Jump to content

de erik

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About de erik

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Idd veel suiker eten (of tenminste iets waar dat veel in zit) en rustig blijven. GIster trouwens ook weer goed vaag geweest, ging met n maat van me naar de kermis, vantevoren wat pinten+poesta op, waren vet aan het spacen in zo'n attractie (leek net Fear and loathing in las vegas ) Jahbless, je sig komt me bekent voor heb je ook die poster?
 2. Hoppa, de afgelopen week naar Port Zelande in Zeeland geweest, erg gaaf en hier een fotoreport Onze crib voor 7 dagen Na dit : En dit : En dit : En dit : Zie je er zo uit : En krijg je zin in: Maar de ochtend erna wil je natuurlijk : En: Kortom, zeer geslaagde vakantie!!
 3. niemand vakantie op t moment? net lekker na het opstaan een mooie fakkel gerookt. waskeburrrrrrrrrttttt
 4. Net mn PTA's (toetsen) voor dit HAVO jaar afgerond. Gelijk maar gevierd met een lekkere jonkel in de ligstoel
 5. vanmiddag ff naar de Indian geweest en lekker liggen chillen in Eindhoven
 6. net een lekker bobje gerookt nu toch wel zeer stoned...voel de drang om te posten......
 7. Nou men neemt 1 joint en een paar vrienden, Je steekt de joint op en zegt een naam van een land/plaats (bijv. Eindhoven), dan pass je hem door en moet de volgende een hijs nemen en ondertussen een land/plaats bedenken wat begint met een N (eindletter van Eindhoven), en je mag dan pas uitademen als je een land/plaats heb gezegd. doe dit maar met 2-3 jointjes en je bent zo vaag als krrr.
 8. Topo kennen de meeste denk wel, erg aangenaam ook leuk is als bijna iedereen een joint heeft gedraaid, en als er dan 1 iemand begint door te geven zie je ineens 5-6 joints door de kamer gaan
 9. om mezelf maar ff te quoten net een goede cosmopolitan gerookt
×
×
 • Create New...