ml volle melk. Beetje cacao en misschien wat suiker erbij voor de smaak Trouwens een erg leuk topic dit, vooral vanwege de foto's Paaskonijn.
×
×
  • Create New...