Jump to content

GraafVaag

Full member
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GraafVaag

 • Rank
  Lerend Lid
 • Birthday 04/21/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Zo dat ziet er goed uit zeg! Ik rol nu eigenlijk alles met smoking gold, ik had smoking eco maar die is nog redelijk dik, beetje veel papier. Als ik shag rook dan is dat ook in rizla blauw, ik ben gewend aan dun papier. Dit ziet er helemaal niet verkeerd uit. Ik ga binnenkort eens op zoek.
 2. GraafVaag

  ice hash

  Moet je eens goed kijken. Nat zijn twee klompen en wat gruis, droog is één bol.
 3. GraafVaag

  Gumby Hasj 2

  Ontzettend jammer man, hoe lang heb je gemixt? En waarmee?
 4. GraafVaag

  Gumby Hasj 2

  Hey Yero vet man! Klinkt als goeie actie! Ik zou het drogen niet warmer dan een graad of 50-60 doen, zo weinig mogelijk forceren toch? Het duurt misschien wat langer maar kan zeker geen kwaad. Succes, ben benieuwd naar de foto's. Dat zal een behoorlijke plak worden!
 5. Zelfde geldt voor mij hoor, draaien is zelfs zo moeilijk nog nie. Maareh, als je dan toch niet zelf draait pak dan een futurola. Je hoeft geen cones te kopen en het is minder geklooi.
 6. Beter een futurola dan. Kun je gewoon tipje en vloeitje gebruiken in plaats van altijd cones kopen..
 7. Totdat je het in een balletje kunt kneden. Niet zo lang dus.
 8. Banaantjuh, dat heb ik geprobeert. Wat je echter als 'tweede bezinksel' krijgt, is zwart, en ruikt in de verste verten niet naar hasj. Ik weet niet of ik ga proberen het te roken. Als je pure hasj wilt kun je dus het beste het water afzuigen wanneer op het laagje wittig bezinksel een beetje zwart begint te vormen. Dan weet je dat het 'klaar' is zegmaar.
 9. Hmm ja lijkt me indd prima als 'ie er dicht bij zit.
 10. Probleem is dan natuurlijk dat de temperatuur alleen goed gemeten wordt wanneer je inhaleert, en er dus lucht door de spiraal wordt opgewarmd. Misschien een combinatie, gewone temperatuursensor in de buis onder de spiraal, en een in de spiraal die daar een maximum aan stelt. Anders wordt die misschien veel te warm wanneer je het apparaat laat opwarmen zonder te inhaleren.
 11. Als je met hot air werkt (zoals hier) lage warmtecapaciteit (snelle) sensor in de luchtstroom na de heater. Als je de wiet op een hete plaat doet, gewoon te temp van het metaal. Lijkt me toch?
 12. Resultaat: Na vier uur bezinken heb ik dit verkregen. Het breekt niet, maar het buigt. Is echter ook niet echt kneedbaar. De restvloeistof heeft nog een nacht bezonken, en daar komt misschien ook nog wat van. Geen idee alleen hoe/wat dat is. Misschien dat ik d'r vast wat van snoep, maar was wel van plan het een maandje te laten liggen.
 13. Net ook een serieuze poging gewaagd Gumby Ice te maken. Het gaat om een schamele 20g (droog) toppen van DF zaadplanten. Het water was 1*C dus dat zit wel goed! Drek met schuimkraag: Na 3 min al een verdacht laagje onderin: En de overgebleven rommel! In een paar dagen dus nog een 'update'.
 14. Heerlijk verhaal kerel.. Dat kun je wel 'busted' noemen ja..
×
×
 • Create New...