Jump to content

greenherb

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenherb

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hehe, hier ook nog nen westvloaming. Mooie guerilla ben je bezig. Hoop dat je er veel kan van afhalen.
  2. Hey allemaal, Ben net terug van de filipijnen. Heb daar redelijke goede tot slechte wiet gevonden. Voor de prijs daar moet je het niet laten. Je moet wel weten aan wie je het vraagt want ze zouden er je ook oplichten en de politie erbij halen en ze krijgen dan een deel van de boete die jij moet betalen. In het noorden was het geen probleem maar in het zuiden krijg je de doodstraf al je 1 gram verkoopt. Gelukkig heeft de broer van mijn vriend zijn vrouw genoeg kunnen regelen. Toen ik vertrok heb ik genoeg hasjolie meegenomen en heb er nog over zelf. Heb daar ongeveer 5x keer een vlucht genomen en telkens hebben ze niks gezien. Zelf de zogezegde drugshonden ruiken niks. Het enigste probleem daar is dat je geen korte of lange vloeitjes kunt vinden. Heb redelijk veel zaad ook meegenomen naar hier om het eens te proberen in ons klimaat.
  3. Heb al 5x mijn voedingsvat laten overlopen met zwembad als gevolg
  4. Bedankt voor alle reacties. Misschien is gewoon beter dat ik daar op zoek ga, bedankt voor de handige link space-c-boy Maar twijfel nog altijd, maar wil daar niet in de bak zitten. Daarentegen is klans zeer klein om gepakt te worden, heeft iemand al eens geland in manilla hoe de douane controles daar zijn? Of zijn er daar nog WF leden in de filipijnen?
  5. Hallo allemaal, Ik moet volgende maand 3 weken naar de filipijnen (manilla) en zat te denken om wiet of hasj mee te smokkelen. Ik ben al 10jaar blower en kan echt niet zonder. Zou ongeveer 15gram mee nemen voor iedere dag een jointje in de avond. Maar ik vroeg mij hoe het zou aflopen mocht ik daar aan de douane gepakt worden? - Voor die 15gram gaan ze mij daar toch niet bezien als een crimineel die kilo's wil verkopen. - Zouden de doaune daar omkoopbaar zijn mocht ik gepakt worden? - Volgens de filipijnse wet staat er de doodstraf op? Of weet er iemand of er daar ook veel wiet te vinden is? Word er daar ook gekweekt?
  6. Nu nog niet panikeren. Ze zijn nog maar juist in bloei.
  7. Ik ben nu ook bezig op canna cocoslabs en ik geef water tot ik zie dat de cocslabs goed beginnen te drainen. Ongeveer 10% laat ik drainen. Maar ik meet ook mijn ec van afwalwater en zo kan ik wat bijsturen als de voeding te hoog word.
  8. Ik zou de sannie jack niet teveel voorgroei geven. Zelf direckt op 12/12 zou mijn voorkeur zijn. Ik heb een rondje met de sannie jack gedaan en ongeveer 2 weken op 18/6 en ze stonden tegen mijn plafond te groeien +/- 2m hoog.
  9. Het zakmicroscoopje werkt goed, juist een beetje wennen voor scherp te stellen. Maar die usb microscoop is niet goed, ik heb er ook zo eentje en lukt mij niet om fatsoenlijke foto's ervan te nemen. bijna niet scherp te stellen.
  10. Ziet er allemaal zeer netjes uit. Maar controleer goed uw druppelaars of ze allemaal evenveel druppelen. Ik heb dezelfde druppelaars van 1 aansluiting naar 4 druppelaars met een drukklep ervoor. Bij mij kregen de bovenste 2 slangetjes veel minder water als de onderste.
  11. Niet echt bewijzen nu. Zal achter de winter eens mijn rondetijden meten, eerste keer niet stoned en dan stoned. Of eens eens een kartcircuit gaan opzoeken. Alles gaat gewoon veel beter als ik stoned ben Maar echt stoned kom ik eigenlijk niet meer van de wiet, gewoon relaxter.
  12. Voor mij rijd ik rustiger met een joint in mijn mond. Zonder joint jaag ik mij op, ben veel minder geconcentreerd bezig. Als ik op circuit rijd met mijn wagen dan rijd ik veel betere ronde tijden dan zonder joint.
  13. Heb hetzelfde probleem als jij. Heb gisteren getest met overal drukventielen erop, maar mijn dompelpomp kon niet genoeg druk maken. Nieuwe pomp aangesloten maar nu merk ik dat er niet overal water uitkomt. Druk is 4 bar. Waarschijnlijk komt dit omdat ik 4 druppelaars op 1 8L/U drukventiel heb zitten. en er komt maar uit 3 van de 4 druppelaars water uit. Volgens mij moet het beter gaan met 2 druppelaars op 1 drukventiel. Maar goed dan maar weer alle drukventielen verwijderd en dompelpomp aansluiten op een secondetimer. Maar dan had ik weer het probleem dat mijn achtereste planten te weinig water krijgen, dus een kring gemaakt met een T-stuk. Volgende keer als ik naar de growshop nog eens ga, dan ga ik de topspin eens proberen. Misschien werkt dit beter.
  14. Ik weet nog niet of ze meer weegt dan de andere toppen. Ik moet ze nog neerhalen Maar van de 20 jacks die ik staan heb is het juist die ene die zo een grote torentjes heeft. Buiten 1 plant heeft er ook wel wat van maar niet zo extreem. Ze hebben wel in de zomer wat teveel warmte gekregen. Zou ik daar nu nog een stek van nemen op bijna het einde van de bloei?
×
×
  • Create New...