Jump to content

MDB

Members
  • Content Count

    96
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MDB

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb een Vapir Air Digital (zonder balonnen) Werkt erg goed, allen wat ik doe: Ik laat de vaporizer op temperatuur komen zonder de casette erin, die heb ik wel al klaar met de wietkamer gevuld. als ie op temperatuur is dan schuif ik de cassette er in, wacht 2 seconden en begin te inhaleren. Als ik die hijs binnen heb, haal ik de casette er weer uit. Dit doe ik bij iedere hijs totdat de wiet "op" is de wiet komt er lichtbruin uit (eigenlijk is alleen de groene kleur verdwenen) Ik merk dat ik veel meer high wordt dan bij het gebruik van een waterpijp fijn ding trouwens!
  2. Opbrengst droog (geen 'hout' er tussen: 1060 g Zonder de vuilniszakken die naar mijn maten zijn gegaan. toch maar wat rondgedeeld, is wat te veel ;-) redelijk wat werk geweest, wel tevreden met opbrengst. Smaak en high zijn prima! volgens jaar ga ik verslagen volgen, niks zetten, dat is niet nodig groet, M
  3. Hee, over die ontvochtiger: ik heb deze hier aan staan en dat gaat crescendo: Ontvochtiger sinds die aan staat gaat het drogen veel sneller. Voordelen: Tis donker en lekker koel in de ruimte, maar wel lekker droog, geen rot oid blij dat ik hem gekocht heb Ik moet hem in mijn geval alleen even elke dag leeggooien, haalt echt veel water uit de lucht!
  4. Het drogen gaat erg langzaam (misschien wel goed) Ik ga de temperatuur niet verhoge, wel wat meer luchtbeweging en een luchtontvochtiger ga ik aanzetten voorlopig hangt het allemaal lekker gisteren nog wat van een snel gedroogd toppie gehad, dat was erg goed! bedankt voor jullie reacties, ik ga het drooggewicht nog berichten, maar dat duurt nog even MDB
  5. Pfff dat zit er op. Ik ben idd overgeschakeld op de wat dikkere toppen en heb vervolgens nog wat kennissen gebeld die de resterende toppen er uit mochten knippen. Dat ging in 5 vuilniszakken hier weg (hebben ze wel veel afval van) maar toch ik heb niks gewogen, dat doe ik wel als het e.e.a. droog is! jullie horen er nog van
  6. Hier vollop bezig met snoeien en knippen. je ziet amper dat er al iets af is: en toch hangt dit al te drogen: Pff, even een bakkie en snel weer verder!!
  7. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Klopt misschien, maar ik heb maar een beperkte tijd beschikbaar en die kan ik beter steken in het knippen van dat wat de moeite waard is, dan het risico lopen dat in dikke toppen de rot ook gaat toeslaan (want dat komt dan automatisch later) misschen dat ik later toch nog energie steek in het kleine spul. Bovendien zijn dikke, compacte toppen volgens mij ook nog gevoeliger voor rot ook! en: wat is zonde, als je al genoeg hebt voor je eigen consumptie? (en daar doe ik het alleen maar voor)
  8. Ik kan jullie mededelen dat ik inmiddels gisteren aan een mega-klus begonnen ben. Ik was al weer vergeten wat voor een rot-werk dat knippen is. over rot gesproken, bij het knippen kom je toch wel af en toe een klein rotje tegen. (erg weinig en heel klein overigens) Dat halen we er natuurlijk ruim uit, maar het is tevens een teken dat dit een mooi moment is om te oogsten. ik weet inmiddels dat ik niet voor de maximum opbrengst ga, ik ben nu al begonnen de dikkere/grotere toppen eerst te pakken, ik kan me zo voorstellen dat er straks redelijk wat kleine toppen de composthoop op gaan. Het is simpel te veel werk en de opbrengst is ruim voldoende. (zeker voor die 3 plantjes) later meer over de knip/droogverschijnselen, nu weer gauw aan het kappen/snoeien!!
  9. Nog even wat fotoos gaat nog steeds goed ondanks dat het al bijna oktober is.
  10. Inmiddels begint het langzaamaan kritiek te worden. Ik had de bomen al met spanbanden vastgemaakt maar nu de wind toeneemt en de toppen zwaarder worden, kijk ik er met angst en beven naar ik kan niet zo veel meer doen om te ondersteunen. De THC-productie komt nu lekker op gang en de toppen worden ook steeds voller wel een verschil (nog steeds, en ook in toppen) tussen de bomen die aan de zon-kant staan met die aan de andere kant die heeft z'n toppen overigens wel mooi over de hele omtrek verdeeld, terwijl die andere het vooral van 1 zijde moet hebben nog gauw wat fotoos: groet
  11. Idd jammer ik heb ook wel wat bladeren aangetast, maar dat is zo'n klein percentage van de planten, dat ik daar (nu nog) niet mee zit succes met de kweek verder!
  12. En nog een paar fotoos: Idd hopen op goed weer, komende week goed in de gaten houden, wordt slecht weer voorspeld!.
  13. Zo, weer een mooi weekend achter de rug de opbouw gaat mooi door, er beginnen zich nu overal kristallen te vormen, toppen worden langzaamaan ook in de lengte dichtgebouwd, nu nog lekker verdikken. even wat fotoos:
×
×
  • Create New...