Jump to content

podhead

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About podhead

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hoi paffie ziet er egt super uit. ik heb zelf 2x jack horror en 1x bubblegum staan. onder een 400w. zijn nu in week 8bloei. dit is me 1e kweekje. dat ik egt kan gaan roken (niet te vroeg juichen).... op je foto's zie ik dat ze al aardig wat bruine haartjes beginnen te ontwikkelen. mijn dames hebben in week 8 nog niet zo veel bruine. is dit normaal???? ik wil volgende keer ook scrogg proberen. maar ik heb maar een klijne kast (1.0x0.5x1.90). hoeveel planten zou jij daarin zetten? ik den k dat ik hem met 2 al aardig vol krijg maar 3 zou ook kunnen. ik ga je zeker volgen. suc 6 met de dames. ik kijk uit naar je resultaten.
  2. voeding probleem!! hallo mensen. ik heb ff een vraagje ik heb 3 planten: 1 bubblegum 2 jack horror in 11 liter potten voorbemest aarde/cocos mengsel. in een kastje van 0.5m2 met 400w son t pia. ik ben begonnen vanaf zaad en heb de eerste 3weken wortel stimulator en bac biologische groei voeding gegeven temp 27'c lv 70%. in de bloei om de dag b.a.c. biologische bloei voeding ph5.8. temp 27'c lv50%. zit nu aan het einde van week 5 bloei. nu heb ik bud xl van de zwaan. kan ik die combineren. bac bloei moet tot keek 8 om de dag. bud xl moet vanaf week 6 dagelijks. kan ik ze tegelijk geven of om en om? of moet ik b.a.c. eerder weg laten? iemand die hier ervaring mee heeft???. gr. podhead.
  3. voeding probleem!! hallo mensen. ik heb ff een vraagje ik heb 3 planten: 1 bubblegum 2 jack horror in 11 liter potten voorbemest aarde/cocos mengsel. in een kastje van 0.5m2 met 400w son t pia. ik ben begonnen vanaf zaad en heb de eerste 3weken wortel stimulator en bac biologische groei voeding gegeven temp 27'c lv 70%. in de bloei om de dag b.a.c. biologische bloei voeding ph5.8. temp 27'c lv50%. zit nu aan het einde van week 5 bloei. nu heb ik bud xl van de zwaan. kan ik die combineren. bac bloei moet tot keek 8 om de dag bud xl moet vanaf week 6 dagelijks kan ik ze tegelijk geven of om en om? of moet ik b.a.c. eerder weg laten? help me a.u.b. alvast bedankt. podhead.
  4. podhead

    kleine kast

    2jack horror 1 bubblegum
×
×
  • Create New...