Jump to content

Boogieman

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Boogieman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, heeft er misschien iemand een foto waarop een mannetje in de bloei staat en een vrouwtje dat in de bloei staat. mvgr Roelof.
  2. T probleem is opgelost. k heb hem ingespoten met bayer o.a anti luis, trips, wittevlieg. en een wat hogere dosis voeding. hij kan CLOSE
  3. nee luister zelf kan ik het aantal uren licht daar niet bepalen. mijn eigenlijkevraag is dus gaat een plant vanzelf bloeien als de dagen korter worden? het waarschijnlijke antwoord zal vast JA zijn maar ik wil et ffe zeker weten want ik heb een paar mooie volle planten van 2 meter hoog dus daar zal aardig wat vanaf kunnnen komen. na wat na te denken zou hij toch wel vanzelf moeten gaan bloeien het is gewoon moeder natuur en een mens zorgt er normal niet voor dat planten beginnen te groeien.
  4. Beste mensen, ik heb een vraag ik heb een paar mooie planten die nu al zo'n 2 meter hoog zijn en in een kas staan. ik heb meer ervaring met binnenkweekjes en weet dat als je geleidelijk aan het aantal uren lich naar 12 reduceerd de planten gaan bloeien. mijn planten in de kas blijven vrolijk doorgroeien en mijn vraag is wanneer ze nou eens gaan bloeien? en OF ze wel gaan bloeien? ik hoop dat een deskundige mij hier wat meer over kan vertellen. en hoeland de gemiddelde cyclus van zaadje tot oogst duurt. als je in een kas kweekt met 20-27 graden celcius.
  5. Boogieman

    Goede Tip!!!

    je hebt geen mannelijk of vrouwelijk zaad. het is gewoon gemengd zaad en dekans op vrouwtjes is ong 50%. per lpant heb ik ong 70 gram geoogst in totaal had ik 9,6 kilo. dit alles kun je gewoon aan dealers in het buitenland verkopen voor lage prijzen maar je bent wel alles in 1x kwijt. en slechte weed was het niet eens. sommige wat minder maargoed het is verkocht.
  6. tsja wat kan je hiermee. k zou zeggen dat je 3 opties het. 1. Aangeven bij de politie 2. Zeggen dat hj het weg moet halen zo niet dreigen met aangeven 3. Een deel van de opbrengst opeissen en dreigen dat je hem gaat aangeven voor optie 1 zou ik zowiezo niet gaan. ik vind dat je mensen een kans moet geven. als ik een normale burger zou zijn en niets met drugs te maken zou willen hebben zou ik voor optie 2 gaan persoonlijk zou ik voor optie 3 gaan als zijn oogst klaar is gewoon iedere avond bij hem op visite gaan en jointjes roken. of de helft van zijn weed opeisen en voor 10 euro per gram op feesten verkopen. vanuit uw perspectief denk ik dat je het het beste voor optie 2 zou moeten gaan. bij 3 wordt je zelf medeplichtig. dus gavoor 2.
  7. Boogieman

    Goede Tip!!!

    Hallo mensen, ik heb een intressante tip voor jullie. misschien weten sommigen het al maar ik zeg het alsnog maar. je kunt op sites en growshops etc zaden kopen. op z'n goedkoopst zo rond de 30 euro voor 10 zaden. Ik vis ook af en toe lekker ontspannend met een jointje erbij etc. ik liep dus in die hengelsportwinkel (tegelijkertijd dierenwinkel) en zag een zak hennep zaad liggen. ik vroeg waar is dat in hemelsnaam voor. de verkoper zei dat is vogelvoer. nou ik dus zo een zak meegenomen voor 3,50 . 'k schat dat er zo'n 10 000 zaadjes in die zak zaten. ik naar een afgelegen veldje gegaan en zo'n 300 zaadjes om de 50 cm in de grond gedaan en na de zomer terug gekomen en een enorm plantenoerwoud stond er t heeft in totaal 15000 euro opgebracht. t nadeel is alleen dat ik niet eens weet welke soort het was t was wel gemengd k had allemaal verschillende planten.
  8. Netjes man. aan het begin had je ze misschie beter met en 400 watt lamp groot moeten brengen. wareneen beetje slapjes en lang. maar zjn toc nog mooi geworden ga zo door!
  9. Uiteraard willy wortel aan het station of in de tempeliersstraat. die heeft altijd goede wiet maar wel duur daar. maar voor goede wiet een een schappelijke prijs moe je toch egt bij de birdies gaan daar hebben ze ook de beste van haarlem KNETTER
  10. Mijn ouders zijn superchill. ik kwam er op een dag mee dat ik blowde. en toen zeiden ze ik vind dat maar niks als je zoop straat staat met een groepje doe het dan maar thuis en neem al je vrienden mee. en sindsdien smoken me ouders ook eerst dachten ze van drugs daar moeten we niks van hebben het is meer de onwetendheid geef ze gewoon een stikkie en je mag alles.
  11. Ik heb een foto gemaakt nu ben ik alleen het USB kabeltje kwijt ik heb de plant ingespoten met bayer vooral tegen tripsen en vliegjes die komen nu ook niet meer in de buurt toch stopt het niet en de onderkant van de bladeren is gewoon helemaal gezond. verder groeit de plant als een gek door alleen krijgen de oudere bladeren die witte stipjes. foto komt morgen of overmorgen. groeten
  12. Beste mensen, Ik zit met een probleem(pje). ik probeer zo duidelijk mogelijk te zijn en morgen voeg ik er een paar foto's aan toe. ik heb een aantal planten van mij in een oude kas gezet er zijn daar nogal wat andere begroeiingen zoals brandnetels en distels. de planten groeien daar echt werkelijk enorm snel zo'n 10 cm per dag het is daar ook snikheet en ze hebben nu al een grote van 3m. Op een dag wou ik water gaan geven en ik zag allemaal kleine witte stipjes op de onderste bladeren tot aan de helft vn de plant ik keek aan de onderkant van de bladeren en daar zag alles er prima uit geen spinten tripsen of wat dan ook gezien. no ontstaan er ook aan 3 blaadjes gaten bij de Nerf. ik heb het al ingespoten met bayer spray tegen tripsen, luizen, spinten, eigenlijk zo'n anti alles spray net als die spruzit ecostyle. maar afwachten of het helpt. toch zou ik graag willen weten wat het is wantik heb echt niets vergelijkbaars kunnen vinden op dit forum wat mijn planten hebben. heeft het niet iets met voeding te maken ofzo? ph is 6,1 EC is ook goed.
×
×
  • Create New...