Jump to content

yoitsme

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About yoitsme

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey Piet, Ziet er goed uit, nog een weekje of 2 denk ik. Om alles goed af te laten rijpen elke dag even controleren of er ergens rot zit en dat er even uitknippen.. Succes!
  2. T komt nu niet meer terug Mensen, !!
  3. +ventilatortje van een luttele 50 watt zoiets , en niet in een tuinhuisje drogen iig ivm met de luchtvochtigheid he
  4. Okj, ja denk het ook hoor, mn weerstand is niet optimaal op dit moment. Ben geen regelmatige blower, misschien 2x in de maand.
  5. Ok dan, ga eens een ander soortje proberen. Aanraders?
  6. Hier in de buurt gaat het over: Joint tjaap pampoe tak
  7. Bedankt voor de reacties Drink al een tijdje niet meer voor de lijn. Ik had puur en alleen de wiet gerookt, daarna wat chips gegeten en cola light gedronken. Het kotsgevoel was in het begin ineens heel heftig en nam met de dag steeds meer af zeg maar. Heb zelf een sterke maag, kon ook best aardig wat drinken zonder te kotsen.. Wat ik ook vreemd vond is dat ik er totaal niet stoned van werd, tenminste een heel ander gevoel dan dat ik een voorgedraaide rookte van de shop. Van een voorgedraaide krijg ik loeizware benen namelijk. Wilde het toch weer proberen en nam een paar zware trekken dit weekend, na een half uur had ik het ineens weer, en nog steeds (had het in mn eerste post eigenlijk verkeerd gezet maar voelde me toen hondsberoerd) pff Kan het zijn dat ik op deze soort (powerplant) heel anders reageer dan op een ander soortje? Heb weleens gehoord dat dit een zwaar soortje is? Ben totaal niet ervaren in verschillende soorten, ken ze wel van naam maar weet niet hoe ze ruiken of roken.
  8. Zo he, Vorige week na het roken van een 1/3 van een pure powerplant joint eerst geen effect, na 15 min ineens een kotsgevoel gekregen, hoefde niet te kotsen maar had wel het gevoel. Dat gevoel hield 3 dagen 3 nachten stand. Die pp was eigen buitenwiet dus geen rotzooi doorheen. Rookte voorheen alleen voorgedraaide, nu voor het eerst dus die witte soort. Iemand hier ervaring mee? of wat deed ik verkeerd?? Pff wens ik niemand toe zeg.. Graag reactie
  9. Ik droog in het tuinhuisje met kachel op 24c + grote ven erop. De luchtvochtigheid is rond de 60%. Gaat prima, en je ruikt het niet buiten..
  10. Breng maar hier, 50/50 Of bij een maat thuis een hele doos wietboter sudderen!
  11. gaat t niet naar azijn ruiken dan? de ruimte en de wiet!
  12. Kut zeg! Kloteburen! Hoeveel planten had je totaal staan? Voor de drogende takken ben je zoiewso de lul omdat dat allicht meer is dan de toegestane 30 gram.. Edit: Van Belgie weet ik nix, jammer van al je werk en verzorging.
  13. jaja, het spul is al 95% droog! FF dikke djonko van gedraaid 1 kwart sigaret en 3 kwart weed (joint was niet zo groot) 4 man eraan hengsten. 3 high 1 ziek/misselijk m zit idd dan aardig wat thc in! Whazzup: bedankt voor de heldere uitleg en keep on growing
  14. Okee, maar het blijft dus gewoon moeilijk hoe een plant het beste te verzorgen. ik snap namelijk niet echt waarom er zo vroeg toprot in kwam, hij stond altijd droog en s'nachts binnen.
×
×
  • Create New...