Jump to content

Klaas Akke Lutzen

Members
  • Content Count

    131
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Klaas Akke Lutzen

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hier weer nieuwe ontdekkingen vanuit de wiethabitat. Als er mensen zijn die weten wat het zijn of wat ze doen dan hoor ik het graag! De eerste ken ik en die blijft. Deze vind ik trouwens erg mooi.
  2. Ben ik het niet mee eens. Het beleid op dit gebied verschilt per district. En het in bezit hebben van 1 gram wiet is zeker niet illegaal. Immers, voor eigen gebruik wiet kweken, let op 'eigen gebruik" dus niet meer dan 4 planten is in de meeste districten gewoon legaal.
  3. Jeroen, De planten op het dakterras van Oelie kunnen niet binnen omdat er binnen niet genoeg ruimte voor is. Hij zou wel een stuk plastik of een vuilniszak of iets dergelijks over de pot kunnen spannen. Misschien moet ik dat maar voorstellen.
  4. LordQuas, Wat is daar riskant aan dan? Volgens mij is er aan het hebben van twee wietplanten niks illegaals. En trouwens, de buurt is niet veel gewend dus die vindt het ook wel intressant.
  5. Hier in FRL. is het weer nog steeds drama! Heb nog geen zon gezien. Weet al bijna niet meer hoe die er uit ziet. Hopelijk zondag.
  6. Cannabis 20, Bedoelde eigenlijk dat de storm al onderweg was en ik nog om bamboe moest. Daarom was ik laat. Denk inderdaad dat het met de wortels wel meevalt. Paddohead, Bedankt voor de tip. Zal ik zeker doen. Op dit moment heb ik vooral last van de onderste takken. Gister, met de harde wind die hier in Frl. zijn er weer een aantal takken afgeknapt. Zie foto's. Een aantal van mijn planten had ik tijdens/na de eerste storm op onderstaande manier verstevigd. Op zich ook een goede methode denk ik. Heb hier de binnenband van een fietsband voor gebruikt. Veel werk maar wel safe denk ik want het is erg zacht en rekbaar. Maar een ding is zeker, ik (en jullie ook natuurlijk) heb echt genoeg van dit weer. Niet normaal, het lijkt niet eens op zomer. Ook al zijn ze gehandicapt, van een afstandje ziet alles er nog goed uit. Oja, hier de beloofde update van de twee planten bij Oelie. Die gingen erg goed maar hebben zoals je kunt zien veel last van de regen. Het is hier dan ook met bakken uit de lucht komen vallen. Niet leuk meer.
  7. Thanks voor de tip. Ben alleen wat laat met de bamboe. Het gaat vandaag namelijk hard waaien. Heb een aantal planten tijdens de harde wind van vorige week al verstevigd dus ik hoop dat ze het houden. Vanmiddag ga ik windsurfen. Dan hoop ik op harde wind alleen zal dit de eerste keer worden dat ik hoop op niet al te harde wind. Denk je dat het handig is te investeren in doorzichtig zeil/plastic voor de periode in oktober? Fijn trouwens om te horen dat er goed spul vanaf komt. Waarom zijn er eigenlijk zo weinig mensen op dit forum die deze planten hebben?? De foto's die ik gister had beloofd van Oelie komen later. Sorry
  8. Dat vraag ik me dus af. Ze staan al 3 weken in het water en er gebeurt niets.
  9. Het zijn zijtakken van een vrouwtje dus dat is het probleem niet. Het probleem is dat ze geen wortel schieten.
  10. Heb al wat gevonden. Volgens mij zijn dit ze. En daar komt een vlinder als deze uit. Een kleine vos.
  11. Klaas Akke Lutzen

    Beestjes

    De wiethabitat
  12. Ach ja, zo zou je het kunnen bekijken. Eigenlijk zit ik ook zo in elkaar. Brandnetels laat ik ook altijd in de tuin staan omdat daar vele vlinders hun eieren op leggen. Weet je al wat er uit die rups komt? En wat zou er uit die groene van mij komen. Zal eens even speuren.
  13. He, leuke kweek zeg. Vette lokatie ook, alle ruimte zie ik wel. Hoe kom je trouwens aan dat doorzichtige plastic/folie? Ik zoek ook zoiets voor het geval er een nat/koud najaar aankomt. En weet je ook wat het ongeveer kost? Die vreterij die je in het begin van je verslag laat zien heb ik ook. Heb ook een aantal van de boosdoeners op de foto gezet. (zie 12x early skunk) Succes verder nog!
  14. Ik heb een aantal zijtakken in water gezet maar er gebeurt niets. Heb jij er misschien een verklaring voor. Misschien komt het doordat ik ze buiten heb gezet?
×
×
  • Create New...