Jump to content

Rufes

Members
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rufes

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Het gaat nu zeer snel hier. De haartjes worden al snel bruiner.
  2. Zijn we weer. Inmiddels zijn er 2 planten omgezaagd en weggegooid. Het waren allebij mannetjes. Nu staat er nog 1 vrouwke. Zie hier:
  3. De kleinste is zeker weten een vrouw. Vandaag even goed gekeken, en ik zie in de oksels, allemaal witte haartjes zitten.
  4. Iedereen bedankt voor de reacties Iedergeval, kan iemand al het geslacht zien? Of is dat nog te vroeg? Plant 1: Plant 2: Plant 3: Daar komen nog foto`s van later deze week.
  5. Kan idd ja. Ben 3 weken weggeweest. De buren hebben water gegeven, maarja zijn mensen in de 80 dus geen verstand van bloemen hele tuin staat er belabberd bij, en de regen van de afgelopen weken heeft ook niet veel goed gedaan. Misschien ga ik maar eens zo`n zak om de pot doen, zodat het regenwater niet op de aarde komt, maar dat ik zelf gewoon water kan geven.
  6. Hier een kleine update. De grote vriend, is vanaf begin van de stam, 1 meter 4:
  7. zo weer terug van vakantie. 3 weken even weggeweest. Vandaag weer thuis, doe de poort open: BANG daar staat een mooie plant van denk nu een metertje, in volle glorie. 2 andere staan er ook goed bij, alleen moeten even in een grotere pot. Foto`s komen z.s.m.
  8. Planten zijn nu allebei ik denk 20 a 30 CM. 2 van de 5 doen het prima. 2 zijn er helaas naar de plantenhemel 1 begint weer bij te komen, en groeit ook als kool nu
  9. Toevallig had m`n moeder nog een fles & busje tegen Bladluis en ander gespuis in de schuur staan, dat nu 2x erop gespoten. Heb geen nieuwe beschadigingen aan m`n bladeren ontdekt. Op dit moment (01:01) begint het hier weer te regenen, dus plantjes gaan onder afdak.
  10. Dan ga ik daar vanmiddag even wat voor halen, mits het niet losbarst qua regen of onweer. Bedankt voor de oplossing
  11. Geen reacties, maar toch weer een update. Damm wat zijn die dingen gegroeid Heb niet zoveel tijd, dus alleen update van de grootste 2. Iemand idee wat de witten vlekken zijn? Een bladprobleem! Wat o wat is het? Wie kan het me vertellen!!!! Hier weer het probleem Aantal probleempjes dus, wie o wie kan me uit de brand helpen!!!!
  12. Het is een beetje nattig/vettig tabak. Toevallig vanmiddag gekocht, en goed gebruik al van gemaakt.
  13. Dank je voor de tip! Ga ik onthouden! Het is vrijdag, dus een nieuwe foto update! 2 van de 5 zijn goed gegroeid de laatste dagen, 2 blijven beetje achter helaas. Achterblijvers: Tot zover!
  14. Ja, we komen elkaar echt overal tegen Nog 1tje van de 5 staat er in een klein potje nog, van het weekend, ga ik ze overpotten allemaal, naar de 12 liter potten. Gaat lukken, & dan natuurlijk gelijk een nieuwe fotoupdate!
×
×
  • Create New...